- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
meraba arkadaşlar bende kısa bi süre önce bu siğillerden oluştu. ilk başta önemsemedim dışarda ağda yaptırdığım için tahriş olduğunu bu nedenle şişlik olduğunu düşünmüştüm. bi süre sonra onun siğil olduğunu anlayınca dr.a gittim.
ilk gittiğim dr. erkekti ve gülümser bi havada cinsel yolla bulaştığını söyledi. sinirlerim çok bozuldu ve erkek arkadaşımla bu durumumu paylaştım bana çok destek oldu çalışmadığım için ssk dan gün aldım ve bu ay krioterapi uygulaması yapılıcak paylaştığınız bilgileri okudum ve korkuyorum
bağışıklık sistemim zaten zayıf bi durumda. tedavi sonrası eğer tekrarlamazsa büyük bi oranda atlatmış sayılıyormuşuz. ve ben hala aileme bu durumu anlatamadım.
emin olmak için başka bi dr.ada gittim oda aynı şeyi söyledi. solüsyon verdi ve kaşıntım olduğu için krem verdi. eliza ve seroloji testlerini yaptırdım test sonucu temiz çıktı :teselli:
1-2 hafta içinde tekrar kontrole gidicem eğer bi değişiklik olmadıysa randevusunu şimdiden aldığım bu uygulamayı yaptırıcam
çok uzun oldu ama içimi dökmek istedim. herkesle paylaşamıyosun bu tür konuları
dilerim allah hepimize bir an önce acil şifalar verir.. :Saruboceq:
geçmiş olsun esmerciğim :)
bağışıklık sistemi çok önemli, mutlaka güçlendirmelisin ve moralini yüksek tutmalısın canım...
dilerim bir daha tekrarlamaz =)
sevgiler :)a.s.