Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de vajinal bölgenin kenarlarında ve üst kısmında bir de makineyle aldığım için sanırım sivilceler ve çıbanlar çıkıyor.çok kötü durumda.bilgisi ola varsa yazabilir mi...
kızlar bu siğil tedavisi bittikten siğiller geçtikten nekadar süre sonra bulaşma riski olmuo
taşıyıcı olcam biliorum ama ben çok yakın zamanda evlencem ya eşime bulaşcağını bile bile hiç içim rahat diilsenağlama:1no2:
bende haziran gii cok dertlıydım allahımbi daha yaşatmasın..................
eşimede bulaştırdım onda şuan 2 tane var ve doktora gıtmıyor
benım sıgıllerım yakıldı ve arkasondada hemen hamile kalmışım....
Selam arkadaşlar daha önce 6.5aylık hamile olduğumu ve genital saiğil olduğunu yazmaıştım dün doktaora gittim hamile olduğum için test felan yapamayacağını söyledi gebelik sonrası tedavi olmam gerektiğini ama mutlaka sezeryanla doğum yapmam gerektiğini söyledi hiç bişi yapmadı bende hiç tatmin olmadım çok huzursuzum gebelikte böyle bişi yaşayan varsa yada biligisi olan tecrübelerini yazarmı lütfen gebeliğin bitmesine 2.5 ay var 4 aydan önce tadaviye başalayamayacağım geç kalmaktan çok korkuyorum
Öncelikle mrb eyşan;
bende de bu siğil problemi vardı çok araştırma yaptım öncelikle hamileymişsin tedavi şimdi olmaz doğru...ben çok doktora gittim ama hep aşağılanmayla karşılaştım malesef benneyaptımkive sorunu alternatif tıpta buldum en ii mucize bu sorun için 'Çörekotu'... Ben bu sorunu sadece çörekotuyla yendim kısacası demem o ki eğer hamileliğine zarar vermesse çörekotunu sen de deneşutarafagitti ve bi doktor konuşurken duymuştum bu hücreler normal doğumda bebeğin solunum yollarına yapışıp sorun yaratabiliomuş sezeryan şart dedi doktor bu sorunu yaşayanlar için bunu da belirtmek istedim..sevgilerr
urlacım merhaba nasılsın ? :)
ablacım ya eşinin de kesinlikle tedavi olması şart! yoksa bi daha geçer sana, sonra yine senden ona...görünürde siğil bırakmayın hiç...
hamileliğin umarım iyi gidiyordur...:))
kıslar bendekiler siğil değilmiş et beniymiş sizin siğillerin şekli nasıl benim aklım karıştı doktorum normal doğum olmaz dedi cildiyeye gittim olur dedi alakası yokmuş benimikiler et renginde yumşak acısı falan yok ben kime inanayım bilemedim acaba bir kaç doktora daha mı gitsem
ayy ne güzel yaa..hiç yaktırma dondurma bişey yaptırmadan mı geçti sadece çörekotuyla??ben de yiyorum burda duyduğumdan beri ama henüz bir etkisini göremedim
( geçmiş olsun umarım senin de bir daha çıkmaz..