urla çok geçmiş olsun ....eşin yanlışım yoksa urolojiye gidicek
bende aslında aynı endişeyi taşıyorum eşime bulaşıp bulşamdığını bilmiyorum çünkü ben siğillerim çıktığında ne olduğunu anlamıştım inş. bulaşmamıştır eşimede ...
bence eşini ikna et biran önce doktora görünsün yinede sağlıklı günler hepinize
NİSANIM CANIMSIN.gerçekten bu başlık altında çok kişiye morel kaynağı oldun.umarım sevgılınle bır ömür mutlu aşk ve saglık dolu yasarsınız.allah bozmasın.poponda çıkan da umarım siil deildir öyle olsa bıle senın dediğin gıbı allah baska dert vermesin. bu arada yara için doktora gıttım.bu seferki baska bi bayan doktordu.patolojı sonuclarım temız çıkmıs yanı rahım agzındakı pembelık yara deilmiş.biz yara deriz ama en iyi sonucu test söyler dedi.sadece pempelık ve damar yoğunlaşması var sen genede 2 ay sonra bı simir testi yaptır dedi.2 siil çıktı demiştım bana onlar siil deil benzemiyo ama kesin bişey diyemem cunku hiç benzemiyo siil köklü olur bu düz dedi ama öyle çok çeşidi varmışki belkı siilde olabılır dedi.yani ne yok nede var dedi.bunun için ve kondılomun ne çeşit oldugunu ayrıntılı bı sekılde öğrenmem için çapa ya gitmemin orda daha detaylı inceleyecekterının dogru olduguu söyledi.temizlık konusunu sordum bana sureklı ütülü ve kuru çamaşr kullanmamı ılık suyla temızlememi soyledi.seba med. kullanan hanımlar doktorların tavsıye ettıgını söylemıstı bende onu sordum bana evet tavsıye eden doktorlar var ama bana sen kullnırmısın desen ben kullanmam bı bayan olarak dedı.hiç gerek yok ılık suyla temızle ben tavsıye etmıyorum. dedı.rahım içinde siil varmı dıye sormayı unuttum ama bişey söylemedı yumurtalıklarım falan temiz dedi.görse söylerdi dıye dusunuyorum.hastane maceram bu kadar cnm. siili anladık bıde bı acayıp çeşidi bana denk geldi heralde. inş deillerdir bı an önce kaybolurlar.sizlerı sevıyorum yazıp paylasmaya devam sonuna kadar yoksa sitres kupu oluruz allah korusun herkese sağlık dolu bı hayat dılıyoruma.s.
arkadaşlar ben 1. buçuk yıllık evliyim.evlendikten 2 ay sonra 1-2 tane siğil çıktı bendeede umarsamadım fakat baya ciddi bişeymiş sonra iiice büyümüş kocamn yara olmuş rahimimin içine bile sıçramış.yakılmayla geçicek bişi olmadığını söledi doktorlar.ameliyatla lazerle aldılar.ve sonra onun aşısı var 3 tane belli zamanlarda oluyosunuz ama unuttum adını onu kullandım.o aşılar ömür boyu kadını koruyomuş.lütfen sorunu olan ciddiye alsın allah korusun rahim ağzı kanserine çeviriyomuş.ben bu konuda çok çektim şimdi ise öle hassasım ki herkese sağlık diliyorum:a015:
bende haziran ayında evlendim tenmmuz ayında sigillerimi farkettık ve hemen yakıldı sonra hemen hamile kalmışım banada doktorum o igneleri söyledi
dogumdan hemen sonra yaptırıcagım allah nasip ederse
eşimede bulaştı sigil ama o dotora gıtmıyor
ignelerınde tane 230 ytl civarında ssk da ödemıyor sanırım
evt 230 ytl civarında allahtan benim gibi ertelememişsin çok geçmiş olsun :a015:
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.ben 8 aylık hamileyim gebeliğin 3.ayından sonra vajinada siğiller çıktı ve siğilleri doğum sonrası yakıcaz ama siğillerim kanıyo sürekli aynı problemi yaşayan arkadaşlar varmı?
slm arkadaşlar...
çörekotuna birhafta önce basladım ne kadar çörekotunu ne kadar balla karıştırıcam bide ara vermeden süreklimi yicem bunu
sormuştum aslında ama herhalde arada kaynadı yada benim kafa kazan gibi ben görmedim yazdıklarınızı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim....bir aydır sinirlerim altüst oldu.
burda sizlerle bunu paylaşmasan kafayı yerdim herhalde...hepiniz saolun çok öpüyorum sizi.
nisan benım kocamdada sigil cıktı doktora gıtmıyor bu çörek otlarıyla gecermi?
slm kızlar, 27 yaşındayım 2 yaşında bi oğlum var,aynı dertten bendede olduğu için baştan sona konuyu okudum, bende 6-7 önce küçük 2 tane sivilceye benzer bişey çıktı, kıl dönmesidir diye önemsememiştim, şuanda 6 tane oldu, ama çok küçük ve sivilce gibi yani karnabahara benzemiyor burda yazılanları duyunca korktum biraz yarın 10 da doktora randevu aldım ama korkuyorum, yaktırma ve dondurma işlemleri acılımı,baya çekiniyorum da vajinal muayeneden bu ikinci vajinal muayenem,hepinize çok geçmiş olsun, kk çok seviyorum herşeyini paylaşabiliyorsun çok güzel bi yer, Allah hepinize şifalar versin dert verip derman aratmasın
teşekkür ederim nisancım, doktordan geldim, siğil değilmiş ama değişik bi adı var unuttum ne olduğunu, ilaçla geçmezse ya yakıcaz ya da donduracağız dedi biraz inatçı bi virüs dedi, 3 taneymiş bende.ama keşke bununla kalsa mantar da varmış birde rahimde orta büyüklükte yara varmış,reglim yakındı bitince mantarı tedavi edicez dedi, ondan sonra yaradan örnek alıp test yapacaklar sonra da yarayı tedavi edecez dedi,sordum test yaparken acı verirmi diye, yok sadece fırça gibi bişeyle kültür alıyoruz dedi, yumurtalıklarım da bi sorun yokmuş, yara da iltihaptan kaynaklanmış, bende bayadır ilhihap vardı ama ihmal ettim işte önemsiz diye sakın kızlar bu küçük şeyleri ihmal etmeyelim bu arada vajinal muayene ve ultrasondan hiç korkmayın,düşündüğünüze bile değmez hiç korkulacak bişey değil, bu yara ve tedavisi ile ilgili bigisi olan varsa yazsın lütfen biraz korktum, galiba yarayıda yakıyorlarmış desteğinize ihtiyacım var hepinizi öptüm