Merhaba arkadaşlar;
Nisan ayından önce siğillerim oluştu, kadınlar kulübüne girdim belki konuşmalarınızdan yardım alabilirim diye ve inanın tek başıma olmadığımı görünce stresim azaldı. Aynı zamanda da üzüldüm. Siğillerim için dr. gittim. Yakacağız denildi ve yaktırdım. 1 ay ı bulan bir iyileşme süreci yaşadım ve gerçekten çok kötüydü. Çok şükür ki yara olmadan iyileşti ama hemen yenileri belirdi. Patoloji verdim ve ardından tekrar eden deneme yanılma yöntemleri. En sonunda ne olursa olsun artık tedavi olmayacağım gibi bir duyguya kapıldım fakat o sırada bağışıklık sistemimi kuvvetlendirici bir ilaç alıyordum, ek olarakta içinde tüm vitaminlerin bulunduğu ve ciseng bitkisinin eklendiği bir vitamin aldım düzenli bir şekilde kullandım. Siğiller yavaş yavaş yaklaşık 10 gün içinde küçüldü ve bitti şimdi haziran ayından bu yana hiç siğilim yok. Tamamen bağışıklık sistemiyle ilgili ne kadar dirençli bir vücut, o kadar az hastalık. Bu şekilde tedaviyi öneriyorum. Bir daha dr. gitmedim. Allah kimseyi düşürmesin ve eksikte etmesin. Yardımı olur diye yazmak istedim herkese teşekkürler.