Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

yorumları zaten uzun zamandır takip edemedim için sirkeli suyun ben ne oldunu sordum.... onu öncelikle belirtim ...Kusura bakmayın kızlar ama cidden bana çok saçma geldi bu durum kaldıkı bana bu hastalık ılk bulastında asit uygulaması önerildi daha sonradan meğersem 5 sene önce uygulanan bir yöntem oldu için bıraktım şimdi sizin sirkeli suyunuzu duyunca merak etmem kadar doğal birşey heralde olamaz... ha umarım umarım şu an benım kurtuldum gibi hepimizden yok olur bı sekılde ılacla olsn ole olsun böyle olsun geçer... sonuçta kendi bedeniniz buna bişi demiyorum ama ... ama bana dr daha dorusu gittim ve alanın da bir sürü dr gittim bana bol bol temızlık dedı we başka bir şey uygulamamamı bunların çok hassas oldu için hemen DAĞILMA ihtimali olduğunu soyledı... benım demek istedım buydu ama sanırım yanlış cümle kurdum özür dilerim.

merhabalar,bende aynı dertten muzdarip olduğumu yeni farkettim ne yapacağımı bilmiyorum.yaklaşık 2 hafta önce kaşıntım oldu,taharet alırken elime tane tane bişeyler geldiğini hissettim,korktum,et beni gibi tane tane bişeylerdi.utancımdan kimseyede bişey diyemedim.eşimden ayrılığım yaklaşık 1,5 sene oldu,o zamandan sonra hiçbir cinsel birleşimim olmadı,peki neden şimdi çıktı böyle birşey,çok huzursuzum ve ne yapacağımı bilmiyorum,yardımınıza ihtiyacım var.uzun süre zor zamanlar geçirdim,psikolojik olabilrmi sizce? bi fikir lütfen((

Merhaba arkadaşlar;
Nisan ayından önce siğillerim oluştu, kadınlar kulübüne girdim belki konuşmalarınızdan yardım alabilirim diye ve inanın tek başıma olmadığımı görünce stresim azaldı. Aynı zamanda da üzüldüm. Siğillerim için dr. gittim. Yakacağız denildi ve yaktırdım. 1 ay ı bulan bir iyileşme süreci yaşadım ve gerçekten çok kötüydü. Çok şükür ki yara olmadan iyileşti ama hemen yenileri belirdi. Patoloji verdim ve ardından tekrar eden deneme yanılma yöntemleri. En sonunda ne olursa olsun artık tedavi olmayacağım gibi bir duyguya kapıldım fakat o sırada bağışıklık sistemimi kuvvetlendirici bir ilaç alıyordum, ek olarakta içinde tüm vitaminlerin bulunduğu ve ciseng bitkisinin eklendiği bir vitamin aldım düzenli bir şekilde kullandım. Siğiller yavaş yavaş yaklaşık 10 gün içinde küçüldü ve bitti şimdi haziran ayından bu yana hiç siğilim yok. Tamamen bağışıklık sistemiyle ilgili ne kadar dirençli bir vücut, o kadar az hastalık. Bu şekilde tedaviyi öneriyorum. Bir daha dr. gitmedim. Allah kimseyi düşürmesin ve eksikte etmesin. Yardımı olur diye yazmak istedim herkese teşekkürler.

Sevgili ysmncx ;

Cinsel yolla bulaşan bir hastalık olduğu söyleniyor ama tamamen nasıl bulaştığı tam tespitli değil. Cinsel yol diyorlar çıkıyor işin içinden. Hayır tamamen böyle değil girmediğim site kalmadı. Bu bakire küçük çocuklarda da görülebiliyor. Havlu kullanımı bile güçlü olan bu virüsün bulaşmasına neden olabiliyor. Dış ortamda dayanıklı bir vüris malesef. Psikolojini bozma eğer bozarsan bağışıklık sisteminde etkilenir ve başka hastalıklara kapı açarsın. Yukarıda yazdığım şeyi gözden kaçırmamanı tavsiye ederim. Bu siğiller kaşıntı yapmaz altında mutlaka mantara benzer bir hastalık yatıyordur. Bunun için dr. gitmeli ve tedavi olmalısın öğrendim ki siğillerin ortaya çıkmasındaki başlangıç o bölgede meydana gelen başka bir hastalıkla tetiklendiği. Eğer inat edersen bu vürüsü tamamen bile yok edebilirsin. sevgiyle kal

slm angelea.kurtulduğu çok sevindim.canım kullandığın vitamin ilacının ismini yazarmısın lütfen ??bende bu hastalıla 9 aydır uğraşıyorum..Herkesin bu hastalıktan kurtulması dilegiylee....hihoyyyt

merhabalar.aldara kremi 3 ay kullanmak gerektiği yazıyor ilaç kağıdında.acaba 3 aydan fazla kullanan var mı yada kullanıp bırakıpta sonra tekrar başlayan var mı acaba?

merhabalar.aldara kremi 3 ay kullanmak gerektiği yazıyor ilaç kağıdında.acaba 3 aydan fazla kullanan var mı yada kullanıp bırakıpta sonra tekrar başlayan var mı acaba?

ben 4 kutu kullandım canım hatta 1 tanede yedek var yine nolur nolmaz diye almıştım duruyor. bana bir zararı olmadı kullandım.

Bende yakma koter ıŞlemı yapıldıktan sonra yara geÇtıkten sonra aldaraya baŞladım her gÜn batıconla temızledım sabah akŞam yatarkende aldara kullandım bır ay boyunca Çok sÜkÜr Şımdı ıyımmm...ınnnŞallah bır sorun Çıkmaz bende doktorumun tavsıyesı Üzerıne b - b12 evevıt - balık yaĞ kapsÜl ıÇdımm kendıme hala o Şekılde baktım gnc kullandım kısa bır sÜre evevıt bana dr um verdı ÇÜnkÜ ( kızlar bıde sewgılı doktorum bana cıwan percemı defne, ada ve papatya Çayını karıŞtır dedı we gÜnde bır kez ıÇmemı ıstedı ben cıwan percemıne Çok ınandım gerÇı moralde Çok Önemlı ılk zamanlar Çok aĞladım ınnŞallah hepımız ıĞleŞıcezzzz beslenme uyku kendınıze dıkkat edın
( bu sefer dÜzgÜn yazmaya ÇalıŞtım)....

Ya kızlar ben bıŞı sÖylemeyı unuttum ben aldara keremı 2 gÜnde bır kullandım yaaa cok ÖzÜr.............................................................................................................................
Bıde her gÜn kullanan bayan arkadaŞlar war ya merak ettım bırŞey war 1 aylık zaman dılımınde 2 kutu aldara kullanan arkadaŞlar war yanı prospektÜste 3 kutu kullanmdan sonra yara ws olabılcenden 3 kutudan sonra kullanımı pek Önermıyor doktorlar acaba kullanıp bır yara we ona benzer bırŞeyle karŞılaŞan oldumu....

sorumu cevapladığınız için öncelikle çok teşekkür ederim.bir hayli pahallıya mal oluyormuş sizin yaptırdığınıza göre. peki özel hastanelerde özel hpv testi yapıyorlarmı?sizin bana önerebileceğiniz hastane varsa sevinirim arkadaşım. geçmiş olsun canım sizede....a.s.

bende de küçük dudağın birinde bir şey çıktı sert değil öyle karnabahar gibi de değil görüntüsü.elleyince meme gibi uzuyor.gerçi antibiyotik krem sürünce küçüldüğünü farkettim.siğil değildir değil mi.zaten bir tane başka hiç görmedim ama çok korktum.bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.bu arada cinsel hayatım yok.ama duyduğuma göre ağdacıdan havuzdan falan da geçebiliyormuş.

sigil bende cikdi mayista ameleyat oldum yakdilar lazerle tekrar cikdi su an yine coK cikmis durumda
bilmiyorum napicami tekrar lazer tedavisi olucakmisim böyle devam edicekmis napicami bilmiyorum.
seneye evlenmeyi düsünüyorum ama e$e gecme riskide varmis korkuyorum arkadaslar

genıtal bölgemdeki siğilleri 1ay once yaktırmıştım ve tekrarlamadılar ama 3-4 gundur dılımın arka kısmında bırtakım kabarıklıklar var siğil olduunu düşünüyorumm çok rahatsız edici yutkunurken fln, bu konu için hangi doktora giidiliyor?darmotoğa mı? ve aranızda bu sorunu yaşayan varsa tekrarlama riski ve tedavi yöntemıyle ilgili bilgi verirse çok sevınırımmm..şimdiden çook çook teşkkur edermmmm

burdaki yazıları okuyup çok korkmuştum.ben de çıkan siğile benzemiyordu ama ten rengimde et parçası yumuşak bir şeydi.bugün doktora gittim doktorum güldü korkma siğil değil enfeksiyon geçer dedi.çok şükür.kızlar geçmiş olsun bunun fikri bile beni günlerce alt üst etti.insanız yani olur ya da bugün yoksa yarın olmayacağı anlamına gelmez.bu arada ben 27 yaşındayım rahim ağzı kanserine yönelik aşıyı danıştım doktoruma.26 yaştan sonra ruhsat alınıp onla yapılabiliyormuş.yaptırayım mı dedim.türkiyede henüz oturmadı çok da kesin olarak koruduğu kesin değil dedi.simear testlerini düzenli yaptır onlar temiz çıkarsa hiç korkma dedi.işte biz kadınlar olarak o masaya alerjimiz var gitmeyi sevmiyoruz aksatıyoruz önemsemiyoruz.başımıza bişey gelince koşuyoruz.ama kızlar düzenli kontrol şart.hepinize tekrardan geçmiş olsun.

Arkadaşlar sanırım bu bende de varen kısa sürede bi doktora muayene olacağım
Aranızda Hospitalium Şişli'ye giden yada bu tedavi için önerebileceğiniz bi doktor varmı?????

Tanıdığım doktorlara gidemiyorum bu işin piri Erhan Cankat nasıl çalıştığını ve hastalara yaklaşımını biliyorum.
Kesinlikle öneririm.
Lütfen acil güvenilebilir bi doktor:sinifsinif:

Arkadaşlar busiğiller yakılarak ,yani yakılıp buharlaştırılarak tedavi ediliyor.
Tekrarlayabildiği gibi hiç oluşmayabiliyorda tamamen vücüdun bağışıklığıyla ilgili.
Hpv olan bizlere normal doğum da önerilmiyor bilginiz olsun...
Sabırla tedavi olmamız gerekiyor
Hepimize geçmiş olsun...

Tunca arkadaşım merhaba,
Bende de aynı şekilde genital siğil var ama doktorum yakmadı bekleyelim eğer geçmez ise yakarız dedi, bekliyorum şu an,
söylemek istediğim şey aynı şekilde dilimin arka kısmında kabarık kabarık şeyler vardı ve siğil diye ödüm koptu ve bayram tatilim zehir oldu, doktoruma gittim bayramdan sonra, bana güldü ve dilin arka yapısı böyledir korkma siğil filan değil dedi ve rahatladım, aynı şey olabilir tedirgin olma diye yazmak istedim.

çok teşkkür ederim derincim çok tatlısın,
ama sanırım bnmki dilimdekiler siğil çnkü bikaç tane bişiler çıktı öyle duruolar bı haftadır,birde artık ciddi anlamda rahatsızlk vermeye başladılar yutkunurken falan randevu aldım cuma cildiyeye göstericem eğer siğilse onları da yakıolar mı acaba?dil hassas bı yapı olduğundan benım korkum yoksa tedavisini olurum geçer büyütülücek bişey diil biliorum ama bu dil konusunda tedavisinin şeklini bilemediğimden korktm biraz..cnm senın bu konuda bı bılgın var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…