Smear testini sen mi istedin yoksa onlar mı yapalım dediler. İstemeye çekindim açıkçası , işine karışmak gibi olmasın diye. Zaten hep çekinmişimdir :)
Çekinecek hiçbir şey yok.Sen direkt gidip smear testi istiyorum dersin.Yapmak zorundalar zatenbuyrunnnnnnnnn
Demek ki bana yeniden doktor yolları göründü :) Teşekkür ederim.
merhaba hanımlar,öncelikle hepınıze geçmiş olsun..hpv tipleme sonucumu bende bugun aldım hpv 11miş düşük risk taşıyan gruptanmış ama doktorum tatilde olduğu içinn ona soramadım,sizce endişelenicek bir durum var mı? hepinizin bu konuda oldukça bilgili olduğunu göruyorum :) şimdiden teşekkür ederimm
Arkadaşlar benim smear negatif çıktı yani temiz ama inflamasyon bulgusu tanısı konmuş.Doktorum sadece akıntı var mı diye sordu.Normal akıntım var yani yoğun değil çok az.Bu ne demek ve tedavi olmam gerekli midir sizce, bilgisi olan var mı?Teşekkürler :)
Bendede yeni çıktı bu sigiller erkek arkadasımdan bulaştı muhtemelen çünkü dr. cinsel yolla bulaşan bir hastalık dedi once 2 taneydi dr gittim aldara krem verdi şimdi çogaldılar acaba kulanmaylamı alakalı çogalıyorlar ? ayrıca yakmak istemedi benim doktorum kremi tavsiye etti özelliikle kullanan ve kurtulan varmı aranızda? Birde şu çörek otu kimsede işe yaradımı? ben buaralar çok zayıfladım bagışıklık için negibi bir yontem uygulamalıyım kızlarrr acil cvp çokkkk moralim bozuk uykularım kaçıyor artık...
:çok üzgünüm:
arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim.bende bu siğil sorunu çıktıktan sonra nette araştırırken bu siteyi gördüm ve kaydoldum.ben çok kötü durumdayım 3 gündür arkadaşlar.artık neredeyse yürüyemez haldeyim.bu siğiller bir anda çıktı ve heryerine yayılmış durumda şu anda.ayrıca genital herpes sorunum da var.çıldırtan bir kaşıntı ki neredeyse hareket edemiyorum.aiki yandaki lenf bezleri şişti ve iltahaplandı.bacakları kasıyor,vücutta halsizlik ve ateş yapıyor.dün doktora gittim siğil ve enfeksiyon dedi.dondurabiliriz ama bu oldukça acı veren bir işlemdir dedi.aldara krem yazdı.beraberinde altı ilaç daha kullanıyorum.moralim çok bozuk anlatamam.hele de bu hpv virüsünün rahim ağzı kanserine neden olan türleri olduğunu okuyunca hepten bozuldu psikolojim.arkadaşlar bu aldara krem fayda ediyor mu? ne keder sürede fayda ediyor?bir de dondurma işlemi nasıl bir işlem yaptıran var mı?anestezisiz mi?şimdiden teşekkürler
arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim.bende bu siğil sorunu çıktıktan sonra nette araştırırken bu siteyi gördüm ve kaydoldum.ben çok kötü durumdayım 3 gündür arkadaşlar.artık neredeyse yürüyemez haldeyim.bu siğiller bir anda çıktı ve heryerine yayılmış durumda şu anda.ayrıca genital herpes sorunum da var.çıldırtan bir kaşıntı ki neredeyse hareket edemiyorum.aiki yandaki lenf bezleri şişti ve iltahaplandı.bacakları kasıyor,vücutta halsizlik ve ateş yapıyor.dün doktora gittim siğil ve enfeksiyon dedi.dondurabiliriz ama bu oldukça acı veren bir işlemdir dedi.aldara krem yazdı.beraberinde altı ilaç daha kullanıyorum.moralim çok bozuk anlatamam.hele de bu hpv virüsünün rahim ağzı kanserine neden olan türleri olduğunu okuyunca hepten bozuldu psikolojim.arkadaşlar bu aldara krem fayda ediyor mu? ne keder sürede fayda ediyor?bir de dondurma işlemi nasıl bir işlem yaptıran var mı?anestezisiz mi?şimdiden teşekkürler
arkadaşlar sağolun gerçekten.insan yalnız olmadığını hissedince daha iyi oluyor.ne kadar korksam da dondurma işlemini yaptırıcam mecbur.(muayene masasının korkusundan bile elim ayağım buz kesiyor düşünün artık)başa gelen çekilecek..allah kimseye yaşatmasın bu sorunu inşallah.inş. benimki de geçer de ben de başkalarına moral ve cesaret verebilirim.sağolun..
arkadaşlar sağolun gerçekten.insan yalnız olmadığını hissedince daha iyi oluyor.ne kadar korksam da dondurma işlemini yaptırıcam mecbur.(muayene masasının korkusundan bile elim ayağım buz kesiyor düşünün artık)başa gelen çekilecek..allah kimseye yaşatmasın bu sorunu inşallah.inş. benimki de geçer de ben de başkalarına moral ve cesaret verebilirim.sağolun..