lütfen bilen arkadaşlar, çörek otu ve incir sütü hakkında bilgi verebilir mi? incir sütünü nasıl temin edebilirim? çörek otu ile kuru incir mi karıştırıyoruz? benim siğillerim küçük ve sanırım fazla değil.. sayısını sayamıyorum. yanyana küçük, 3-4 cm lik bir alanda.. iyi geliyorsa bende denemek istiyorum. benim bağışıklık sistemim zayıf biraz. çok çabuk hasta oluyorum. ama böyle düşünmek de iyi değil, sanırım.. böyle düşündükçe kendimi sanki güçsüz bırkıyorum hastalıklara karşı psikolojik olarak.. güçlü bir bağışıklık sistemi için ne yapılabilir? inşallah geçecek bu rahatsızlık.. böyle olmasını istiyorum. inanıyorum geçecek. geçmesi için de herşeyi deneyeceğim.. Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar.. Ben siğillerimle yaklaşık 1 hafta önce tanıştım maalesef. Yaklaşık birkaç gündür siz de tahmin edersiniz ki endişeli zamanlar geçirdim. Saatlerdir sizlerin paylaşımlarını okuyorum ve sayenizde yalnız olmadığımı ve bu durumun korktuğum kadar kötü olmadığının farkına vardım. Öncelikle size kısaca hikayemi anlatmak isterim. Yaklaşık 2 ay önce önce erkek arkadaşım kendisinde ufak siğiller fark etti ve tedavi olmaya başladı. Gittiği doktor bunların çok zararlı olmadığını kız arkadaşına da bulaşabileceğini ancak önemsiz olduğunu söylemiş. Biz de doğal olarak pek ciddiye almadık. Bu konuyla ilgili olarak internetten de araştırma yapmak istemedim çünkü durumun en abartılı hali ile karşılaşacağıma emindim. Erkek arkadaşım siğillerini yaktırdı yaraları iyileştikten sonra rutin hayatımıza döndük. Yaklaşık 2-3 hafta önce vajinamın arka kısmında yırtılma gibi uzunumsu çıkıntılar hissettim. Bunların siğil olmasına ihtimal veremedim çünkü hiç siğile benzemiyorlardı. Geçtiğimiz hafta kaşıntı ve akıntılarım başladı. Mantar olduğumu düşündüm ve doktora görünmeye karar verdim. Özel bir hastaneye gittim. Doktor bunların siğil olduğunu ve yayıldığını beni bayıltıp bunları yakacaklarını hiç hoş olmayan bir dille iletti sağolsun. Ben ağlaya ağlaya evin yolunu tuttum. Hemen ertesi gün için Bursa'da sadece kadın hastalıklarıyla ilgilenen özel bir hastahaneden randevu aldım ve gittim. Güleryüzlü bir doktor beni karşıladı ve durumu ondan dinledim. Durum pek de korktuğum gibi değilmiş aslında. Doktorların yaklaşımları bu aşamada insanı çok etkiliyor. Ertesi gün genel anestezi ile siğillerim yakıldı. Sadece dışta değil rahim ağzında bile siğillere rastlandı. Şimdi yaralarım iyileşiyor ve herşey yolunda gibi gözüküyor. Fakat ben bu süreçte en sonunda dayanamadım ve internetten araştırma yaptım. Gerçekten çok ilerlemiş vakalarla karşılaştım. Ancak makalelerde siğillerin ağızda ve makat bölgesinin iç kısımlarında bulunabileceği ve buralarda da kansere neden olabileceği yazılıyordu. Allah korusun tabiki muhtemelen çok abartılı durumlar için geçerlidir bu söylenenler fakat sizlerden hiç böyle bir durum duyan var mı acaba? Ve ya doktoruna danışan ve bu konuda bilgisi olan?? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.. Şimdiden çok teşekkür ederim...
kızlar kurtulmuştum sanırım yine oldu. aldar kremini aldım . ne kadar sürede geçiyo aldara kremi ile. birde gökçek iksir diye bilşi buldum intten şifalı bitki uzmanı. kesin çözüm olarak falan yzıyo. bi ilgilenirmisinz ya . fikir ve görüşlerinizi bekliyorum