çok sağol canım..doğru söylüyorsun, kafama takmamam gerek. ama bazen kafamdaki sorulara engel olamıyorum. 4 yıldır sevdiğim ve görüştüğüm bir kişi var. evlenmeyi düşünüyoruz. bu konudan ona bahsedemedim henüz.. bir de bu hastalık cinsel yolla bulaştığı için.. söylemeliyim değil mi? söylemezsem ona da zarar vereceğim sankki..öyle hissediyorum. bir de bu durum ya ilişkimizi kötü etkilerse diyorum. bu hastalık tamamen geçiyor mu? hakkımda yanlış bir şey düşüneceğini sanmıyorum. çünkü birbirimize güveniyoruz. ama ilişkimizde ve ona karşı, bu durumun yarattığı huzursuzluğu, stresi hissetmek istemiyorum. çünkü onunla çok mutluyum. özellikle de onun yanında. yarın doğum günü opuyorumnanaktan onu çok seviyorum. :asigim:kendine çok iyi bak canım a.s.
teşekkür ederim sidelyacım, haklısın. bende böyle düşünüyordum. bence de en doğrusu bu olacak.. uygun zamanda hemen söyleyeceğim. bu arada fito iyi geldi. artık yanma yok. hihoyyyt çok teşekkür ederim.çok sağol canımm herşey için.. :)
ya bende de siğil var sanırım.2-3 aydır et benıne benzeyen seyler war genital bölgemde.son zamanlarda yanmaya basladı ınt.ten arastrdım genelede siğil diolar.doktora gtmeye cekınıorum acıkcası.aldarayı eczaneden alıp kullansam bıse olurmu kı.bide seeeyyy kızlar bu sıgııllı bölgeye agda suremıorum tuy dokucu krem yakıoo nası yapıodunuz sız temzlgı??? lıtfen yardmcı olun bana da
sidelya'cım cok saol ya. doktora gidicem artık karar werdim.werdiğin bilgiler için tesekkürleropuyorumnanaktanCanım öncelikle geçmiş olsun. Eğer genital siğilden şüpheleniyorsan doktora git derim önce. Çekinecek birşey yok bunda. İlk işin bu olsun. Doktorun sana ne yapmanı söyler zaten. Çoğalmadan ve büyümeden doktora git canım. Aldarayı elbette kendin alıp kullanabilirsin ama dediğim gibi önce git bir doktora bakalım. Siğilli bölgenin temizliğini ise, benim doktorum jilet, tüy dökücü ve ağda sürme dedi. Doktor eldivenleri varya onunla çekerek al dedi. Tabi bunun için birazcık büyümesi gerekiyor. Ama emin ol çok güzel bir yol. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgiyle kal canım. a.s.