Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

sigiller dokununca acimiyor genelde
bende de oyle bisi cikti ama baya yukarida, sivilce herhalde, sigilleri tanidim artik, sigil kizarik olmuyor

bakire olanlara sormak istiyorum
smear yaptirdiniz mi? yaptirmak gerek peki evlenmeyi mi bekleyecegiz? gec kalmis olur muyuz

ben çörek otunu incirin içine koyup sabah aç karnıma yedin bir de yemeklerden sonra balla karıştırıp yedim hamd olsun hiç siğilim yok darısı sizlere...

ben çörek otunu incirin içine koyup sabah aç karnıma yedin bir de yemeklerden sonra balla karıştırıp yedim hamd olsun hiç siğilim yok darısı sizlere...

ne kadar surede gecti
bi de merak ettim o sure icinde esine hic yaklasmadin mi? yoksa ona ve ondan sana gecer de ondan sordum

çörekotunu tavsiye eden çok. bu akşamdan itibaren bende deneyeceğim..bugün baktım biraz daha küçülmüş gibi duruyo ama bu hızla devam ederse yok olması yılları alacak benimkilerin..asiti uyguladığımda bekliyodumki yaprak gibi pıt pıt dökülcek hepsi...

benim de 4 aylık hamileyken vajina girişimde kondilom çıktı...hamilelik başlı başına bunların çoğalması için bir sebep...çok hızlı çoğalıyorlar. hamilelik sonrası daha çabuk iyileşme görülüyor. ve çoğalması duruyor bile diyebilirim. hiç moralini bozma canım kardeşim...ben kafama o kadar çok taktım ki anlatamam boyutunu...depresif olmuştum ve 1,5 ay sonrası bebeğimi düşürdüm kasılmalarla....Kafana sakın takma..bebeğine kavusacağın günü hayal et..Allah kimseye aratmasın , olunca yokluğunu da göstermesin...evlat acısı bambaşka bir acı..kondlomları da kafana takma inan geçiyor tedaviyle...sonra da güvenli bir cinsel hayatla ben düzeleceğine inanıyorum...

merhaba ,bende 8 aylık hamileyim birkaç hafta önce vajina girişinde küçük bir et parçası gördüm,önceleri hep doğuma yaklaştım diye sandım
çünkü doğuma yaklaşınca vajinada bir takım değişiklikler olabilirmiş..
ama iki gündür kafam takıldı kötü bişeyse diye yaa,
perşembe günü doktoruma gidicem..
yaa kondilom mudur acaba sizce..
tam vajina girişinde dışarda küçük et parçası,rengi normal.

Allah sabır versin,çok üzüldüm.. haklısın,bende 3 aşılama sonrası tüp bebekle ve ikinci denememde hamile kaldım..dediğin gibi çok daha önemli şeylerin yanında bu kondinom denen yaratıklar hiçbişey aslında..hergün asitle dağlanmakta olsa canım kardeşim senin çektiğin acıyla yani Allah kimseye göstermesin evlat acısıyla kıyaslanamıycak bişey bu.Bundan sonra takmıycam, kulağıma küpe olcak öğüdün. çok çok teşekkür a.s.ediyorum

benimde vajina girişimdeydi et gibi...rengi ten rengine çok yakındı..kırmızı renkte değildi yani ten rengine yakındı...sen bir doktora görün. bir bakışta anlıyor doktorlar. mutlaka sezeryanla doğum yaptırıyorlar. kafana takma hamilesin....bebeğin için moral çok önemli. tedavisi olmayan bir hastalık değil...olanla ölene çara yok bu virüs bize bir şekilde gelmiş..ah vah demenin bize sadece zararı var bundan sonra..tamam mı canım? kendine ve bebişine iyi bak.

ben de tedavi sonrası hamile kalmıştım..ben de aşılamaya geçilmemişti. klomen adında bir hap kullandım.yumurtlamayı sağlasın diye.2. ayda hamile kalmıştım. ama sıkıntılı ve stresli bir dönemim sonunda 5,5 aylıkken kaybettim. Allahın verdiği ömür o kadarmış. İsyan etmiyorum. İsyankar olmamayı şükretmeyi öğretti bana bu acım. Dünyada çok daha büyük dertler var...Sen hamilelikte moralini bozacak ortamlardan kaçın. Bebek için bu önemli. O yavrucuk senden besleniyo...Cnm inşallah sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşursun. Ve 5.aydan sonra annelik duygusuna daha cok sahip lacaksın..karnın şişecek, hareketlerini hissedeceksin. annelik bambaşka bir duygu....öpüyorum seni Allah'a emanet olun..

cvbın ilgin için çok tşk ederim canım..
senin de geçmişte yaşadığın üzücü olayların için geçmiş olsun bende daha önce bir bebeğimi kaybetmiştim,çok şükür bu defa herey yolunda gitti,inşallah sağlıcaklada kavuşuru bebeğime..
allahım en kısa zamanda darısı sana olsun canım..

öle şunu içtim bunu yedimle geçmez siğil doktora gidip yakacaksın eşinden bulaşmıstır oda tedavi olacak ve kondom kullanacaksınız

yani bütün bulaşıcı hastalıklar cinsel birleşme ile oluyor kondomu gebelikten korunma değil hastalıklardan korunmak için kesinlikle tavsiye ediyorum

arkadaşlar siğilleri evde asitle kendi yakan arkadaşlara bi sorum olacak: asiti kaç günde bir uyguluyosunuz?

bu konu bencede artık sabitlenmeli!!!
mrb arkadaşlar bi süredir yazmıyorum..
sokrates çok geçmiş olsun gerçekten bebeğini kaybetmene üzüldüm Allah'ım sana bebek nasip eylesin inşallah..

bakire olanlara sormak istiyorum
smear yaptirdiniz mi? yaptirmak gerek peki evlenmeyi mi bekleyecegiz? gec kalmis olur muyuz

canım uzun zamandır ortalarda yoktun? sanırım artık daha iyisin..
bakirelerdede yapılıyo smear testi.. ama bu kişiye göre değişiyo her bakirede yapılmıyomuş bunun için jinekologla görüşmen gerekiyo.. kızlık zarının yapısı uygunsa yaptırırsın.. bi an öncede gitmeni tavsiye ederim.. evlenene kadar beklemek pekte mantıklı değil lmaz:

Kızlaaarrrr isteğimiz üzerine artık topiğimiz sabitlendi.. delikafadulden
Bunun için emeği geçen DıptısDıptıs moderatörümüze tşk ediyorum a.s. :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…