Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

sıtede eski sayfalardan buldum.balzen arkadaşımız kurtulmus.darısı hepimizin başına.bu sabah erkenden kalktım.düşünmekten gözüme uyku girmedi.şu 2-3 haftayı bi atlatsaydım.kızlar bu hastalıktan en kısa zamanda kurtulmamız dileğiyle HOŞÇAKALIN......

kızlar bişe sormak istiyorum bendekiler geçti demiştim size hatırlıyosanız dün bi kontrol edeyim dedim ama anlayamadım yaa öncekiler gibi değil ama hiç yokmuş gibide değil dondurulan yerlerin rengi biraz değişik var böyle kabarık değilde sanki hafif bi pütür pütür sanki ne olabilir yaa :KK43:((( yine canım sıkıldı ne zaman geçicek bunlar :KK43:

a.s. sade kahvecim. Merak etmiştim seni. Son durum ne nasıl oldun. Daha iyicesin değil mi canım. Soruna gelince, bende aldım ımmunex. Ama açıkça söylemek gerekirse bir kutu kullandım belkide kullanmadım bilmiyorum inan. Düzenli ilaç kullanamıyorum ben :KK43:( Bir kutu kullandım diyeyim. Sonra bıraktım işte. Hayırlısı olsun hakkımızda...

merak edilmek guzel :) tesekkur ederim
seytanin kulagina kursun durumum iyi, yeniden cikar diye bu konuyu konusmak dahi istemiyorum aslinda
artik kafama hic takmiyorum, buraya da o sebeple girmedim uzun suredir cunku okudukca hatirliyordum...

sigiller gectikce moral buldum sonra da onemsemedim, onemsemeyince kaybolup gittiler
sirri burda arkadaslar

yalniz bi formulum var cok etkili oldu bende, 2-3 gunde sigili yokediyor, sigilleri yaktirmaktan bikanlar varsa yazabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bişe sormak istiyorum bendekiler geçti demiştim size hatırlıyosanız dün bi kontrol edeyim dedim ama anlayamadım yaa öncekiler gibi değil ama hiç yokmuş gibide değil dondurulan yerlerin rengi biraz değişik var böyle kabarık değilde sanki hafif bi pütür pütür sanki ne olabilir yaa :KK43:((( yine canım sıkıldı ne zaman geçicek bunlar :KK43:

o normal, iz kalmistir orda puturlu, normal deri gibi olmasini bekleme, tekrar cikmaz bence oralardan sıkma canını

eger hic cikmamis yerlerden cikmiyorsa yeniyorsun demektir

kızlar bugun jinologa gitim. bayantürbanlı bi doktordu. ve ilk defa gittiğim için çok utanıyodum yanındaki yardımcı hemşire sagolsun beni rahatlattı. ama yinede çok utandım o masaya ilk defa oturuşumdu(çok kötü bişi)sonrabişi sktu çokcanım acıdı bagırdım ve girerken zorlandı o soktugu şey doktor sen nasıl evlisin dedi bana güldü: ) sonra o küçük siğil gibi şeyi iyce inceledi baktı. tmm dedi yani çok fazla ilerlemeden dagılmadan gelemen çok yiyi dedi. 1 taneydi benim. bana ı.L.33 diye bir çözelti verdi günde 2 defa kullan muhtemelen geçer dedi. geçmese gel onu uyutma yöntemiyl lalım dedi. ve bana aşıyı tavsiye etti. . 1 hafta sonra kontrole gidicem . inşallah kurtulurum yaa......ve biraz önce kullandım çok yaktı canımı . sürdüğüm yer hemen beyazladı inşallah geçer yaaaaaaaaa

yalniz bi formulum var cok etkili oldu bende, 2-3 gunde sigili yokediyor, sigilleri yaktirmaktan bikanlar varsa yazabilirim

canım ben immuneks ile ilgili soruna da tarihle cevapverdim ama görmedin heralde,1-2 sayfa önde...
şu formülü derhal alıyım canım..hamileyim ve artıık o acıları çekmek istemiyorum..

o normal, iz kalmistir orda puturlu, normal deri gibi olmasini bekleme, tekrar cikmaz bence oralardan sıkma canını

eger hic cikmamis yerlerden cikmiyorsa yeniyorsun demektir

canım hiç çıkmamış yerlerde çıkmıyo ama daha önce dondurduğum yerlerin renkleri biraz daha farklı ve böyle kabartı gibi... :KK43:(( sanırım tekrar çıkıyo bende kızlar artık doktora gitmek istemiyorum nefret ediyorum yaa hayatımı kararttı şu siğiller :KK43:( canım bu formül neyse çok merak ettim eğer işe yarıyosa ltfn bana yazarmısın?? :KK43:( mafoldumben mafoldumben

benim siğillerim hamilelikte baya yayılmıştı. hatta birkaç doktor hemen yakılacak çok yayılmış dediler....baska bir doktor da önce aldara kullan gecmezse yakarız dedi. ben de ameliyattan korktuğum için aldara kremi aldım 3 kere gün aşırı sürdüm. dün gece yıkanıp 4. yü sürecektim. aynayla bir baktım ne göreyim. siğillerden hiç bir sey kalmamış...koca koca siğiller yok olmuş...allahım sana binlerce şükür dedim...kızlar şifayı Allahtan dileyin...herseye gücünün yettiğine sonsuz inananlardanım. ınşallah bir daha çıkmaz.

incir sutu
mevsimi gecmek uzere

merhaba arkadaşım incir sütünü siğilin üzerinemi sürdün yoksa daha çıkmamışken kaşınan yerede sürülüyormu.benim 3, kez yaktırdım 3 hafta oluyor farklı 2 yer kaşınıyor ama görünürde siğil yok oralarada sürülebilirmi acaba.

kızlar merhaba benim de kolumda olan siğiller gözümün üstü kasğımıa kadar yayılmıştı düz siğildiler ve ben çörek otu yiyerek Allahın izniyle hepsinden kurtuldum hepinize acil şifalar diliyorum

kızlar merhaba benim de kolumda olan siğiller gözümün üstü kasğımıa kadar yayılmıştı düz siğildiler ve ben çörek otu yiyerek Allahın izniyle hepsinden kurtuldum hepinize acil şifalar diliyorum

zeynep nasıl yedin tam olarak yazarmısın . bizde yapalım canım . bekliyorum

kızlar buarada benim siğilim. ilacı kullandıgım günün ertesi günü gitti. haftaya kontrole gidicem dr. ay çok mutluyum Allahımmmmmm şükürler olsun . ama yine şu örek otu nasılsa yiyelim çıkmaması için falan

slm kızlar.bende su siğillerle uzun zamandır uğraşıyorum 4 kere dondurdum aldara kulladım en sonunda geçti dedm ama bugn elime yine ufak bişey geldi ama bu sefer farklı gibi sanki diğerlerinin rengi beyz gibysi ama u kızarık ve acayip bi kaşntı var dokununcada acıyo acaba sivilce gibi bişeymi yoksa yine siğilmi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
offfff çok moralim bozuk tekrar eski günlere döncem diye çok korkuyorum

aldara krem acıtıyor mu?benimki iç bölgede yara olur diye korkuyorum.yara olabilir dediler.aldara kullanan varsa lütfen söylesin.ben bekarım hiç cinsel ilişkim olmadı nasıl bulaştı bilmiyorum.bir kez dondurdum geçt yine çıktı.krem kullancam ama korkuyorum yara yapar diye.

arkadaslar bende bu hastalıgı atlattım 1 sene oldu bnmde sııllerım vardı ve kansere cevırme rıskı yuksektıı bayıltarak yaktırdım o anda bısı hıssetmıyosun ama sonrada acısı fena tam ıdrar yapılan yerdeydıkler cunku sonrada asısını yaptırdımm bıkac ay tek tek cıkmıstı her cıkanı o dedıgınız asıt le yaktım dr vermıstı tabı ama sımdı bın sukurkı yokk moral cok onemlı tabı hıjyende bu sadece cınsel yolla gelen bı hastalık deıl cunkı hıcyen umumı wcler ıç çamasırları bıde vucudunun dırencsız kaldıgı bı anda yakalıyo senı 26 yasınıza kadar vurduruyosunuz bu asıyo mutlaka yaptırın bnm sımdı esımde var o sıılerden cıkanı yakıyoruz asıyı yaptırmasaydım bende de terar olurduu hepımıze allah yardım etsınn gecmıs olsun tum hasta olanlara

aldara krem kullandım benim canımı yakmadı...yara da olmadı..fakat doktor bezelye tanesi kadar idrar deliğinin orda da var dedi...onun tam olarak hangisi oldugunu anlayamıyorum...içeri kayga yere de sürmeye cesaret edemiyorum...vajinayla anüs arasında olanları aldara krem sürdüm yokoldular ve hiç canım acımadı...can acıtmıyor yani krem....

kızlar bende 1 aydır aynı dertten muzdaripim..hamile olduğum için(2 aylık) aldara krem ve anestezili işlemleri tedavi olarak direkt eledi doktorum..ilk gösterdiğimde tedavi için 10 gün sonraya çağırdı bebek biraz daha büyüsün diye. bu 10 günde benimkiler iyice serpildi kocaman oldu. çok kötüde bi kokusu var bu HPV lerin. neyse tekrar gittiğimde ı.L 33 adında bi asitle tek tek yaktı. canım bayağı yandı. 2 gün aralıklarla asiti aynı şekilde evde uygulamamı tavsiye etti.
benim siğillerim bayağı çok. kısmen küçük olanlar biraz daha küçüldü sanki 2.uygulamamda. ama vajinamın en alt kısmında iki tane kalın yaprak gibi büyük siğillerim var. onlar sadece biraz yeşillendi ama banamısın demedi.
hamilelerde bağışıklık sistemi baskılandığı için benim mücadelem biraz daha zorlu geçecek sanırım.topikte baktım ertesi gün kaybolmuş falan diyen arkadaşlar var ya doğrusu çok özendim onlara. benimkiler hiç geçecek gibi durmuyo. öyle büyük bi kitle nasıl kaybolacakki. doktorum doğumdan 40 gün sonra geçer dedi ama 7 ayda sarmaşık gibi sarar bu illet beni..
offff offfff....

merhaba arkadaşım incir sütünü siğilin üzerinemi sürdün yoksa daha çıkmamışken kaşınan yerede sürülüyormu.benim 3, kez yaktırdım 3 hafta oluyor farklı 2 yer kaşınıyor ama görünürde siğil yok oralarada sürülebilirmi acaba.

canım bende coktu sigil, 3 kere yaktirdiktan sonra bile cok sayıda cikmisti
incir sutunu sigillerin ustune 1 damla birakiyorsun
aciyor ama kuculerek birkac gun icinde yokoluyor
yalniz surdugun yerde deri sarimsi bir renk aliyor, merak etme zamanla geciyor

ben sigillerle basetmek icin pekcok sey yaptim onlarin da faydasi olmustur
sigil olmayan yerlere surmedim ben, sigil olmayan yere surersen zaten acitmiyor ama sigil varsa acaip yakiyor, biraz dayanman lazim artik

allaha sukur bende durmadan cikan sigiller artik bu yontemle kayboldu
aldara gecirmiyor sadece buyumesini engelliyor o kadar, bende boyle oldu

bir de ben kafaya takmamaya baslamistim, 2 gunde bir kontrol ediyordum ama gun icinde pek dusunmuyordum
yani onemsemedim eskisi kadar, ilk zamanlarda asiri derecede kafaya takiyordum cogaldikca cogaliyorlardi
dusunmeyince geciyor

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar,
ben şuan 8 aylık hamileyim.. daha önce bu tarz sorunlarım hiç olmamıştı..
şimdi vajinanın tam girişinde tek tarafında küçük bir et parçası gibi bişey farkettim
hamilelikte ve doğuma yakın zamanlarda doktorum vajinada bir takım değişiklikler ve büyümeler olabilir demişti.
önce öyle bişey olacağını düşündüm.
ama iki gündür çok korkmaya başladım acaba bendeki farklı birşeymi siğil gibi felan..
napacağımı şaşırdım,1 ay sonra doğum yapacam,sezeryan olacam zaten..
ama bu durumu doktoruma sorayım dimi yaa off çok kötü oldum kızlar kafam allak bullak oldu karmakarışığım şuan

X