- 4 Nisan 2009
- 142
- 1
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.s. sade kahvecim. Merak etmiştim seni. Son durum ne nasıl oldun. Daha iyicesin değil mi canım. Soruna gelince, bende aldım ımmunex. Ama açıkça söylemek gerekirse bir kutu kullandım belkide kullanmadım bilmiyorum inan. Düzenli ilaç kullanamıyorum ben ( Bir kutu kullandım diyeyim. Sonra bıraktım işte. Hayırlısı olsun hakkımızda...
kızlar bişe sormak istiyorum bendekiler geçti demiştim size hatırlıyosanız dün bi kontrol edeyim dedim ama anlayamadım yaa öncekiler gibi değil ama hiç yokmuş gibide değil dondurulan yerlerin rengi biraz değişik var böyle kabarık değilde sanki hafif bi pütür pütür sanki ne olabilir yaa ((( yine canım sıkıldı ne zaman geçicek bunlar
yalniz bi formulum var cok etkili oldu bende, 2-3 gunde sigili yokediyor, sigilleri yaktirmaktan bikanlar varsa yazabilirim
o normal, iz kalmistir orda puturlu, normal deri gibi olmasini bekleme, tekrar cikmaz bence oralardan sıkma canını
eger hic cikmamis yerlerden cikmiyorsa yeniyorsun demektir
incir sutu
mevsimi gecmek uzere
kızlar merhaba benim de kolumda olan siğiller gözümün üstü kasğımıa kadar yayılmıştı düz siğildiler ve ben çörek otu yiyerek Allahın izniyle hepsinden kurtuldum hepinize acil şifalar diliyorum
merhaba arkadaşım incir sütünü siğilin üzerinemi sürdün yoksa daha çıkmamışken kaşınan yerede sürülüyormu.benim 3, kez yaktırdım 3 hafta oluyor farklı 2 yer kaşınıyor ama görünürde siğil yok oralarada sürülebilirmi acaba.