- 7 Ağustos 2009
- 2
- 0
merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum.malesef siğillerden bende de var ve bundan 3 gun once bunları yaktırdım.ama dünden beri bu bölgelerde kanama ve koyu kahverengi akıntı var.bugun iyice arttı.acaba bu normal midir?yaktıranlardan acil yarım istiyorumm:gitme:
sevgili hel-in inanılmaz içimi rahatlattın cok sagol tavsiyelerini bugun hemen uygulamaya baslıycam gelişmeleri yazarım :Saruboceq:sewgili arkadaşım aramıza hoşgeldin sırnaşık şey siğiller yakıldıktan sonra kanama we kahwe rengi akıntın olması cok normal çünku aynılarını dr'um banada dedı dr akıntı ıcın fıtıl werır ılesme gerçeklestıkten sonra çok böyle ağrılı sancılı bı kanamada beklenmıcenı bana solemıstı bence cok normal dedı.... batıconla sabah aksam temızle bol bol batıconu sur demedı dr bana dırek dök üzerinede kremı sür yaralar ıleşınce duzelmeye başlayıncada aldara kreme başladım çok şukur sımdı hıç bışıyım yok sukurler olsun ınssallah en kısa surede sende ıleşırdın bıde sana tawsıyem kahwe rengı akıntın ıcın ada cayı ıc sabah aksam yatarkende aktardan cıwan percemı papatya we defne yaprağı al aynı grm'da al bi poşette de karıstır aksam yatarken sıcak suda 5 dk kaynat ıç. bn ıçıne lımon sıkıp ıçiyorum tadı daha güzel oluyor ıltabı we we o sıyah akıntıyı ıkı hafta ıcınde yok edeceğine ınanıyorum ben... çünku aynısı benımde başımdan gectı dr ada cay ıc dedı bende aldım yetinmedım ada cayını sabah yeşıl çayı oglen aksamda o cıwan percemı papatya defnelı karısımı ıctım ...cok ıyı geldı sende de umarımkı ıyı olur öptüm kocaman...:enbuyukkk:.
arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
kızlar benim bir sorunum ve sorum var..biliyosunuz ben de çektim bu siğillerden ama bitmişti..
şimdi uzun bir tedavi sonucu hamile kaldım..kanamalarım oldu,düşük riski stresim var,bide hamilelikte bağışıklık sistemim zayıfladı haliyle (immuneks vs de içemiyorum tabi) ve kötü son..benim görebildiğim 2 tane siğilim var..doktor dondururuz uyuşturup dedi ama kendisi istanbulda ve ben şu an kanamalardan dolayı gidemiyorum 2-3 hafta sonra gidebileceğim..napıcam ben şimdi yaa?nolur bi yol gösterin..bi kolayı yok mu bu işin hamilelikte..deli olcam artık ben yaa senağlama
kızlar benim bir sorunum ve sorum var..biliyosunuz ben de çektim bu siğillerden ama bitmişti..
şimdi uzun bir tedavi sonucu hamile kaldım..kanamalarım oldu,düşük riski stresim var,bide hamilelikte bağışıklık sistemim zayıfladı haliyle (immuneks vs de içemiyorum tabi) ve kötü son..benim görebildiğim 2 tane siğilim var..doktor dondururuz uyuşturup dedi ama kendisi istanbulda ve ben şu an kanamalardan dolayı gidemiyorum 2-3 hafta sonra gidebileceğim..napıcam ben şimdi yaa?nolur bi yol gösterin..bi kolayı yok mu bu işin hamilelikte..deli olcam artık ben yaa senağlama
Burcin cim hayırlı olsun güzelim bebeğin. Rabbim hayırlısıyla sağsalim kucağınıza almayı nasip eder. inş. Canım hamileyken bu siğillerin tekrar baş gösterme ihtimali biraz fazla oldugunu biliyorduk değil mi? Çünki hamileyken vücut direnci biraz daha düşüyor. Bak diyorsun ki düşük riskim var. Bu bence siğillerden çok daha önemli. Siğilleri düşünme lütfen. Şuan sen bebeğine adapte ol. Onunla ne güzel bir gelecek bekliyor seni bunu düşün. Keyfine bak be bitanem. Doktorun ne dediyse onu yaptırısın tatlım. Varsın 2-3 hafta sonra gidiver ne olacak be canısı. Sabırlı ol bitanem. Hem biliyorsun değil mi stres bu siğilleri geçirmez, aksine daha çoğaltır. Hem hamilesin artık, ne güzel, stresten asıl bunun için uzak kalman lazım be gülüm. Kendini düşün lütfen siğilleri değil. Sezeryanle doğum yaparsın olur biter. Sıkma güzel canını. Beslenmene biraz daha fazla özen göstereceksin hepsi bu. Sebzeye biraz daha fazla ağırlık ver.
Bakın arkadaşlar, bazı doktorlar bu siğiller için hiçbirşey yapmıyormuş biliyormusunuz... Beslenmene dikkat et kafana takma geçer diyormuş. Ve bazı arkadaşlarında bu şekilde geçmiş. Ne yakma ne dondurma. Ha herkesin bu şekilde geçecek diye birşey yok elbette. Ama tek bildiğimiz şey var. Ne olursa olsun kafaya takmamak. Eğerki canınızı sıkıyorsanız, sürekli neden geçmiyor allahım ne olacak şimdi diye düşünüp duruyorsanız emin olun bunlar geçmiyor. İstediğiniz kadar tedavi olun o zaman, geçmiyor. Lütfen arkadaşlar biraz daha kendimizi düşünelim. Çünki bunlar geçecek. Ben inandım. Geçtiğine inanıyorum. Ha sene sonunda yaptıracağım dna pcr sonucu negatif çıkmasa bile ben geçtiğine inanıyorum. Çok şükür 3 ayı geçti siğilde yok. Bir daha da çıkmayacağını biliyorum :)) Lütfen pozitif düşünün lütfennnn... Sevgiyle kalın....a.s.
sewgili arkadaşım dr madem donduruz dıyor ıkı tanecıkmıs bak ne güzel... yakma ışlemini ben tavsiye edıyorum sana hemencecık bıter... benımde çünkü 2.yakmada işleminde birazcık kanamam wardı ama dr onemlı dil dedı hemen uyusturuz dedı yani kanaman olması cok onemlı dıl ıkı tanese eger tabı onemlı olan ileşme sürecinde kuru we ıslak olmaması .... zaten doğumun sezaryan olcaktır büyük ihtimal çoçuga bulaşmaması ıçın ılerde çunku normal doğum hpv yüzünden akciger rahatsızlına sebep oluyormuş dr un bunu sana soyler ya da ılerleyen zamanda hatırladır bence hemen ıkı tanecıkken hemen hallet derım kanama olayını onemlı dıl çunku..... ama ıslak olmasa tabiki daha iyi olur aldara we donma işlemi yerineeeeee sana koter yakma işlemini tawsiye etmekteyim canım arkadaşım...öpüyorum kocaman arkadaşım seni:teselli::enbuyukkk:
ben yarın dr gidiyorummm . ama benimkide küçücüldü iyce 2 gün içinde
ama yinede gidicem.
selam, imuneks kullananlardan cevap bekliyorum, ne kadar sure kullanicaz bunu? ben 1-2 aydir kullaniyorum, daha ne kadar devam edicem?
Ben aranıza yeni katılıyorum. İstanbulda yaşayan bir öğretmenim....9 Temmuzda 5,5 aylık bebeğimi düşürdüm. Düşük yapmadan 15 gün öncesinde de vajina girişimde kabarıklık farkedip doktora gitmiştim. Doktor kondilom dedi. Eve gelip internette arastırdığımda dünyam başıma yıkıldı zannettim. Ve belki de bilmiyorum çok fazla kafama takmaktan kasılmalarla birlikte gelen sancılarla erken doğum yaptım.Çünkü düşük sebebine anlam verilemedi. Kondilomlarım gitgide yayıldı..Düşük sonrası kanamalrdan dolayı gene tedavi yapılamıyor...Kanamalarım yeni yeni bitti diyebilirim. Çok stresli hepinizi çok iyi anlıyorum. İlk fırsatta HPV DNA yaptırıcam. İstanbuldaki doktorum yakılacak dedi, tatil dolayısıyla Bartındayım. Burda gittiğim doktor da Aldara krem verdi. Krem sürüyorum. 3 kez sürdüm daha sanki küçülüyor gibi bilmiyorum tekrar çoğalıyormuş bunlar. Allah daha büyük dertler vermesin. Hepimize geçmiş olur inşallah....
selam, imuneks kullananlardan cevap bekliyorum, ne kadar sure kullanicaz bunu? ben 1-2 aydir kullaniyorum, daha ne kadar devam edicem?