Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

canım,çok geçmiş olsun.ben bu rahatsızlıktan epey bi çektim,çıktıkça yaktırıyodum,en son çıkmasının üzerinden epey bi zaman geçti allahıma şükür olsun epeydir çıkmıyo,sana tavsiyem çıktıkça asitli bi ilaç var dayanabilirsen onu kullan siğilin üstüne sürüyosun,ve tüy temizliğin içinde genital bölgeye kesinlikle jilet kullanma çünkü jilet kesmeden dolayı kanama yapıyo buda bulaşmasına ve siğilin tekrar çıkmasına sebeb oluyo,ve ayrıca bağışıklığı güçlendirici ilaç kullanmanı tavsiye ederim,bende çıkmıyo ama eşimde başladı ama şükür ki bana bulaşmadı,vücudum bu virüse karşı artık bağışıklık kazandı diye düşünüyorum,sanada çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim....

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım ama benim yaşım 39 bu yaştada yapıyolarmı bu aşıyı. inan kabusa döndü artık cinsellik benim için peki özel hastanelerde ne kadara yapıyolar aşıyı bilgin varmı devlet hastaneleri ist.gibi yerde çok yoğun oluyo[/QUOTE]

Yapıyorlar canım, benım dedım gibi bu rahatsızsan yoksa daha etkılı ası ,Dogum evı Hastahanelerınde ,Tıp Fakultesı Hastanelerı ,bu ılacı ucuza getirtiyor,
Şımdı tek doz 260 ya Dr. arkadasın varsa kadın dogumcu, hastahanede Dr. ozel fıyat 170 ytl gelıyor, dusun ıste bır dr tanığın varsa yada ılac mumessılı arkadasın fılan super olur.
Özel hastahaneler ılacı alın der, ığneyı vuralım der ,o kadar bazı Devlet Hastanelerı de oyle ,ben Ankara Etlık Zubeyda Hanım Dogum Evı'nde oldum, artı Özel ,Devlet fark etmıyor ama Tıp Fakultesı ve Dogum Evı Hastahanelerı buyuk yerler ,daha ıyı bu ası her yerde bulunmuyor cunku, :enbuyukkk: umarım dr tanıdığın vardır 170 ve 260 ytl arasındakı fark var bılıyorsan :enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben walla gr kucuk bısı we cok onemlı bı krem ıyı kulanmak lazım parmama bosaltımıodum hepsını kulak copule sur derım sana bakıresen yanıo benım de hemyanıo hem kasınıooo ama yapabılcen bısıyok kulak copule sur karsına buyuk bı ayna al buyuk mercekl ole sur dr bana ole dedı aynayı al karsısına gec ole sur dedı :enbuyukkk:

hmm teşekkürler arkadaşım . bakirelik sorunu diil mesele .girişte olduğu için acılıp kapanan bi bölge onun için kenarlara da değiyor yanıyor ister istemez
.. bide forumda bazı arkadaşllar aldaranın sadece mikroplardan koruduğunu sölüyor .. siğilleri yok etmediğini vurguluyor? bende çelişkide kaldım.. doktor bana şöyle önerdi ameliyatla çıkartalım o siğili hem alınmış olur hem patolojiye tipleme içi yolarız dedi... :S:S kafam hala karışık .. son bişi daha sorayım adetliyken aldara süren varmı sürülür mü sizce?:bbo:

sensizmiasla Canım doktorunu dinle sen. En güzeli bu. Ayrıca aldara mikrop öldürücü değil, sürülen bölgedeki bağışıklığı kuvvetlendirerek lezyon oluşumunu önleyen bir kremdir. Ben aldaranın 3. kutusunu kullanıyorum şuan ve baştan beri reglken bile aldara kullandım. Doktorum bir sakıncası olmadıgını söylemişti çünki. Ama dikkat ettim. Pedimi çok sıkça değiştirdim. Reglken kremi sürdüğümde normal beklediğimden birazdaha çok bekledim daha çok kurusun emsin cilt diye. Faydasını gördüm. Bazı arkadaşlar reglken sürmüyordu, çok kereler sordum neden sürmüyorsunuz diye ama cevap veren olmamıştı. Bazılarımızın regli 6-7 gün sürüyor bu süreçte yeni başlanan bir tedaviyi kesmek mantıklı gelmiyor bana açıkçası. Sevgiler canım geçmiş olsun...

Hel-in isimli arkadaşı kullandığı berbat yazı dili için kınıyorum bu nedir böyle ya!!!!

hmm teşekkürler arkadaşım . bakirelik sorunu diil mesele .girişte olduğu için acılıp kapanan bi bölge onun için kenarlara da değiyor yanıyor ister istemez
.. bide forumda bazı arkadaşllar aldaranın sadece mikroplardan koruduğunu sölüyor .. siğilleri yok etmediğini vurguluyor? bende çelişkide kaldım.. doktor bana şöyle önerdi ameliyatla çıkartalım o siğili hem alınmış olur hem patolojiye tipleme içi yolarız dedi... :S:S kafam hala karışık .. son bişi daha sorayım adetliyken aldara süren varmı sürülür mü sizce?:bbo:

SEWGILI ARKADASIM BENIMDE OLE OLDU DR YAKMA ISLEMILE TEMIZLEDI ISTE PATALOJIYE GONDERDI ET PARCALARINI COK SUKUR BISI CIKMADI YAKMA PATOLOJI WE SONRASINDA BATICOONLA BI HAFTA TEMIZLEDIM AMELYATLA ALINDIKTAN SNA 1 HAFTA SONADA ALDARA KREME BASLADIK WE COK HIZLI SONUC WERDI AADET KANAMA WARKEN ALDARA KULLANMA ISE YARAMAZ BIE AMELYAT WE YAKMA ISLEMINI ADETIN BITTIKTEN HEMEN SONA YAPTIR KI DAHA RAHAT KAPANIYO KURU OLMASI ONEMLI AKLINDA OLSN ARKADSIM OPURUM SENI :enbuyukkk:

kızlar bende sanırım 3 haftadır çıkmıyo :))) bidaha çıkarmıki acaba yaa... bende geçtikten sonra eşimde çıktı bi tane ama sadece krem kullanarak geçti... Ayy kurtulduk mu acaba inanamıyorum yaa,,,

kızlar bende sanırım 3 haftadır çıkmıyo :))) bidaha çıkarmıki acaba yaa... bende geçtikten sonra eşimde çıktı bi tane ama sadece krem kullanarak geçti... Ayy kurtulduk mu acaba inanamıyorum yaa,,,

SEWGİLİ ARKADASIM EŞINDE SENDE B WITAMINI B12 WITAMINI ALIN HPV NIN YUKSEK TIPLERINDEN KORUNMAK ICIN IKINIZIN DE Aşı OLMASINI TASIYE ETMEKTEYIM BIDE AKLINIZA GTIRMEYIN LUTWEN AKLINIZA BBOYLE DK BASI GTIRDIKCE DAHA KOTU OLUO BI ZAMAN SONA ILESCENIZE INANIN WITAMIN COK ONEMLI BEN BOL BOL YESIL CAY ADA CAYI WE KARISIM OLARAK CIWAN PERCEMI PAPATYA DEFNE CAYI ICTIM GUNDE BI KEZ ASI OLUN BUNUDA ATLAMAMNIZI TERCIH EDERIM OPTUM BALIM SEWGILER...:enbuyukkk:

kızlar merhaba.. ben bikini bölgesini epilayson ile tüğlerimi alıyorum fakat geçen gün makinanın cımbızına sıkışmıştı derim. ve sonra bişi yoktu ama şimdi küçük bi çiik gibi oldu sonrada böle siğile çevirdi sanki küçücük bişey ama psikolojimi çok bozuyo ne yapmam gerekiyo. doktora gitmeye çok utanıyorum .

kızlar merhaba.. ben bikini bölgesini epilayson ile tüğlerimi alıyorum fakat geçen gün makinanın cımbızına sıkışmıştı derim. ve sonra bişi yoktu ama şimdi küçük bi çiik gibi oldu sonrada böle siğile çevirdi sanki küçücük bişey ama psikolojimi çok bozuyo ne yapmam gerekiyo. doktora gitmeye çok utanıyorum .

saçmalıyosun sewgılı arkadsım ıpeknaz bu cok dogal bısı her kadının senede bı kez mutlaka dr gıtmesı we kontrolden gecmesı grekır sen bızım sıgıllerımızı gorsen ne yapcan cok merak edıorum....dusunsene sıgılse her yere dagılmadan kurtulma ıhtımalın war en azından bı tanemıs bak sıgılse hemen krem werır dr gecer bızım kı gbı dagılmaz cok yanlıs yapıosn bak hemen dr gıt muane zaten ınan 5 dk suruoyo senın gbı her gun kac kadın gıdıo dr yanına ne warkı oksuruk olmak gbı bısı buda dr senı kontrol etmesı bak ucuksa bastann tedbırını alırsınız hemen gıt hadeeee bekleme lutwen,,, ıcınde supe kalmasın:enbuyukkk:

saçmalıyosun sewgılı arkadsım ıpeknaz bu cok dogal bısı her kadının senede bı kez mutlaka dr gıtmesı we kontrolden gecmesı grekır sen bızım sıgıllerımızı gorsen ne yapcan cok merak edıorum....dusunsene sıgılse her yere dagılmadan kurtulma ıhtımalın war en azından bı tanemıs bak sıgılse hemen krem werır dr gecer bızım kı gbı dagılmaz cok yanlıs yapıosn bak hemen dr gıt muane zaten ınan 5 dk suruoyo senın gbı her gun kac kadın gıdıo dr yanına ne warkı oksuruk olmak gbı bısı buda dr senı kontrol etmesı bak ucuksa bastann tedbırını alırsınız hemen gıt hadeeee bekleme lutwen,,, ıcınde supe kalmasın:enbuyukkk:

nasıl muayene ediyo peki. yani tamamen açıyoru sonuçta dimi. bayan jinekolog arıyorum kayseride yok yaaaaa:kedi:

janım benım hpw yane genıtal sıgıl hemen hemen dısarda gorunurde oluo bence ole yapma erkek drlar bakıoyane sana bısı yapcak dıl hsv yane ucukta olabılır bu dısarda gozuken seler yuzeyde hem ıcerı bı kulak copu gbı onun uzunula ornek alcak acaba ucuk yada sıggılmmı dıe ulkemızde erkek erkek dr byaan bayana gıtcek dıe bısı yok bence bunu asmanı tawısye ederım yane ozel tıp merkezlerını sımdı gogelden arastır yada dewlet hastanesıne ozellık dıorum bak tıp fakultesıne gıtmenı tawsıey ederım tıp fakultelerı bu konuda cok ıyı oldunu dusunuorum lutwen utanma bu saglık cunku her zaman saglına oncelık tanı bence bugun dr gıt hıc beklemeden... yapılcak ıslem bu ornek almak bıde muane muanede zor dıl ınanırmısın dr ıcın 2 dk ıslemm ben neredeyse ıkı ayda bı hpw yane sıgıl oldu ıcın muaneye gıdorum normalde dr senede bı kes gel ornek wer dedı ama saglım benım ıcın kıymetlı dr da erkek we cok ıyı ... lutwen sende ole dusunme sımdı sen erkekden utanıosın ya ben de sana sunu solemek ıstıyorum bende bayan cerrahlarn ıyı oldunu dusunmuorum erkekler amelyatta olsn en basıt ornegı benım genıtal sıgıllerımı yakarken daha kolay we endısesız aldı bayan cerrahların bence elı tıtıo ben ole dusunuorum nse konumuz bu dıl hadı dr kucuk hanım bekleme artık

arkadsım gogelden baktım ben num da sen bul bayan dr warmı de zaten merkezdeymıs kayserıde bunlar ara sımdı bayan dr wardır mutlaka cunku senın gbı bole bayanlr war secıcı
bayan dr mutlaka wardır yane rendewunu al bı an once gıt hadı
optum mucu mucu:)
KAYSERı ÖZEL ÖMÜR HASTANESı
KAYSERı ÖZEL SEVGı HASTANESı
KAYSERı ÖRNEK TIP MERKEZı
KAYSERı ÖZEL ORKıDE TIP MERKEZı
KAYSERı ÖZEL HUNAT TIP MERKEZı
KAYSERı ÖZEL HAYAT HASTANESı

evet arkadaşım bencede hemen git bende de çıkmıştı bu siğillerden ne olduğunu anlayana kadar çoğaldılar daha sonra yaktırdım şimdi çok şükür problem yok ama her yıl simir testi yaptırıyorum çünkü bu siğillerden çıkan kişilerin rahim ağzı kanserine yakalanma riski çok yüksek demişti dr. bide bunun eşimden geçmiş olabileceğini yanı cinsel yolla bulaşan bir şey demişti ama eşimde hiç problem olmadı olan bana oldu bu konuda eşinizi sıkıştırın hastalıklı biriyle birlikte olmuşsa taşıyıcı olabiliyormuş yani bu bir nevi ihanetin ortaya çıkması diye düşündüm ama eşim hiç kabul etmedi günahı boynuna dikkatli olun küçük bir uyarı bu konuda

evet arkadaşım bencede hemen git bende de çıkmıştı bu siğillerden ne olduğunu anlayana kadar çoğaldılar daha sonra yaktırdım şimdi çok şükür problem yok ama her yıl simir testi yaptırıyorum çünkü bu siğillerden çıkan kişilerin rahim ağzı kanserine yakalanma riski çok yüksek demişti dr. bide bunun eşimden geçmiş olabileceğini yanı cinsel yolla bulaşan bir şey demişti ama eşimde hiç problem olmadı olan bana oldu bu konuda eşinizi sıkıştırın hastalıklı biriyle birlikte olmuşsa taşıyıcı olabiliyormuş yani bu bir nevi ihanetin ortaya çıkması diye düşündüm ama eşim hiç kabul etmedi günahı boynuna dikkatli olun küçük bir uyarı bu konuda

SEWGILI ARKADSIM ASI OLDUNUZMU ESINDE SENDE HPV NIN YUKSEK TIPLERINDEN KORUNMAK ICIN YANE 20 YIL SONA KANSER OLMAMAK ICIN BUNU AKSATMAYIN ASI OLUN OPUORUM BALIM:enbuyukkk:

Hel_in lütfen yazı yazma sitilini değiştir. Ben emin ol artık bu linki okumak dahi istemiyorum ya. Dikkat edeceğini söylemiştin. Noktalama işaretlerine dikkat etmiyorsun. Nasıl konuşuyorsan öyle yazıyorsun. Bu şekilde birilerine destek olmaya çalışıyorsun belki ama çoğunlugumuzuda sinir ediyorsun arkadaşım. Olabildiğin destek için değil, söylediklerin için değil rahatsızlığım. Sadece yazıyı düzgün yaz. Lütfen yeter.

Hel_in lütfen yazı yazma sitilini değiştir. Ben emin ol artık bu linki okumak dahi istemiyorum ya. Dikkat edeceğini söylemiştin. Noktalama işaretlerine dikkat etmiyorsun. Nasıl konuşuyorsan öyle yazıyorsun. Bu şekilde birilerine destek olmaya çalışıyorsun belki ama çoğunlugumuzuda sinir ediyorsun arkadaşım. Olabildiğin destek için değil, söylediklerin için değil rahatsızlığım. Sadece yazıyı düzgün yaz. Lütfen yeter.

AMA JANIM ARKADSIM gerçekten düzgün yazmaya çalısıyorum elımden geldıncee en azından yazım duzeldı bıraz olsn uü öo şslerde bıraz yazarkewn zorlanıyorum ama duzelcem ısallah kısa bı zamanda gercekten dıkkat etmeye calısıyooorummm:çok üzgünüm: eskı yazılarıma gore duzeldım ben biraz olsun opuorum hepinizi..sengözlerimebaksanab

X