Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

kızlar slm
öncelikle yeni gelen arkadaşlara geçmiş olsun,
kızlar bu yakılan yerler ne zaman iyileşcek, valla sıkıldım her gün durmadan pansuman yapmaya

Canım bugüne kadar siğillerle ilgili hep oynanılmaması gerektiğini duydum ve oynadığım zamanlardada yayıldığını gördüm..
Şimdi sen tam tersi bişeyden bahsediyorsun bunun siğil olduğunu bilmeden önce kıl dönmesi zannederken bende sıkmıştım ama içinden kandan başka bişey çıkmadı..
Ben şuan dondurtuyorum ilk başta bişey anlamıyorsun ama 2 gün sonra siğillerin dökülmeye başlıyor..
yaktırma işlemini hiç denemedim bilmiyorum ama dondurma işlemi etki etmediyse yaktırmayı denemeni tavsiye ederim.. Siğillerin yakma işleminde cevap verecektir mutlaka sana a.s
Dilerim en kısa sürede hepimiz atlatırız bu dönemi :1hug:

kaidemcim 2 hafta içersinde iyileşmeye başlamadımı CADIARZU
Ben yaktırmıyorum ama son dondurttuğumda daha önce olmayan bi yara olmuştu. 2-2,5 hafta sonrasında yaram geçti.. Ben o dönemde doktorumun verdiği kremi bol bol uyguluyorum ve sık sık çamaşır değiştiriyorum; çünkü işlem sonrasında o bölge her türlü mikroba açık hale geliyor.
Ama bi kez olsun bıktım demedim ilaç kullanmaktan yada sıkılmadım.. Sanırım alıştım onlara kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben bişeyi merak ediyorum siğiller döküldükten sonra o bölgedeki renk koyu mu yoksa ten renginde mi??

Dondurma işleminden sonra siğiller önce simsiyah oldu, 2 gün öylece durdu. Ve bir yeri kocaman baloncuk oldu su topladı( doktorum bunun olabileceğini söylemişti). Bende tabi bir panik. Eyvah dedim daha çoğaldı. Birsürü olmuş bunlar. Doktora sordum öyle olacak dedi sonra rahatladım :))) bilmeyince insan korkuyor. O siyah kabuklar düştükten sonra yerleri pembemsi kaldı. Pembe bir deri. Bir kaç gün sonra normal ten rengine döndü.

Zaten bendeki siğiller 2 kere donduruldu. 2. dondurulduktan sonra üstlerde 2 tanesi kabuk döküldükten sonra siyah gibi kaldı yine. Sanki siğil varmış gibi. Heralde iyi yapılmamış dedim ben kendi kendime. Sonra geçti onlar. Aldarayı hep kullandım tabiki. Belkide o yüzden geçti bilmiyorum neydi. Sevgiler canım...

Son düzenleme:

sımdı burdakı arkadslar benım ne kadr korktumu agladımı cok ıyı bılırler
bu yaktırma konusunda ama sole bısı war yakma ıslemınde sadece uyusturuken ıgnenın mınık oldu ıcın ucunu hıssedıosn o bolge tammen uyusuo acı hıc hıssetmıosn yane kesseler orayı hıssemıon o derece bıde uyusturucuyu yogun wurdular bana zemuszemuszemuszemushatta yakıldıktan sona acır dıe dusundum ama gene acımadı ıgnenının etkısının gecınce acıcanı dusundum yok gene acımadı ama mınık dahı olsa mutlaka yaktır sıgıllerı hıc dusunme bu konuda benımkı o kadr kucuktuku bı anda 3 ayın sonunda daıgılwerdı bı anda cok pısmanım anlıcan kısaca hıc bısı dusundum gbı olmadı we benım kı acımadı yane kremı kullan bıde dewlet oduo artık aldarayı aldra we ınandım ben moral cok onemlıdı 3 ay bole agladım durdum sona dr bol bol yesıl cay a2 kes gunde daha sonara cıwan percemı papatya ada cayını karısıtır ondan da ıkı bardak ıc dedı bıde 20 yıl sona rahım kanserınden krounmak ıcın ası ol sımdı dewlet hastenelerı toplu aldı ıcın ucuza gtırıo aklında olsn:enbuyukkk:

Ya helincim canım benim ALDARAYI DEVLET ÖDÜYOR DıYORSUN. Kesin söylüyorsun birde. Canım benim sen almış olabilirsin. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama almışsın işte. Ya sana denk gelen doktorlar iyiydi yada başka bişi bilmiyorum. Güzelim bak aldara daha önceden devlet tarafından karşılanıyordu. Öyle heyet raporu felan istemiyorlardı. Ama kısa zaman önce çıkan yasa ile ALDARA KREMı KANSER ıLAÇLARI KATEGORıSıNE ALINDI. VE ARTIK 3 YADA 5 DOKTOR HER NE ıSE BUNLARIN ıMZASI OLMADAN VE CıLT KANSERı GıBı HERHANGı BıR KANSER TEŞHıSı KONMADAN DEVLET BU ıLACI ÖDEMıYOR ARTIK. Dediğim gibi sen nasıl aldın bilmiyorum. Belkide tanıdığın felan vardı. Ama bu kremi normalde DEVLET KARŞILAMIYOR GÜZELıM. Devlet karşılıyor artık diyorsun ve burdaki kişiler boş yere umutlanıyor. Bizler niye 130 verelim diyoruz. Anlıyormusun beni. O alıyor ben neden alamıyorum diye düşünenler çok oluyordur eminim. O yüzden kesin konuşmayalım lütfen. Keşke cidden bu ilacı devlet karşılıyor olsa idi. Bazılarımızın maddi durumu yok çünki alamıyor. Bunu çok iyi biliyorum. Keşke karşılansaydı. Bu ilacı devlet karşılıyor evet ama her halukarda değil arkadaşlar. Belli şartları var. Hastaneye gidip bir cilt uzmanına sorarsanız zaten bunları size söyleyecektir. :Hepimize tekrar çok geçmiş olsun. Sevgiler...a.s.

Son düzenleme:

sidelyacım haklısın devlet karşılamıyor bende bir çok kez yazdım burdan. helin arkadaşımız almış olabilir oda nasıl olmuştur biliyormusun. ilacı aldığı eczane reçetede kanser teşhisi yazması gerektiğini bilmiyordur çünkü bu yeni bir gelişme olduğundan bazı çalışanların bilgisi olmuyormuş.hastaya ilacı veriyormuş.sonra reçete ankaraya sağlık bakanlığına gittimi devlet bu teşhise aldarayı vermiyor teşhis yanlış deyip eczaneden kesiyormuş ücretini fazlaıyla. anca böyle olurmuş eczacı arkadaşım o söylemişti banada.bizde uğraşmıştık çünkü almak için aldarayı devletten.ama yarıda kaldı bütün işlemlerim öğrendikten sonra canım.bir çok eczane böyle hata yapıp kendileri ödemişler devlete ücretlerini.a.s.

walla janım hadı benımkı sanj oldu dyer 4 atrkadsımda mı sans oldu dedım gbı hepsımızx farklı dr lara gıttık 4 de yazdı :enbuyukkk:lmaz:

Son düzenleme:
kızlar moralım cok bozukkkkkkk sıgıllerden 2 kes yaktırmıstım ya bugun dr gıttım o kadr stres oldum kı bu sıralar sıgıllerı hıc dusunmedım baska selere uzuldum ucuk oldum sımdıde genıtal herpesss dr dedı sıgıller dedı yapabılır sıkıntıla dedı korkma dedı ama ole bole dıl oturamıom cok acıooo anltamam ucuk kremı werdı ıste wırosıl gbı bısı bakalım ısallah geccek ya offfff yAAA

kızlar slm
öncelikle yeni gelen arkadaşlara geçmiş olsun,
kızlar bu yakılan yerler ne zaman iyileşcek, valla sıkıldım her gün durmadan pansuman yapmaya

BEBEM DR WERDI BATICOUNU SURME DIREK DOKKK UZERINEEEE SABAH AKSAM BUNU YAP UZERINEDE KREMI SURRR BATICON COK ONEMLI SURMUCEK DIREK DOKCEN:enbuyukkk:

arkadaşlar ben de çözüm bulamadım yardımcı olur musunuz? siz nasıl sürüosunuz? bende ki siğiller 2 tane ve vajinanın girişinde. öyle ters bir yerdeki ne iç ne dış .. doktorun biri aldara verdi ve sürmemi söledi ama yerinden dolayı nasıl süreceğimi bilmiyorum. kaç ay oldu alalı ama korkuyorum krem yayılıo ben sürünce sürdüğüm yerde kalmıo ve çevresi yanıo siğillerin olduğu yerin. sağlı sollu tam vajinanın kızlık zarının içe yakın kenarında ... lütfen bişi söleyin nasıl sürmeliyim?

ben walla gr kucuk bısı we cok onemlı bı krem ıyı kulanmak lazım parmama bosaltımıodum hepsını kulak copule sur derım sana bakıresen yanıo benım de hemyanıo hem kasınıooo ama yapabılcen bısıyok kulak copule sur karsına buyuk bı ayna al buyuk mercekl ole sur dr bana ole dedı aynayı al karsısına gec ole sur dedı :enbuyukkk:

bir ay kadar önce genital herpes oldum.şuan hpv riski'de taşıyorum.erkek arkda. siğiller vardı. yakıldı falan. ben şuan hastalığın ne olduğunu anlayamadım bile. yani ben artık bulaştırıcı mıyım? erkeklerde herahngi bir riski var mı?ve kanser riski nedir? bende oda birkaç farklı doktora göründük.doktorlar çok sakinler yani gayet normal karşılıyorlar.durum gerçekten bu kadar normal mi anlayamıyorum?uçuklarım geçti gibi ama hala ağrı hissediyorum. çok aklıma getirmemeye çalışıyorum ama aklımdan hiç çıkmıyor.biraz önce kasıklarımda bi kabartı gördüm minik bişey. sigil olup olmadığını bilmioyrum.hele ne yapacağımı hiç bilmiyorum.sanırım burada bu hastalığı yaşayanların çoğu evli.evli olmadan bu hastalığı geçiren biri var mı?nasıl bir yol izlediğini bilmek istiyorum.

teşekkürler şimdiden

Kaıdem ne kadar oldu bılmıyorum ama benım dıkıŞlerım vardı 1 ay sonra bıle arada aĞrı yapıyordu 2. Ay oldu Şımdı Çok ŞÜkÜr bıŞe yı yok ama ben ılk 3 hata her tuvaletten sonra bıokadın kullandım

balım sımdı bende de hsw war hemde hpw allah walla ne dım hatalarımla benı cezalandırıo su an tasıosun bı tasıyıcıısın wucuduna yerlesmıs bısı gecsede tekrarlamaması ıcın hasta olmaman ıyı beslenmen bak ozellıkle b12 takwıye alıosun ucuk tedawısı b12 eksıklıle baslıo baslıca sebebp uzuntu we stres tekrar ona gore erkek arkadsında warsa bı surede korunun cunku wajınaya ıcıne dagılma olasılı korunsanda ılesene kadr oda sende uzak durun bırbırınsden cok yuksekmıs benım 3 haftada gectı saten normal bısı korkma uzulme ama oldumu bak ben hem herpes hem sıgıl oldum dusun halımı bıde agda kullanma bak cok onemlı bu sakın kulanma agda dagıtıo 5 ay kadar oldumu BİDE hawuza gırme dr bana denız suyunu tawsıye ettı cok etkılı oldunu soledı ben ewlı dılm erkek arkadısmdan kaptım bu hastalı b12 wıtamın takwıyesı al bak mutlaka takwıye al we rahım kanserı omak ıstemıoyorsan 15 20 yıl sonra bıde sana zahmet gardesıl yada cerwılax adlı asıyı ol derım oldumu opupm balım senı kocaman :enbuyukkk:

selam kızlar bugun konttrolum vardı, bir ay önce siğillerim yakılmıştı, birede rahimde yaram yakılmıştı, doktor herşeyin yolunda gittiğini söyledi, inşallah birdaha uğramazlar bana...darısı size kızlar...

cok sewındım balım ısallah umdumuz gbı hersey gusel gıder b12 al gunluk tablet kendıne sıyı bak oldumu saglıklı beslen :):enbuyukkk:

arkadaşalar yazılarınızı okudukça korktum valla. çoğunuz bakıyorum. hep sizlerde var
ben evlendikten sonra öğrendim bu illeti. benimde eşimde var. ama bende görünürde bir şey yok.eşim 2 kez yaktırdı. en son kasımda smear yaptırmıştım bi şey çıkmadı. ama sonrasında eşimde yine çıktı ve yaktırdı. tabi o arada farketmedende birlikte olduk.
görünürde hiç bir şey yok. içede bulaşma gibi bir şey oluyormu bunda. belirtisi oluyormu arkadaşlar
bide erkeğe zararı yokmu görüntüsünden başka
bilgilendirirseniz sevinirim

bıtanem esın bı tasıyıcı o yuzden hemen snde rahım kanserıne karsı ası ol o ası senı 5 yıl korucak bız ası olmadımız ıcın zaten bulastı ya ası cunku bulastıktan sona etkısını gecıktırı gbı bısı ama sen olursan korunursun bare cervılax 2 tıp wurusten gardesıl 4 tıp wurusten koruo onuda ayrıca belırdım ası 3 dozlo almakla bırlıkte hastanede ol asıyı dewlet hastanelerıne daha uygun fıyata gelıo toplu alım yaptıkları ıcın asının tek dozu 260 ytl dır bı ay oluon sona sonakı 3 dozda 6 ay sona oluosn bebem mutlaka ol asıyı bulasmamısken sana kıb fıstık:enbuyukkk:

arkadaşlar meraba bundan 4 ay kadar önce bende yaktırdım tam 16 tane ben 4-5 tane görüp gitmiştim ama malesef daha fazla çıktı ama şu anda hiç yok çok şükür.ama o günden beri imunex kullandım vajinal temizlik jellerinden kullandım sebamed gibi ve siğilleri yaktırmadan önceki bütün çamaşırlarımı attım günde iki defa çamaşır değişiyorum ve onları unuttuuuum.yani onları değil kendimi düşünüyorum herkese tavsiyem her tuvalete girdiğinizde ne var diye bakmak yerine temizmi kurumu diye düşünün hiç olmazsa kendinizle ilgilenin siğillerle değil siz onları unutun onlarda sizi unuturlar inşallah..hepimize acil şifalaar.

bıtanem esın bı tasıyıcı o yuzden hemen snde rahım kanserıne karsı ası ol o ası senı 5 yıl korucak bız ası olmadımız ıcın zaten bulastı ya ası cunku bulastıktan sona etkısını gecıktırı gbı bısı ama sen olursan korunursun bare cervılax 2 tıp wurusten gardesıl 4 tıp wurusten koruo onuda ayrıca belırdım ası 3 dozlo almakla bırlıkte hastanede ol asıyı dewlet hastanelerıne daha uygun fıyata gelıo toplu alım yaptıkları ıcın asının tek dozu 260 ytl dır bı ay oluon sona sonakı 3 dozda 6 ay sona oluosn bebem mutlaka ol asıyı bulasmamısken sana kıb fıstık

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım ama benim yaşım 39 bu yaştada yapıyolarmı bu aşıyı. inan kabusa döndü artık cinsellik benim için peki özel hastanelerde ne kadara yapıyolar aşıyı bilgin varmı devlet hastaneleri ist.gibi yerde çok yoğun oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…