ben walla gr kucuk bısı we cok onemlı bı krem ıyı kulanmak lazım parmama bosaltımıodum hepsını kulak copule sur derım sana bakıresen yanıo benım de hemyanıo hem kasınıooo ama yapabılcen bısıyok kulak copule sur karsına buyuk bı ayna al buyuk mercekl ole sur dr bana ole dedı aynayı al karsısına gec ole sur dedı :enbuyukkk:
hmm teşekkürler arkadaşım . bakirelik sorunu diil mesele .girişte olduğu için acılıp kapanan bi bölge onun için kenarlara da değiyor yanıyor ister istemez
.. bide forumda bazı arkadaşllar aldaranın sadece mikroplardan koruduğunu sölüyor .. siğilleri yok etmediğini vurguluyor? bende çelişkide kaldım.. doktor bana şöyle önerdi ameliyatla çıkartalım o siğili hem alınmış olur hem patolojiye tipleme içi yolarız dedi... :S:S kafam hala karışık .. son bişi daha sorayım adetliyken aldara süren varmı sürülür mü sizce?:bbo:
kızlar bende sanırım 3 haftadır çıkmıyo :))) bidaha çıkarmıki acaba yaa... bende geçtikten sonra eşimde çıktı bi tane ama sadece krem kullanarak geçti... Ayy kurtulduk mu acaba inanamıyorum yaa,,,
kızlar merhaba.. ben bikini bölgesini epilayson ile tüğlerimi alıyorum fakat geçen gün makinanın cımbızına sıkışmıştı derim. ve sonra bişi yoktu ama şimdi küçük bi çiik gibi oldu sonrada böle siğile çevirdi sanki küçücük bişey ama psikolojimi çok bozuyo ne yapmam gerekiyo. doktora gitmeye çok utanıyorum .
saçmalıyosun sewgılı arkadsım ıpeknaz bu cok dogal bısı her kadının senede bı kez mutlaka dr gıtmesı we kontrolden gecmesı grekır sen bızım sıgıllerımızı gorsen ne yapcan cok merak edıorum....dusunsene sıgılse her yere dagılmadan kurtulma ıhtımalın war en azından bı tanemıs bak sıgılse hemen krem werır dr gecer bızım kı gbı dagılmaz cok yanlıs yapıosn bak hemen dr gıt muane zaten ınan 5 dk suruoyo senın gbı her gun kac kadın gıdıo dr yanına ne warkı oksuruk olmak gbı bısı buda dr senı kontrol etmesı bak ucuksa bastann tedbırını alırsınız hemen gıt hadeeee bekleme lutwen,,, ıcınde supe kalmasın:enbuyukkk:
evet arkadaşım bencede hemen git bende de çıkmıştı bu siğillerden ne olduğunu anlayana kadar çoğaldılar daha sonra yaktırdım şimdi çok şükür problem yok ama her yıl simir testi yaptırıyorum çünkü bu siğillerden çıkan kişilerin rahim ağzı kanserine yakalanma riski çok yüksek demişti dr. bide bunun eşimden geçmiş olabileceğini yanı cinsel yolla bulaşan bir şey demişti ama eşimde hiç problem olmadı olan bana oldu bu konuda eşinizi sıkıştırın hastalıklı biriyle birlikte olmuşsa taşıyıcı olabiliyormuş yani bu bir nevi ihanetin ortaya çıkması diye düşündüm ama eşim hiç kabul etmedi günahı boynuna dikkatli olun küçük bir uyarı bu konuda
Hel_in lütfen yazı yazma sitilini değiştir. Ben emin ol artık bu linki okumak dahi istemiyorum ya. Dikkat edeceğini söylemiştin. Noktalama işaretlerine dikkat etmiyorsun. Nasıl konuşuyorsan öyle yazıyorsun. Bu şekilde birilerine destek olmaya çalışıyorsun belki ama çoğunlugumuzuda sinir ediyorsun arkadaşım. Olabildiğin destek için değil, söylediklerin için değil rahatsızlığım. Sadece yazıyı düzgün yaz. Lütfen yeter.