- 21 Mayıs 2009
- 70
- 0
ben de bu virüsten çok korkuyorum.2 yıldır yakın bir arkadaşım bu dertle uğraşıyor.ben de tuvaletlerden bikini gibi şeylerden bulaştığı duyunca o (daha önce hiç incelememiştim) söylemesi ayıptır vajina bölgesini inceledim ve iyice iç kısmında iç dudakta pütürcükler gördüm korkudan ölüyordum. hemen bir jinekolağa gittim dr bana o pütürüklerin vajina iç dudağının duvar yapısı oldunu hpv ile ilgili olmadığını söyledi. 1.5 yıldır psikiyatri tedavsi görüyorum obsesif kompolsif bozukluktan dolayı bu nedenle ikna olmam ve paniğimin geçmesi kolay olmuyor.bu muayeneden 6ay sonra falan beni yine panik ve veham tutu ve başka bir jinekolağa gittim o da aynı şeyi yani o vajinanın yapısı olduğunu hpv siğilinin farklı şekilde olduğunu söyledi.açıkcası bu hastalığı duymadan önce o bölgeyi hiç incelemediğimden dolayı ben çok panik içindeyim.bu herkeste böyle mi sorum size acaip gelebilir fakat yardımcı olursanız çok sevinirim.oradaki pütürükler hiç büyümüyor ve yayılmıyorda doktorlar yanılmış olabilir mi:kedi:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
arkadaşım boşuna panikleme dr hpv ve siğil değil diyorlarsa için rahat olsun. zaten hpv taşıyor olsan kendini muhakkak belli eder aşırı kaşıntıdan anlarsın.kafana fazla takma allh korusun aman haaa.......