addicted arkadaşım benim dr aşı konusunda senin olman şart değil çünkü bu virüsü kapmışsın artık.ama yok ben olucam dersende olabilirsin ama fazla etkisi olmaz sanırım bizlerde ben öyle anladım.evde kızın varsa ona yaptırmanı tavsiye ederim o daha önemli çünkü daha etkili olur demişti.
Yeni gelenler hoşgelmişsiniz sefalar getirmişsiniz çok geçmiş olsun.
Ama şunu söylemeden geçemicem. İnanın yazdıklarınızı okuyunca ben bile ürktüm. Bu nasıl bir korkudur ya. Arkadaşlar bakın çok uzun bir link burası. Eğer ki bu virüsü taşıyorsanız ilk baştan itibaren okursanız inanın korkacak birşey olmadığını görürsünüz. Aramızda inaktif olanlar bile var. Bazı doktorların saçma sapan davranışları içinde kendinizi üzmeyin. Dediğim gibi lütfen sorular sormadan ve en önemliside karalar bağlamadan önce lütfen ama lütfen linki okuyun. Emin olun çok faydalanacağınız bilgiler edineceksiniz ve kendinizide bu kadar üzecek birşey olmadığını göreceksiniz.
Aşı içinse tekrar şunu söylemek istiyorum. Doktorların görüşü farklı yönde. Bu sizin fikrinizle doktorunuzun düşüncesi arasında, sizin vereceğiniz bir karara bağlı.
Tedavinizi olun vücut direncinizi düşürmeyin ve en önemlisi lütfen bu hastalığı yenmiş gibi ve ya kesinlikle yenecekmiş gibi davranın öyle düşünün. Kısa zamanda kurtulacağız hepimiz Allahın izniyle.... Kalın sağlıcakla. a.s.
canımcım bişe sormak istiyorum.bende 2 tane vardı 4 tane oldu ama ilk çıkan önce büyüdü şimdi küçülüyo... bu siğillerin kendiliğinden geçme ihtimali varmı??
canımcım bişe sormak istiyorum.bende 2 tane vardı 4 tane oldu ama ilk çıkan önce büyüdü şimdi küçülüyo... bu siğillerin kendiliğinden geçme ihtimali varmı??
merhaba bende doktora gittim kızlık cevresinde varmış bende yakarken bozulma durumu olurmu dedim risk alamam dedi ya bu zarı bozmadan yakamazlarmı çok moralim bozuldu
merhaba bende doktora gittim kızlık cevresinde varmış bende yakarken bozulma durumu olurmu dedim risk alamam dedi ya bu zarı bozmadan yakamazlarmı çok moralim bozuldu
smear testim temiz çıktı :))
arkadaslar ıcerı bolgeyı kendınız kontrol edebılıyormusunuz? doktor cok ıcerde olmasını beklemıyoruz bu sıgıllerın dedı , bana ıcerde olmadgnı soledı kontrol sonucu ama ıcım hep bı huzursuz , aynayla kendım acıp bakmaya calısıyorum bıseyler goruyorum, kafayı yıcem, cokmu kafama takıyorum acaba, doktor ıcerde yok dedı ama sankı varmıs gıbı gelıo bana