Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Banada asıtık asıtle kulak copukle her gun nokta wurusuyla yapmam grketı solendı ama bı aydır yapıorum bu tedawıyı am yok kabuk oldu daha saten korkuorum pofffff yaktırmayı dusunuom yaktırma sonası dr aldara krem werıo saten pıyasadakı en etkılı ılac aldara bu arada bu arada rahım kanserıne karsı ası 26 yas son yas bıde bı grup war 50 60 yas arasında bı kesıme yapılıomus mutlaka olun ben cok pısmanım ama en azından kansere karsı korucak sıll cıkcak ama gene

merhaba turkıyedekı doktorların bu garıp tavrını anlamıyorum ve cok uzuluyorum banada aynı sey oldu, evlı olmadıgım ıcın cok kotu davrandı bana doktorum, yanındakı yardımcısına bak bunları goruyormusun mıkrop bunlar uzaklas hemen burdan dedi, hasta psıkolojını hıc dusunmeden yapılan davranuıslar ne yazıkkı bızı olumsuz etkılıyor=( cok ıyı anladım sızı, operasyon en fazla yarım saat suruyo, benı bayıltarak yapmıslardı o yuzden hıcbsy duymadım, bu bayıltma ıslemı yarım saatlk bı operasyon(kısa sure) oldugu ıcın sedasyonla yapılıyor, anestezı deıl yanı. sonrasında vajınada sıslık oldu bende bıraz doktrn dedıgı yontemlerı uyguluyorsun, o kdr, ama sedasyonsuz acı konusunda bı fıkrım yok

tskkr ederim, bu konuda herkes farklı bısey soluyor, kafamız karısıyor puff=( peki bu vajına dudaklarındakı sıslık ıcın fıkrı olan varmı? sıgıl cıkmadan once bole bısey oluyormu genelde? bnde daha once olmamıstı ama korktum sımdı,

abartmayin arkadaslar, yeni gelenleri de korkutmayalim..her doktor oyle olmaz, turkiyede doktorlar oyle diyorsunuz ama benim gittigim 3 doktorun hicbiri bana kotu yaklasmadi, hatta cogu kisinini basina geldigini, turkiyede cok yaygin oldugunu, cok korkulacak bisey olmadigini soylediler...

millet nelerle ugrasiyor, lutfen bunlari buyutmeyelim, allah beterinden korusun

Yeni gelenler hoşgelmişsiniz sefalar getirmişsiniz çok geçmiş olsun.

Ama şunu söylemeden geçemicem. ınanın yazdıklarınızı okuyunca ben bile ürktüm. Bu nasıl bir korkudur ya. Arkadaşlar bakın çok uzun bir link burası. Eğer ki bu virüsü taşıyorsanız ilk baştan itibaren okursanız inanın korkacak birşey olmadığını görürsünüz. Aramızda inaktif olanlar bile var. Bazı doktorların saçma sapan davranışları içinde kendinizi üzmeyin. Dediğim gibi lütfen sorular sormadan ve en önemliside karalar bağlamadan önce lütfen ama lütfen linki okuyun. Emin olun çok faydalanacağınız bilgiler edineceksiniz ve kendinizide bu kadar üzecek birşey olmadığını göreceksiniz.

Aşı içinse tekrar şunu söylemek istiyorum. Doktorların görüşü farklı yönde. Bu sizin fikrinizle doktorunuzun düşüncesi arasında, sizin vereceğiniz bir karara bağlı.

Tedavinizi olun vücut direncinizi düşürmeyin ve en önemlisi lütfen bu hastalığı yenmiş gibi ve ya kesinlikle yenecekmiş gibi davranın öyle düşünün. Kısa zamanda kurtulacağız hepimiz Allahın izniyle.... Kalın sağlıcakla. a.s.

canımcım bişe sormak istiyorum.bende 2 tane vardı 4 tane oldu ama ilk çıkan önce büyüdü şimdi küçülüyo... bu siğillerin kendiliğinden geçme ihtimali varmı??

canımcım bişe sormak istiyorum.bende 2 tane vardı 4 tane oldu ama ilk çıkan önce büyüdü şimdi küçülüyo... bu siğillerin kendiliğinden geçme ihtimali varmı??

Canımmmm, siğillerin çoğalma ihtimali olduğu gibi geçme ihtimalide elbette var. Öncelikle genital bölgeyi temiz ve kuru tutman şart. Bağışıklığınıda yüksek tutman gerekiyor. Sebze ve meyve ile beslen. Ama tabi abartma. Çünki buda diğer yandan patlak verebiliyor. Benim suratımda ergen kız gibi sivilceler çıkmaya başlaması gibi mesela :) Hayatını düzene oturt. Siğiller için tedavini oluyorsan kafana takma bile. Ama şunu söyliyeyim. Evlisin güzelim. Siğiller aktif olduğu sürece eşinede bulaşır. Kısır döngü gibi o sana sen ona bulaştırır durursunuz. Önce sen kendindeki siğillerin yok olması için tedavi ol. Durumun var ise yaktır yada dondurt. Başka bir tedavi şekli uyguluyorsan ona devam et. En önemli şey moral canım. Doktorlarda bunu sık sık söylüyor. Üzülür ağlarsan bunlar çoğalıyor işte. Ne kadar çok kafanı takarsan siğillerim dibine gübre atılmış gibi oluyor. O yüzden elinizden geldiği kadar siğilleri düşünmeyin. Onlar bizden güçlü değil. Yeneceğiz nasipse. Tabiki düzenli kontrol tedavi ve moralle. Sevgiler...a.s.

yaa aslında bn yaktırmak ıstıorum artık kararımı werdım bu korkudan ıce yayılcak cunku yaktırmamdakı en buyuk etken belkıde bunu erkek arkadsımla paylasamam olaabılır cunku o kadr kotu bısıkı kendımı mıkroplu gbı hıssetcem ona karsı cıddı gden bı ılıskım warken ole yau bı an daa onun benden gıtcenı dusunmemde korkutuo o yusden bı an once olmak ıstıorum__bıde dr bana dedı ozelleıkle beyaz cay yoksa yesıl ada cayı cay cıwan percemı papatya defne kıraz copu bunu hergun kaynat ıkı bardaktan fazla ıcme dedı bu uygulamayaıda yaptım gnc den destek uurunlerıde kullanıorum we balık yag her gun sımdı demın baktım sankı o cukurluk gıtmıs gbı makatın ıcınden artık temızlenmıs uyguladım asıtle bı aydır tabı onunda etkısı war ama dısarda kalmıs bole beyaz kabuk gbı ben ıgneden korkan bırı oldum ıcın nası bısı bu tur operasyonlar bılmıorum daha dorusu sısmesınden daha cok o bolgenın acı oluomu yanma ıslemı sonrasındabunu merak edıorum ....bıde ası olayına gelınce wırusu kapınca ewt doru hayat boyu cıkcaz ama bagısıklını saglam tutursa hıc bısı olmaz cıkma olasılı belkı bı tane ya da hıc ama su anda cıkcak olsa bıle o asıyı mutlaka olun cunku 5 dr da bana dedı su an senı rahım kanserıne karsı korumak oldudur lutwen bu asıyı olun bayanlar bu couk dogal bı rahatıslık belkı zahmetlı ama olun 3 doz seklında oluo belllı zaman aralıklarıyla olunuo 1 dozu 280 ytl gardexsıl (bı tek bu 4 wuruse karsı koruo) deyer marka 2 wuruse karsı kouruo aklınzda olsn....

evet kendiliginden gecebilir...Simdi soyle; bazi bunyeler guclu oluyor, bu sigillerle basedip kendiliginden gecebiliyor, bagisiklik sistemiyle ilgili...Bazilari ise zayif, bunlarda da sigiller daha guclu cikiyor, uzun sure gecmeyebiliyor, yakilmasi gerekiyor ciktikca...

Bendeki sigillerin bazilari kendiliginden gitti, duzenli aldara kullandim, bazilari yokoldu cok sukur. Sigil yeni cikarken daha kucukken tedavisine baslarsan gecebiliyor ama uc vermis ise kremle gecmesi aylari buluyor yaktirmazsan...

Benim ilk baslarda surekli cikiyordu ama zamanla azaldi. Ama sigillerle yeni tanistiysaniz en az 3-4 aylik bir surece hazir olun ve gececegine inanin, mutlaka geciyor...Bir de kafanizda cok buyutmeyin, bazi arkadaslar hayatin sonu gibi dusunmusler.

Bu sigiller kotu beslendiginize, vucudunuza iyi bakmadiginiza, spor yapmadiginiza bir isaret..

canim yakma ıslemınden sora zonklamalar oldu ee tabı normal 1 saat ıcınde gectı, ben ayıldıgımda hemsıreye yanıo cok demıstım=) oda ee tabı yanıcak normal yaktık demıstı=) ama ınan 1 saatte gecıo
sonrasında yurudum, oturdum kalktım hıcbısey olmadı ne acı ne bısey, korkma, ama ben bayıltılmıstım cnku cok hassas bolgedeydı klıtorıs cevresı :S:S

merhaba bende doktora gittim kızlık cevresinde varmış bende yakarken bozulma durumu olurmu dedim risk alamam dedi ya bu zarı bozmadan yakamazlarmı çok moralim bozuldu

merhaba bende doktora gittim kızlık cevresinde varmış bende yakarken bozulma durumu olurmu dedim risk alamam dedi ya bu zarı bozmadan yakamazlarmı çok moralim bozuldu

baska doktora gıdeblrsn benım bı arkadasım bakıreydı ama bu hastalıgı kaptı, aynı sekılde zar etrafında oldgnu solemıstı doktor, ama hıcbı sorun olmadan yakıldı kurtuldu, bence bu doktorun cesaretıne ve yetengne baglı gıbı gozukuyor,

arkadaslar ıcerı bolgeyı kendınız kontrol edebılıyormusunuz? doktor cok ıcerde olmasını beklemıyoruz bu sıgıllerın dedı , bana ıcerde olmadgnı soledı kontrol sonucu ama ıcım hep bı huzursuz , aynayla kendım acıp bakmaya calısıyorum bıseyler goruyorum, kafayı yıcem, cokmu kafama takıyorum acaba, doktor ıcerde yok dedı ama sankı varmıs gıbı gelıo bana

inşallah canım çok saol bi nebzede olsa içim rahatladı darısı siğillere inşallah :) onlarıda c.tesi günü yaktıracam allahtan bi mani gelmezse...

addicted çok teşekkür ederim bilgilerin için.hangi doktormuş o ve hangi ildeymiş kime güveneceğini bilmiyorsun ki

genelde ıcerde olan bısı dılmıs bosuna kendını yorma cunku makat we dısarda olan gorulme olasılı orası zaten dr orayada bakıo ama bakıreysen bısı deyemem tabıkı ama bakırelerde bu durumun gorulme olasılı saten hawuz we wc kapmakla okuoyormus bıde cok kafana takma ole oldumu daha cok cıkıo hayata gulmeyı dene ben ılk zaman kaynar sular dokulmustu basımdan banada ole olmustu cunku korkuntu o gunlerım dr yok dıo sa yoktur ama ben 3 4 dr gıttım ıce emın oldum bıde aldara kremı kullandıktan sona yada yakma ısmeı olduktan sona bol bol yesıl cay cıwan percemı paatya defne ozellıkllede ada cayını hepsını karıstır ıc cok ıse yarıo ısallah ben yarın yaktırcam cok korkuorum ama artık yaptırmak zorundayım ıce dagıldı gdıooo ....

ya demın geldım sıgılerımden sanırım tameemn kurtuldum o cok korktum yakma ıslemı hıc acımadı ısallah ılescem bol bol ada cayı ıcp dr dedıklerını yaparak sırada rahım kanserıne karsı asımız war onuda bı olsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…