yok iğneden korkmam zaten dişime dolgu yapıldı,3 defa ameliyat oldum,lazer yaptırdım... dayanırım sanırım yeterki kurtulayım şu siğillerden bide smear temiz çıkar inşallah... ilginiz için çok tşkr ederim arkadaşlar... eşimle aramız limoni,kimseyede söyleyemiyorum,gittiğim dr. desen nefes almaya üşeniyo kadın,mikrobik bi canlı gibi davranıyo banakendimi çok yalnız hissediyorum. sizinle konuşunca o kadar rahatlıyorumki anlatamam,hepinize çok ama çok tşkr ederim....
arkadaşlar ben geçen hafta yaktırdım bilmiyorum ama kurtuldum psikilojisi var :) birşey sormak istiyorum doktor banada biokadin verdi siğiller üzerinde nası bi etkisi var
canım batikonun siğiller üzerinde değil yara üzerinde etkisi var,yaktırma bide dikiş yaraların varya onun içindir batikon
arkadaşlar çevremdeki insanlar bu siğillerim için bir kezde deri ve zührevi hastalıkları hastanesindeki dr. görünmemi söylüyorlar.ordaki dr deri üzerinde uzman olduklarını iletiyorlar. izmirde nerde bu hastane bilen var mı?hiç aranızda böyle bir hastaneye giden var mı acaba?bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim...