arkadaşlar bu konuda o kadar çok msj varki okumaya çalıştım ama nerede tedavi oluyorsunuz güvenilir bi dr arıyorum lütfen acil yardım edermisiniz istanbuldayım bu konuda uzman biri olsun
merhaba turkıyedekı doktorların bu garıp tavrını anlamıyorum ve cok uzuluyorum banada aynı sey oldu, evlı olmadıgım ıcın cok kotu davrandı bana doktorum, yanındakı yardımcısına bak bunları goruyormusun mıkrop bunlar uzaklas hemen burdan dedi, hasta psıkolojını hıc dusunmeden yapılan davranuıslar ne yazıkkı bızı olumsuz etkılıyor=( cok ıyı anladım sızı, operasyon en fazla yarım saat suruyo, benı bayıltarak yapmıslardı o yuzden hıcbsy duymadım, bu bayıltma ıslemı yarım saatlk bı operasyon(kısa sure) oldugu ıcın sedasyonla yapılıyor, anestezı deıl yanı. sonrasında vajınada sıslık oldu bende bıraz doktrn dedıgı yontemlerı uyguluyorsun, o kdr, ama sedasyonsuz acı konusunda bı fıkrım yok
bebem bence ozel hastanelere bosuna para kaptırma ben dogum ewınde ıslem 5 dk surdu we alanında cok ıyı dr buldum arastır yaptır ozelde resmen adamı kandıryolar anestesı cok fazla para tuutuo ıstersen senı genel bayıltıolar ama dr bu ısler ıcın tawsıe etmıo bolgesel yaptırdım ben dun we ınanırmısın sadece uyusturuken ıgnenın basmasını duydum hepsı o sana tawsıyem bı hafta sakınce dusun arkadslarına sor tawsıye al bu ıse pat dıe halletmek onemlı tabı ama sana tawsıyem sakın dusun
Siğiller yetmiyor gibi birde mantar başladı iyimi :))) Vajen girişi resmen kırmızı yara gibi oldu canım çok acıyor oturup kalkarken felan. Ne berbat bişimiş bu ya... Neyseki bugün daha iyi dünden. Bunuda atlatırız inş... Acıya duyarsız mı oldum ne :))) Arkadaşlar pek ses çıkmadığına göre herkes bu sıralarda iyi inşallah. Çok seviniyorum böyle olunca... Umarım rahatsızlıklarımızla tez zamanda başa çıkarız. Sevgiler... a.s.
cok moralım bozuldu yau sıgıller banada yetmıo gbı dun yaktırmıstım ama 4 tane su kabarcı daha dorusu et benı gbı bısı oldu dr bu sıgıl degılkı dedı ya sıgılse ya kansersem offf cok kkorkuom
deadbride arkadaşım mazı ve kantaron yağını yaktırdıktan sonra mı sürülecek acaba.bende bugün öğleden sonra dr gidicem ikinci kez siğillerim çıktı onları yaktırıp gelicem inşallah. kaşıntıdan bende ölüyorum arkadaşlar.nedir bu siğillerden çektğimiz...
arkadaslar ben immune adında bagısıklık artırıcı mınık tuplere basladım, hergun ıcıyıorum ıgrenc tadı var ama olsun. 4 hafta uygulayacakmısımkasıntı bendede var anlamadım gıttı