Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

arkadaşlar bu konuda o kadar çok msj varki okumaya çalıştım ama nerede tedavi oluyorsunuz güvenilir bi dr arıyorum lütfen acil yardım edermisiniz istanbuldayım bu konuda uzman biri olsun

arkadaşlar bu konuda o kadar çok msj varki okumaya çalıştım ama nerede tedavi oluyorsunuz güvenilir bi dr arıyorum lütfen acil yardım edermisiniz istanbuldayım bu konuda uzman biri olsun

bebem bence ozel hastanelere bosuna para kaptırma ben dogum ewınde ıslem 5 dk surdu we alanında cok ıyı dr buldum arastır yaptır ozelde resmen adamı kandıryolar anestesı cok fazla para tuutuo ıstersen senı genel bayıltıolar ama dr bu ısler ıcın tawsıe etmıo bolgesel yaptırdım ben dun we ınanırmısın sadece uyusturuken ıgnenın basmasını duydum hepsı o sana tawsıyem bı hafta sakınce dusun arkadslarına sor tawsıye al bu ıse pat dıe halletmek onemlı tabı ama sana tawsıyem sakın dusun

Hangi dr. sana bunu yaptı?

Gerızekalılar bana da aynısını yaptılar artı bıde genıtal ucuk dedı yanlıs teshıs soledı pıslık herıf mersınde dogus hastanesınde ısmet erar dı dusunebılıomusuz hastayı hıc dusunmuyolar bana muane ederken sen bulasıcı hastasın artık cocun olmaz olsada mıkroplu dogar kımsele bıseyını paylasma nefes alma dedı kalmıstı bıde ustune ustluk 950 mılyonluk bı masraf acmıstı hemen almalıyız dıe elım ayam tıtrdını gorunce ıce ustume geldı mersıne gıdım ahtım olsun odamı yolcam geberıce kımmıs kafasını kırcam :)

çok tşkler canımcım acil şifalar hepimize

ARKADAŞLAR ZEYNEPKAMİLDE DR. AYŞE GÜRBÜZ GİDİP TEDAVİ OLAN VARMI YADA ORDA BAŞKA Bİ DRA ACİL CVP LÜTFEN

Siğiller yetmiyor gibi birde mantar başladı iyimi :))) Vajen girişi resmen kırmızı yara gibi oldu canım çok acıyor oturup kalkarken felan. Ne berbat bişimiş bu ya... Neyseki bugün daha iyi dünden. Bunuda atlatırız inş... Acıya duyarsız mı oldum ne :))) Arkadaşlar pek ses çıkmadığına göre herkes bu sıralarda iyi inşallah. Çok seviniyorum böyle olunca... Umarım rahatsızlıklarımızla tez zamanda başa çıkarız. Sevgiler... a.s.

cok moralım bozuldu yau sıgıller banada yetmıo gbı dun yaktırmıstım ama 4 tane su kabarcı daha dorusu et benı gbı bısı oldu dr bu sıgıl degılkı dedı ya sıgılse ya kansersem offf cok kkorkuom

sendede mi deli olucam ben vallahi ya senağlama hpv, yara ve 3 gündür dayanılmaz kaşıntıyla mantar ne uyku var ne rahatlık :1shok:

sen kanser olduysan biz suan öteki taraftan buraya katkıda bulunuyoruz heralde. pes etmek yok öle hemen bi sakin ol beterin beteri var gercekten kanser olup mücadele eden insanlar var sen hemen niye strese giriyosun... biliyorum çok zor tam 6 doktora gittik eşimle bu zamana kadar sonuc elde var 0 bi dünya giden para... sakin ol iyi bi doktor bul ve gercekten neymiş ne değilmiş öğren stres yaptıkça daha çok çoğalıcaklar seni sıkıntıya sokacaklar kaydirigubbakcemile2

Bendede kaŞıntı var bu ara Çok havalardan olabılır yanı ınŞ Öyledır bende yarın kontrole gıdıyorum ınŞ. Bıde mantar olmamıŞımdır bıde kızlaaaaarrrrrrrrrr bende yaktırdım ama aldılar sanırım Şımdı 2 tane kabarcık var ne olabılır kı yada gıtmelerı ıÇın ne yapayımm

bna kabarcıklar ıcın sıgıl dıl ama aldarayı onerdı gıttım dr ank en ıyı dr bırı 6 tane dr gıttım dusununun ısıte ank kanser alanından gelısmıs olna faruk koseden sınan karedenıze

hı bıde dr byeaz ada ozellıkler yesıl cay ıcmemı yaktırdıkdan sona onerdı bende cıwan percemı papatya ada defne aldım karıstıdım her gun ıkı bardak ıcıorum ...

daha oncede demıstım ama dıkatınızden kaçtı sanırım bana aktar mazı ve kantoron yagı verdı mazıyı dovup yagla hamur yapıp her gece suuryorum sankı faydalı oldu gbı geldı..denyenler varmı

deadbride arkadaşım mazı ve kantaron yağını yaktırdıktan sonra mı sürülecek acaba.bende bugün öğleden sonra dr gidicem ikinci kez siğillerim çıktı onları yaktırıp gelicem inşallah. kaşıntıdan bende ölüyorum arkadaşlar.nedir bu siğillerden çektğimiz...

yok bana aktarcı kadın yaktr yaktr başedemezsın onla bunu sur dedı..ama ben yınede cogalınca yaktırıyorum..hanı kucuk bısey gorursem bunu suruyorum aldara gbı..ıkısıne kullanıyorum..bula bula bızıbuldu gecsede kurtulsak

arkadaslar ben immune adında bagısıklık artırıcı mınık tuplere basladım, hergun ıcıyıorum ıgrenc tadı var ama olsun. 4 hafta uygulayacakmısım kasıntı bendede var anlamadım gıttı

arkadaslar ben immune adında bagısıklık artırıcı mınık tuplere basladım, hergun ıcıyıorum ıgrenc tadı var ama olsun. 4 hafta uygulayacakmısım kasıntı bendede var anlamadım gıttı

İmmunex tüp şeklinde de mi var. Ben ilk kez duydum. Nasıl bişi ki o canısı doktorun mu vermişti. Bi paylaş bakam bizimle :) a.s.

immunex dedınız o tuper ne bayanlar ne ıse yarıyooo dr mu yazıo dewletmı oduyo acılayın bende bılım bagısıklık dusmesın ıde bende herseyı yıom onuda kullanım tskler

merhabalar arkadaşlar. 3 gün önce biyopsi sonucumla birlikte tekrar doktoruma gittim. yakılan yaraları kontrol ettikten sonra rahim kontrolünde bu seferde beyaz bir leke var. aman allahım bu ne diyerek. koşarak diğer odadaki kidemli doktoru çağardı. Bi kaç doktor tepemde toplanıp yok bu hsv (uçuk) behçet yönünden araştırın yok, boyayarak rahim biyopsisi yapın, daha bi sürü şeyler saydılar. aman allahım bana noluyor ben yakında ölücem galiba dedim. Sanki bütün kötü hastalıklar bende olabilir gibi davranmaya başladılar. Çığlık çığlığa ağlamak istedim oracıkta. Benim zorlamamla hpv dna testi için sürüntü aldılar. Çıkınca yine gel ve koca devlet hastanesinde yapılmayan bir hsv testini dışarda yaptırıp onlara sonucu getirmemi istediler. Dün akşam üstüne kadar ağlamakla geçirdim bütün zamanımı. Tesadüfen bir prf doktorun muaynehane telefonunu bulup aradım. bende beyaz leke olduğunu ve yerini söylediğimde asla uçuk orda olmaz. Seni muayene eden doktorlar hastalığını anlayamayınca teşhis koymak için biyopsi yapmak istemişlerdir. rahim ağzında yaktırdığın siğilden kaynaklanan ölü dokudur o gördükleri muhtemelen. Bu hpv nin kanser yapan tipine bile yakalanmış olsan anca 20 yıl sonra kanser olursun. şimdi değil dedi. Hpv dna sonucun çıkınca bi muayeneye gel değerlendirelim. Çok sakin ol. Korkacağın hiç birşey yok sende dedi.
Birde şunu öğrendim arkadaşar. Yakma işleminden sonra 3 ay geçmeden smear testi yapılamıyormuş. yapılsada ölü dokulardan dolayı kanser varmış gibi sonuç çıkabiliyormuş. Bana bu testi yapmadan yakma işlemi yaptı çok bilmiş doktorlarım !!! prof doktor dan bu bilgiyide aldım. Aklınızda olsun. yeni yakalanan arkadaşlar önce smear testinizi yaptırın mutlaka.

efet dr yakılmadan once smar testı yapılıo bunu arastırmadın mı daha sonada alına kıtleyı ıncelıdıler bende beklıom ole sonucu smar temıs cıktı bende bıde bu alınan kıtle temız cıksaydı bu arada hsv genıtal ucuk ( dr deyımıyle herpes) korkulucak bısı dıldır ılacla geıcek bısı artı her bayanda olabılcek bısıdır stres donemlerde cıkar wucut drencı dusukse ama kendıne ıyı baktında cıkmaz bana ılk tesısı ole koydular ama yanlıs tesısmıs sıgılmıs megersem uzulme lutwen sende ası ol bol bol yesıl cay ıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…