ya demın geldım sıgılerımden sanırım tameemn kurtuldum o cok korktum yakma ıslemı hıc acımadı ısallah ılescem bol bol ada cayı ıcp dr dedıklerını yaparak sırada rahım kanserıne karsı asımız war onuda bı olsaydım
Gözün aydın canım hihoyyyt
Internette aşagıdaki yazıyı gordum, öncedende buna benzer bir yazıyı burda okumuştum, herkese moral olsun bide ben yollayayım, tamamen kurtulacağız inş.
ABD de yapılan tahminlere göre, 25 milyon insan da HPV enfeksiyonu bulunduğu söyleniyor. Centers for Disease Control and Prevention (Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi) yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, HPV virüsünden insanların korkmaması gerektiği, enfeksiyonu olan vakalar da virüsün, yüzde 90 oranında bölgede tutunamadığı ve bağışıklık sistemi tarafından da iki yıl içerisinde kansere neden olan virüslerde dahil tamamen vücuttan atıldığı şeklinde.
smear testim temiz çıktı :))
slm.Gecmiş olsun.inş. bı daha çıkmaz.bende yarın yaktıracagım.Aşı yaptıran arkadaşlar hangi aşıyı yaptırdınız?gardasil mi?Cervarix mi?
Gardasilin yan etkilerının çok oldugunu duydum.Gardasil aşıyı yaptıran arkadaslar yan etkılerı neler oldu sızde??
inş hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz bu dertten.Allah beterınden korusun.:a015:
addicted çok teşekkür ederim bilgilerin için.hangi doktormuş o ve hangi ildeymiş kime güveneceğini bilmiyorsun ki
genelde ıcerde olan bısı dılmıs bosuna kendını yorma cunku makat we dısarda olan gorulme olasılı orası zaten dr orayada bakıo ama bakıreysen bısı deyemem tabıkı ama bakırelerde bu durumun gorulme olasılı saten hawuz we wc kapmakla okuoyormus bıde cok kafana takma ole oldumu daha cok cıkıo hayata gulmeyı dene ben ılk zaman kaynar sular dokulmustu basımdan banada ole olmustu cunku korkuntu o gunlerım dr yok dıo sa yoktur ama ben 3 4 dr gıttım ıce emın oldum bıde aldara kremı kullandıktan sona yada yakma ısmeı olduktan sona bol bol yesıl cay cıwan percemı paatya defne ozellıkllede ada cayını hepsını karıstır ıc cok ıse yarıo ısallah ben yarın yaktırcam cok korkuorum ama artık yaptırmak zorundayım ıce dagıldı gdıooo ....
CANIMMMMM ÇOK SEVİNDİM GÖZÜN AYDINNNNNNsositosositosositosositosositososito
slm arkadaslar hepınıze çok tşk ederım.
helın canım aldara için heyet raporu gerekıyor ve kanserlı hastalarınkını devlet karşılıyomus.bızde çok ugrasmıstık rapor fılan için ama olmadı sonunda parasını vermısttık.adetın oldu yarın gıdemıyorum dr.a
ya arkadaslar bende bu sefer sıyah renkte çıkmıs siğilin bırı.sızde de sıyah çıkan olmusmuydu??senağlama
aşı hakkında bisey sormak istiyorum
kimi doktor hpv olduysan artik asinin bi ise yaramayacagini soyluyor
mantiken de zaten o virus vucutta varken, asi olmanin anlami yok gibi...zaten vucut o virusle savasirken ustune bir de zayiflatilmis halini vucuda enjekte etmek pek mantikli gelmiyor...ama tipleme yaptirip, kendinde bulunmayan tip icin asi yaptirmak olabilir...
siz ne diyorsunuz
çooookkk tşkr ederim tatlım yaa... bu c.tesi yaktırmaya gidecem inşallah çok acımaz korkuyorumda azıcık :) doktora diyecem benim acı eşiğim düşük fazlasıylada pimpirikliyim dicem bana ona göre en güçlü anesteziyi yapsın :) :sm_cool: annaaaammmm çok korkuyorum delikafadulden
CANIM BENIMMM HİÇ KORKMA BENDE YAKTIRDIM İYİLEŞTİ BİLE :) AZ KALDI HİÇ BİŞİ HİSSETEMEYECEKSİN :) BENDE ÖNCE ÇOK KORKUYORDUM AYILDIĞIMDA YOKLARDI :) HABER VER BİZE HABERSİZZZZ BIRAKMAAAAA :1hug: