How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Uzun yoldaki küçük adımlarım :) Ben de açıyorum sandığımı, buyrun :)

Bakalım canım.. Biz bohçayı düğünde yapıyoruz yani pikeye gelene kadar da çok var aslında.. Kendime de süslü pike isteyip istemediğime emin değilim.. Anneler bazen akıl danışmak için harika ama bazendee kafanı karıştırıyolarr :1: Allah başımızdan eksik etmesinn..

Valla ben senin bir nevresime verdiğin parayı neredeyse 3 tanesine verdim. Şimdi oyüzden alması daha zor benim için neyse mayısı bekleyelimm :34:

Bir dünya para verdim nevresimlere , hep pamuk saten olsun iyisinden olsun şöyle olsun böyle olsun derken böyle oldu.En son aldığım Pierre Cardin nevresim en pahalıya geldi ki o da o mağazadan ne kadar az zararla çıkarsam o kadar iyidir mantığının ürünüydü :)Harcadığım para açısından sonuçtan memnun değilim ama aldıklarım açısından memnunum :)
Geçen yıl ki Linens'in indirimi de takip etmedim hiç. Direkt yüzde elli indirim harikaymış. O zamanlar çeyiz hazırlamaya ilgim yoktu açıkçası. Neyse bakalım, Mayıs'ı bekleyelim evet.

Canım markası Taç. Bambu serisinden ve 299 lira. Bence de uçuk bir fiyat ama aldım mecburen :)

bornoz takımına bende bayıldım cnm fakat sana bısı danısmak ıstıyorum yanlıs anlamazsan tabı.. ben bornoz takımını erkek tarafı alıo dıe bılıodum ama yanlıs mı acaba

bornoz takımına bende bayıldım cnm fakat sana bısı danısmak ıstıyorum yanlıs anlamazsan tabı.. ben bornoz takımını erkek tarafı alıo dıe bılıodum ama yanlıs mı acaba

Olur mu öyle şey, neden yanlış anlayayım :)
Erkek tarafı gecelik-sabahlık takımı , terlik vesaire getiriyor diye biliyorum ben. Bornoz gelin çeyizinde oluyor.
Beğenmene sevindim :)

canımm eşyaların çok güzelllerr bornoz takımını çok beğendimm bende almalıyım haftasonu taça gidicem anlaşılan :66: :))) hayırlıı , mutlu ,sağlıklı günlerde kullan canımm.. :81:

canımm eşyaların çok güzelllerr bornoz takımını çok beğendimm bende almalıyım haftasonu taça gidicem anlaşılan :66: :))) hayırlıı , mutlu ,sağlıklı günlerde kullan canımm.. :81:

Çok teşekkür ederim derya :)
Peşin alırsan 260'a iniyorlar haberin olsun. 295'ken bornozlar 245'e kadar iniyorlardı peşinde, 299 olunca 260 diyorlar. Hesapta bir gariplik olduğu aşikar ama el mahkum işte :) Gerçi iyice gezersen daha uyguna getirebilirsin, ben bu kısmı pek beceremiyorum :)
Umarım en uygununu bulursun dilediğince :) Kolay gelsin.

Kahvaltı takımının yerine bu günlük yemek takımını, 6 tane bardak ve bir bıçak :) aldım :)
14918.jpg

Son düzenleme:
Güle güle kullan canım :nazar:
Resim net çıkmamış tam ama güzel bir model belli :34: Markası neymiş?
Neye niyet neye kısmet dedikleri bu olsa gerek :1:

Buarada bellona indirimini haber ver demiştin ya cnm..
Anneler gününe özel %35 indirim var tekstilde ama herşeyde değil..
Yorgan için gittim ama bir tek softlex diye bir yorgan indirimdeydi.
Çift kişilik 50 küsür tek kişilik 43tü.. Anneme yine ince gelldi ben alamadım:)

Güle güle kullan canım :nazar:
Resim net çıkmamış tam ama güzel bir model belli :34: Markası neymiş?
Neye niyet neye kısmet dedikleri bu olsa gerek :1:

Teşekkür ederim :) Hala bir fotoğraf makinem yok, olsa hepsini kendim çekeceğim de şimdilik böyle idare ediyorum :) Markası Cemile canım. 6 kişilik ama 75 parça, peçetesi fincanı salata kasesi de var içinde :) Aynen öyle, kahvaltı takımı olarak da Kütahya'nın papatyalısını alacağım şayet onu bulabilirsem tabii :)))
Anneler ne diyorsa doğrudur :))
Yorgan indirimlerini beklemeye devam edelim o vakit, senden haber bekliyor olacağım :)

gnnrkcy
Canım Lively den mi aldın görmüştüm çok hoş iyi günlerde kullan :)

Evet canım Lively'den aldım, beğenmene çok sevindim :) Ben de senin yemek takımını gördüm , yakından da çok zarif ve de güzeldi :)

ZEYNEPENKI
hepsi çok güzel güle güle mutlulukla kullan

Çok teşekkür ederim Zeynep, daha güzelleri senin olsun inşallah :)

Le Vele Aloe Veralı Çift Kişilik Nano Yorgan :) Bu da yeni icat nano yorgan , hayrını görürüm inşallah :) İki de yastığı var.
3120.jpg

Son düzenleme:
:nazar: cnm çeyizlerin çok güzel allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

Teşekkür ederim icequen, cümlemize inşallah :) Herkes elinden geldiğince en güzeli, en iyisi olsun istiyor, mutlulukla kullanırız inşallah.

Canım yorganın çok güzel görünüyor. Bu konuda çok cahilim fiyatlar nasıl? Ben de ilerleyen aylarda bir tane almak almak istiyorum.

Canım yorganın çok güzel görünüyor. Bu konuda çok cahilim fiyatlar nasıl? Ben de ilerleyen aylarda bir tane almak almak istiyorum.

Teşekkür ederim canım, daha güzelleri senin olsun inşallah :)
Aslında aklımda yoktu ama dün gezerken gördüm, yorgana dokununca almak istedim. Hoş bir dokusu var :) Açık hesapla aldım canım ben yorgan ve iki yastık 100 liraya denk geldi. Peşinde daha da uyguna bulabilirsin mutlaka. Taç'ın çift kişilikleri 100 liraydı aynı mağazada.

tatlım yemek takımın çok cici çok şirin iç açıcı güzel güzel yemekler yemeniz dileğiyle :):)

:) Beğenmene çok sevindim canım :) Çeyizimin baş köşesinde bir adet ( ya da birkaç :)) Oktay Usta yemek kitabı olacak, bu güzel dilekleri uygulamak için :)

:nazar::nazar::nazar:herşeyin çok güzel maşallah devamını bekliyoruz ama:64:
allah ağız tadı can sağlığıyla kullanmayı nasip eder inş...

Olur mu öyle şey, neden yanlış anlayayım :)
Erkek tarafı gecelik-sabahlık takımı , terlik vesaire getiriyor diye biliyorum ben. Bornoz gelin çeyizinde oluyor.
Beğenmene sevindim :)

herhalde er erde farklı adetler cnm bızım burda erkek bornoz takımı alıyor kızda hamam takımı ama hamam takımı yerıne bende bornoz almaya karar verdım nede olsa hamam takımı bornoz takımlarının ıcınde oluo daha kullanıslı olur dıe dusundum bırı kırlenıp yıkandıgında kuruyana kadar yedek olur :)) bakalım bnde bu aralar bornoz arayısındayım

Back