How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Uzun yoldaki küçük adımlarım :) Ben de açıyorum sandığımı, buyrun :)

Misafir yemek takımım kızlar ( Yeni bir taksit daha :) ) : Jumbo Olive Leafs ( Fotoğraf makinem olmadığından kendim çekemedim kızlar, aslında çok daha güzel. İnşallah çeyizden fırsat bulursam bir makine alacağım kendime.

15481.bmp

Bu da çaydanlığım:
15550.jpg

Güle güle kullan canım :nazar: Çok güzel seçimler olmuş yine :34:
Ben de jumbodan yapraklı başka bir model beğenmiştim ama kaseleri kare ve minicik olduğundan alamamıştım :59: Bu takım da güzelmiş iyi günlerde kullan :34:

Bayılıyorum jumbonun çaydanlığına :16: Yemek takımıyla olunca indirimli olmuştur bana da aldığım yer çatal bıçak çeyiz setini alırken baya indirimli vermişti..

Son düzenleme:
Güle güle kullan canım :nazar: Çok güzel seçimler olmuş yine :34:
Ben de jumbodan yapraklı başka bir model beğenmiştim ama kaseleri kare ve minicik olduğundan alamamıştım :59: Bu takım da güzelmiş iyi günlerde kullan :34:

Bayılıyorum jumbonun çaydanlığına :16: Yemek takımıyla olunca ucuz olmuştur bana da aldığım yer çatal bıçak setini alırken baya indirimli vermişti..

Sağ ol canım, beğenmene sevindim :)
Sanırım bugün gördüm dediğin takımı, ben de beğendim başka bir model ama pasta tabakları açık yeşildi, sevemedim o kısmını. Ben de bunda karar kıldım :)
Merak ediyordum bu çaydanlığı, bir bakayım dedim neyin nesiymiş :) İkisi epey bir para tuttu canım ama nette yazan fiyatlarından 300 lira aza denk geldi. İkisi bir milyar tuttu, 5 taksit yaptılar bir de. Çatal-bıçak takımını alamadım canım, çok yüklenmeyeyim dedim bütçeye. Önümüzdeki aylarda hallolacak inşallah onlar da.

Sağ ol canım, beğenmene sevindim :)
Sanırım bugün gördüm dediğin takımı, ben de beğendim başka bir model ama pasta tabakları açık yeşildi, sevemedim o kısmını. Ben de bunda karar kıldım :)
Merak ediyordum bu çaydanlığı, bir bakayım dedim neyin nesiymiş :) İkisi epey bir para tuttu canım ama nette yazan fiyatlarından 300 lira aza denk geldi. İkisi bir milyar tuttu, 5 taksit yaptılar bir de. Çatal-bıçak takımını alamadım canım, çok yüklenmeyeyim dedim bütçeye. Önümüzdeki aylarda hallolacak inşallah onlar da.

İyimiş canım fiyatı da çaydanlıkla iyi olmuş.. Sonuçta jumbo kalitesi de belli.. Darısı sıradaki eksiklere :)

İyimiş canım fiyatı da çaydanlıkla iyi olmuş.. Sonuçta jumbo kalitesi de belli.. Darısı sıradaki eksiklere :)

Jumbo dedik, göze aldık tabii :) Amin canım inşallah daha o kadar çok şey var ki :) Allah yardımcımız olsun :)

gnnrkcy
Çok güzelmiş gerçekten çok beğendim, güle güle kullanırsın inşallah :)

Beğenmene çok sevindim canım, inşallah. Aslında başka bir takıma bakmaya gitmiştim ama bu takımdan gözümü alamayınca bu oldu :)

güle güle kullan, tez zamanda taksitlerini bitir inşallah canım. bu yemek takımlarının hepsi güzel, hepsini istiyorummmm...

tatlım yemek takımın çok zarif çok kibar...çok beğendimm...çaydanlığında şirinmiş...güle güle kullan...:nazar::nazar:

güle güle kullan, tez zamanda taksitlerini bitir inşallah canım. bu yemek takımlarının hepsi güzel, hepsini istiyorummmm...

Amiiiiin, cümlemizin inşallah :) Teşekkür ederim :)
Bence de :) Çeyiz mağazalarında kendimden geçiyorum, nereye bakacağımı şaşırıyorum resmen :)

eylemonur
tatlım yemek takımın çok zarif çok kibar...çok beğendimm...çaydanlığında şirinmiş...güle güle kullan...

Canım çok teşekkür ederim. O kadar yemek takımı araştırması yaptım en sonunda ilk kez gördüğüm bu takımı aldım, kısmet bunaymış :)

Önceden yüklediğim iki fotoğrafı yeniledim kızlar, geç açılıyordu.
3071.bmp

3077.jpg

Forumun gözde parçalarından hayalet tuzluk :)
3087.bmp

Son düzenleme:
Bornoz setim :
11222.jpg

Son düzenleme:
canım ne kadara aldın çok şık güle güle kullan :)

Günaydııın canım, teşekkür ederim :)
Bu sefer pek karlı bir alışveriş olmadı :( Elden taksit yaptırdım canım, o yüzden direkt sitede gözüken fiyattan oldu. Yani 299 tl den. Bir hamam seti bir de battaniye aldım buna ilaveten. Fotoğraflarını bulamadım ama :)
Peşin verebilseydim iyi bir indirim olacaktı ama maalesef işte. Hepsi sitede gözüken fiyattan taksitle oldu. Yeni modelmiş bu.

burchecan
hepsi çok güzeller keyifle baktım güle güle kullan
Teşekkür ederim burchecan, aynı keyfi ben de genel olarak çeyizle ilgili ne görsem yaşıyorum :)
sonsuz00
hepsi harika görünüyor gerçekten Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin...
Çok teşekkür ederim sonsuz00, amin cümlemize inşallah :)
bilge_
hepsi birbirinden güzel güle güle kullanın
Çok teşekkür ederim bilge_, inşallah :)

Birsen82 beğenin için teşekkürler :)

Son düzenleme:
Back