- 17 Aralık 2010
- 861
- 59
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bornoz setim :
Bornoz setin hangi marka canim ve kaca aldin ?
Bende bornoz seti almaliyim ama fiyatlari cok ucuk..
Çoook güzel canım nevresimm
Güle güle kullann
Canım sen beğendikçe benim daha da alasım geliyor, faturaları sana göndereceğim bu gidişle :))
Çok teşekkür ederim canım, inşallah hevesle aldıklarımızı mutlulukla kullanırız :)
Faturaları almıyım canım sağol ben daha yeni kurtuldum taksitlerden
Ama pahalı bişey demi yine bu? Niye sabredemedin linensin %50 indirimine acelen de yok aslında
En önemlisi mutlulukla kullanmak haklısın e bide sevdiysen sorun yok
Canım bu nevresim takımının hikayesi biraz uzun, çeyiz alışverişlerim içinde en sinir olduğum gün bugündü sanırım. Resmen kandırılmışım, civardaki mağazaları gezince farkına vardım ve bir hışımla mağazaya döndüm. Vereceğim tutar belliydi ve taksit planı da yapmıştık. Dışarda daha uyguna bulabileceğim şeyleri bıraktım ve başka yerlerde de aynı fiyata olan ya da ikisi aynı fiyata gelecek bu nevresim takımını ve bornozu aldım. Başka bir taksit için ayırdığım paradan da peşin verdim. Bir daha o mağazaya gitmek istemiyorum zira.
Eve gelince nevresim takımlarıma baktım, biri kayınvalideye ayırılabilir sanki :))) Dört de görümcem var ikisi evli. Onlara nevresim takımı almayı planlıyorum. Bendekileri onlara koyar ben Linens'ten iki tane daha alırım belki tabii direkt yüzde elli indirim olursa. Bakalım şartlar ne gösterecek :)
Bu arada gözün aydın, çok şükür bitmiş taksitlerin. Darısı başıma :)
Ooo sende dağıtacak yer fazlaymış.Bende sadece bir erkek kardeş var lise sonda, kayınvalideme de pike takımı yaptıracağız..
E madem kötü bir alışverişti, sonunda da işine yarayacak güzel şeyler almışın güle güle kullan cnm tekrardan, sonu güzel bitmiş :) %50 indirimde kesin olur bekleyelim :) Benimde aklımda bir nevresim var bekliyorum bakalım :) Bir de yanıma bihter modeli yatak örtüsü alacak birini arıyorum buaralar birlikte alıp ikinciye %50 den yararlanalım diye :)
:)) Ne şanslısın yahu :) Bizimkinin aile hayli kalabalık, bana oblarla mı uğraşacaksın boş ver diyor ama ilk gelinin şanına yakışmaz şimdi :)))
Zararın neresinden dönersen kardır oldu canım ama en azından çok beğendiğim bir nevresim takımım oldu :) Tamam, sana güveniyorum bekleyeceğim :) Hangi model, belki benim beğendiklerimdendir gerçi mağazaya gidince genelde aklımda olmayanları alıp dönüyorum ben. Ne kadar fiyatı o yatak örtüsünün normalde ?
Evet canım madem şanım yürüsün diyorsun yaptın mı tam yapmalısın :) Allah kolaylık versin valla :)
Ya afrika diye beyaz üzerine sarılı siyahlı bir model, çok modern görünüyor ben de odamı beyaz yapmak istiyorum ya güzel olur diye düşündüm :)
Yatak örtüsü de 360-400 arası birşey de unuttum şimdi :)
Almiaaa :))
Sana kötü bir haber vermeye geldim
Hoş senin için güzel bir haber de olabilir
Bugün linense gittim, yatak örtüsüyle içine şık nevresim bakmaya.. Konuşmanın arasında ben afrikayı da alıcam indirim bekliyorum diyince, kız yapmıcaklarmış %50 dedi Burda eski model nevresimlerden bölüm yapmıştık %50 olur diye ama bu yıl olmucak dediler kaldırıcaz bu nevresimleri de dedi. Daha önce gittiğimde de başka kız demişti bu yıl artık her ay değişik üründe indirim var %50 olmucak demişti pek sallamamıştım.. Yüreğim hala inanmak istemiyoor doğru değildir inş
Buarada ben ne alıcağımı şaşırdım! Of ne güzel şeyler var insanın kafası karışıyor :97:
Günaaaydın ama pek bir müjdeli haberle gelmedin olmadı şimdi :) İnşallah doğru değildir bence de.
Nevresimde de daha yeni ikinciye yüzde elli kampanyası var, öyle olsa bile çok pahalıya geliyor canım, bir daha o yükün altına giremem sanırım. Bir dahaki de ne zamana olur Allah bilir.
Senin sorduğun örtüler ne kadardı, ben de pike beğendim Linens'in sitesinden de fiyatını sormaya korkuyorum :)))
Dualarım Mayıs ayı indiriminin yatak örtüsü ya da pikede olması için olacak :))
Özellikle Linens'in nevresimlerine bayılıyorum ben, hepini alasım geliyor. Yatak örtüsünde hangi modeller arasında kaldın, yoksa başka şeyler mi aklını çeldi :)
Evet canım ben de sana hep kötü haberler mi veriyorum ne
Bence de bu indirimle pahalı oluyor ancak başka indirim olmazsa ozaman yandık
Benim istediğim örtü 390 dan 450 olmuş.. Ben taş rengi istiyordum. İçine de kendi nevresim takımı var kenarı aynı renk satenden. Ama yenilerde taş renginin tonunu değiştirmişler içine de nevresim takımı stokta yok dedi kız öylece kalakaldım
Başka bi yatak örtüsü beğendim hem dee 245 lira yine taş rengi ama spor.. Annem ne der bilemedim.. İçine de şu serilerin nevresimleri harika öyle bişe mi alsam dedim..
Bu sadece örnek çok güzel olmuş bu seride diğer nevresimler de..
Pikelere de baktım birinde 245 yazıyordu.. Acaba yaptıracağıma kendime kayınvalideme alsam mı indirimden yararlanarak dedim..
veee hiçbirşeyee karar veremedimmmm
Bu nevresim takımı çok güzel, çok beğendim:) tss serisi mi bu ? 300 küsürlük nevresimler bile vardı ben sorduğumda 375 mi neydi :)
Pikeler iyiymiş gene, önümüzdeki ay uğrayabilirim belki Linens'e. Gerçi her uğradığımda aylık hesabımı şaşırıyorum, kötü oluyor sonra :)
Bence yaptırma canım , ben yaptırılanları da gördüm. Hazırlar bana çok daha güzel geliyor. Sen bilirsin gene de. Hem böyle olunca en azından ikincisi yüzde elli olur. Her halukarda yaptırmak da pahalı çünkü.
Serisini bilmiyorumm canım ama evet 300 küsürlük nevresimlerden bu da :97:
Yok yaptıracağım yerde çok modern ve güzel yapıyor o konuda bi sıkıntım yok ablama da yaptırmıştık.. Ama iki tane alırsam daha ucuza gelir diye düşünüyorum bakalım..
Şimdilik yatak odam belli olunca alıyım diye erteledim yatak örtümü, bu ayy ne alsam acaba? of of :97:
Ben pike diyorum :)) Anneden fikir al bakalım o ne diyecek, ordaki pikeleri de görsün. Benim annem de yanımda değil. Kendi başıma bir şeyler yapıyorum işte (
En son 265 verdim nevresime daha da yukarı çıkamam, zaten sevgilim çıldırdın mı sen ne yaptın diyor, bir nevresime o kadar para verilir mi diye.