How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Uzun yoldaki küçük adımlarım :) Ben de açıyorum sandığımı, buyrun :)

güzel günlerde kullan canım,hepsi çok hoş

Çok teşekkür ederim destiny, inşallah :) Daha güzelleri senin olsun :)
gnnrkcy
Çok güzeller yine beğendim. Bu arada yokluğunu farketmedim değil sitede. Güle güle kullan yeni aldıklarını da

Yine teşekkür ederim :) Tezden dolayı feci bir yoğunluğa girdim ne yazık ki :(
Bardak faslına geleyim istedim :) Beğenmene sevindim, tamamlayalım şu çeyiz işini tez vakitte :))

Kadehleri yanlış eklemişim düzeltiyorum kızlar :) Eve gelene kadar ne aldığımı unutuyorum :))
Linens Joly Masa Örtüsü
8162.jpg

Luminarc Sürahi
8236.jpg

Paşabahçe Kadeh-12 adet
7231.jpg

Paşabahçe Bardaklar-6'şar tane aldım.
8346.jpg

8358.jpg

Paşabahçe Limon Sıkacağı ( Forumdan kaydetmiştim bu fotoğrafı, nehir21'e teşekkürlerimle )
7370.jpg

Tantitoni Cezve-2 boy
8373.jpg

8386.jpg

Son düzenleme:
Bu paşabahçe limon sıkacağını çok seviyorum. Yılların limon sıkacağı anneminki bundandı kırılmıştı. Şimdi Ankarada kardeşimlerimle kaldığımız bekar evine aldık bundan :) Kardeşlerimin ikisi de Ankara da okuyor. Annem Samsun- Ankara arası mekik dokumakta.

hayırlı olsun, iyi günlerde kullan :nazar:

Teşekkür ederim minikcicek :) Hala seninki kadar olmadı yalnız, mütemadiyen çok çalışmam lazım çok :))

gnnrkcy
Bu paşabahçe limon sıkacağını çok seviyorum. Yılların limon sıkacağı anneminki bundandı kırılmıştı. Şimdi Ankarada kardeşimlerimle kaldığımız bekar evine aldık bundan :) Kardeşlerimin ikisi de Ankara da okuyor. Annem Samsun- Ankara arası mekik dokumakta.

Kaç yerde bakmıştım ama bulamamıştım limon sıkacağını perşembe izni fırsat bilip Küçük Pazar'a gittim orda buldum sonunda :) Çeyizine de al, unutma :) Ne güzel bütün aile birarada sayılırsınız, biz ailece anya konya mesafesindeyiz :) Herkes başka bir yerde.

annemde de var o limon sıkacağından ben de çok severim
güle güle kullan canım hepsini son aldıklarında çok güzeller

güzel günlerde kullanın inşallah..

Teşekkür ederim nicivo :)

pixa
annemde de var o limon sıkacağından ben de çok severim
güle güle kullan canım hepsini son aldıklarında çok güzeller

Çok teşekkür ederim pixa, daha neler almak istiyorum ama şartlar el vermiyor :) Hayırlısıyla tamamlarız inşallah.

ayyildizim
ben çok beğendim güle güle kullan canım.

Beğenmene sevindim, güzel sözler duymak insanı mutlu ediyor. Teşekkür ederim :)

meLiis
hayirli olsun insaAllah konu basligi cok hosuma gitti bu arada : )

Teşekkür ederim :) Hayli uzun bir başlık oldu gerçi :)

İyi günlerde kullan canımm hepsini bornoz setini çok begendim markası ne ve ne kadara aldın?

Teşekkür ederim kleopatra :)
Bornozu Taç'tan aldım. Pierre Cardin nevresimle bornoz 500 tuttu. Bornozun tek fiyatı 299'du. Tahmini bir hesapla 260'a geldi diyebiliriz sanki :))
Jua'nın bornozları indirimde bu ara. Bir de onlara bak istersen. Güzel modelleri vardı.

Son düzenleme:
Bu yağmurlu güne inat cıvıl cıvıl pike takımı.İçim açıldı güle güle kullan inş

Bu yağmurlu güne inat cıvıl cıvıl pike takımı.İçim açıldı güle güle kullan inş

:) İnşallah, sağ olasın :)
Netten bakıp aklıma koymuştum denk gelince bugün alıverdim. Çeyiz mağazaların cıvıl cıvıllığı da benim günümü renklerdirdi bugün :)

Linens'in yüzde elli indirimiyle aldığım nevresim takımım. Nihayet bir adet de olsa indirimli bir nevresim takımı alabildim :)
10740.jpg

Back