How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Uzun yoldaki küçük adımlarım :) Ben de açıyorum sandığımı, buyrun :)

Tam isabet o zaman :) Hoş geldin tekrar :)
Çok şükür, inşallah :)
Şeytan dürtüklüyor da dekoratif eşyalar kısmına geçemedim hiç, ıvır zıvırı almayı kesip onlara başlasam fena olmayacak. Onlar da hayli masraflı oluyor.
Herkes teker teker evleniyor, sırada Eylül gelinleri var. Acaip heyecanlı bir süreç, darısı Kasım gelinlerine inşallah :)

Teşekkür ederim almila...Dekoratif eşyaları evini yerleşirdikten sonrada alabilirsin daha da iyi olur bence..Ben çeyizleri alırken gözüme akılan hoşuma giden süs eşyalarından aldım ama pişman olduğum bir iki parça oldu düşündüğün gibi hoş durmayabiliyor :26::26::26:

Teşekkür ederim almila...Dekoratif eşyaları evini yerleşirdikten sonrada alabilirsin daha da iyi olur bence..Ben çeyizleri alırken gözüme akılan hoşuma giden süs eşyalarından aldım ama pişman olduğum bir iki parça oldu düşündüğün gibi hoş durmayabiliyor :26::26::26:

Daha mobilyalarım gelmedi, yarın gelecek inşallah sonra da halılar ve aksesuarlar, gerisi mutluluk :))

Ben de kestiremiyorum ne nerde, nasıl duracak diye bakalım inşallah güzel olur.

Bu arada nikah gününü aldık : 19 Eylül 2011 :)))

Eylül gelini miyim Kasım gelini mi şimdi ? :))

2144
hersey çok güzel olmuş mutlu günlerde kullan canım :)

Teşekkür ederim 2144 :) Daha güzelleri senin olsun inşallah:)

Birkaç bir şey daha aldım ama üşendim çekmeye, siteye eklemeye.

Son düzenleme:
Ve ben neler yaptım :)
Gelinliği dikime verdim son prova ve teslim 22 ya da 29 Ekim'de. Düğün 8 Kasım 'da zaten ilki ikincisi 13'ünde :) Umarım bir aksilik çıkmaz.
Gelin ayakkabımı, çiçeğimi, çamaşırlarımı aldım.
Mobilyalarım geldi, halıları dün aldım, Perşembe eve gelecekti sözde hala üç tanesi eksikmiş olanları bu akşam getirecekler.
Büyük eksik olarak tv ( sanırım düğüne kadar alamayacağız, iyi bir şey olsun istiyoruz ona ayıracak paramız kalmadı :(), ayakkabılık ve avizeler kaldı.
Bir de ekmek dolabı, kahvaltı takımı, çay seti var onları para ayırabilirsem alacağım. Yoksa kalcak, ziyanı yok :)
Balayı ve davetiyeyi de halledemedim daha. Hala ikisiyle ilgili adım atabilmiş değilim, davetiyeyi sürekli unutuyorum zaten of :(
Bir de nikah gününü de aldık 19 Eylül 2011 :) Pazartesi nikahım var inşallah.

Okul başlıyor, öğrenci kayıtları devam ediyor, doktoraya başlıyorum, biri Ekim'de biri Kasım'da iki kongrede bildiri sunacağım henüz yazıları yazamadım.
Bunca iş ve bölünmüşlük içinde ne kendimi tam olarak hazırlıklara verebiliyorum ne de keyif alıyorum bu süreçten.
Sıkkınlık ve bezginlik hissediyorum çokça :((

Ve ben neler yaptım :)
Gelinliği dikime verdim son prova ve teslim 22 ya da 29 Ekim'de. Düğün 8 Kasım 'da zaten ilki ikincisi 13'ünde :) Umarım bir aksilik çıkmaz.
Gelin ayakkabımı, çiçeğimi, çamaşırlarımı aldım.
Mobilyalarım geldi, halıları dün aldım, Perşembe eve gelecekti sözde hala üç tanesi eksikmiş olanları bu akşam getirecekler.
Büyük eksik olarak tv ( sanırım düğüne kadar alamayacağız, iyi bir şey olsun istiyoruz ona ayıracak paramız kalmadı :(), ayakkabılık ve avizeler kaldı.
Bir de ekmek dolabı, kahvaltı takımı, çay seti var onları para ayırabilirsem alacağım. Yoksa kalcak, ziyanı yok :)
Balayı ve davetiyeyi de halledemedim daha. Hala ikisiyle ilgili adım atabilmiş değilim, davetiyeyi sürekli unutuyorum zaten of :(
Bir de nikah gününü de aldık 19 Eylül 2011 :) Pazartesi nikahım var inşallah.

Okul başlıyor, öğrenci kayıtları devam ediyor, doktoraya başlıyorum, biri Ekim'de biri Kasım'da iki kongrede bildiri sunacağım henüz yazıları yazamadım.
Bunca iş ve bölünmüşlük içinde ne kendimi tam olarak hazırlıklara verebiliyorum ne de keyif alıyorum bu süreçten.
Sıkkınlık ve bezginlik hissediyorum çokça :((

Kolay gelsin canım. Umarım herşey yolunda gider. Benim bu heyecanlara en az bir sene var. Şimdiden tebrik ederim. Evin son hallerini de eklersen çok merak ediyoruz :D

Kolay gelsin canım. Umarım herşey yolunda gider. Benim bu heyecanlara en az bir sene var. Şimdiden tebrik ederim. Evin son hallerini de eklersen çok merak ediyoruz :D

Teşekkür ederim canım :) Umarım :) Dün nikahımız kıyıldı. İlginç bir his, evcilik oynuyormuş gibi :) Eşim :))) benden heyecanlıydı :)
Allah utandırmasın.
Ekleyeceğim de iyice son halini alsın diye bekliyorum canım :)
Vaktin olması güzel, sıkılmadan strese girmeden yavaş yavaş tamamlayabiliyorsun her şeyi. Sana da kolay gelsin :)

Bu arada avizeleri de aldık, dekoratif eşyalara tablolara bakınıyoruz.
Bir de çok şükür balayını da ayarlayabildik :) Sadece iki gün olacak ama yıllık izin olmayınca böyle iki ayak bir pabuca giriyor :)
İnşallah her şey yolunca gider. Allah işlerimizi rast getirsin :)

İkea- Biev- Tupper karışımı ıvır zıvırlar :) Diğer aldıklarım için çekmeceleri tekrar karıştırmam gerekecek :)
Ve örtüler için de.
$Görüntü003.jpg

cnm hayırlı olsun.nikahın kıyılmış tebrik ediyorum
evinide gördüm hayırlı olsun
oturma odası demişsin ora bile baya geniş
mutlulukla huzurla oturun inş.
sıra düğündee
oyy nasıl güzel heycanlarr

cnm hayırlı olsun.nikahın kıyılmış tebrik ediyorum
evinide gördüm hayırlı olsun
oturma odası demişsin ora bile baya geniş
mutlulukla huzurla oturun inş.
sıra düğündee
oyy nasıl güzel heycanlarr

Çok teşekkür ederim Sonbahar :)
Oturma odası-salon ayrımı yapmadık evde; hem oturacağımız hem de misafirlerimizi ağırlayacağımız salon fotoğrafını koyduğum oda.
İnşallah, Allah hepimizin mutluluğunu daim eylesin :)
Şok hali geliyor bana böyle anlarda, düğünde kendimi düşünemiyorum. Ah atlatsak aksiliksiz güzel bir şekilde. Geri sayıma hız verdik artık :)
Düğünden sonra yemek tariflerini denemeye koyulurum artık, bloğuna da baktım. Maşallah diyorum. Böyle hamaratlık-beceriklilik cümlemize nasip olur inşallah:)

Burası da balayı otelimiz, sadece iki güncük kalabileceğiz iznimiz yok :(
Umarım güzel bir yerdir de memnun kalırız .
Sweet Home Otel
Aslında 301 nolu odayı çok beğenmiştim ama doluymuş orası istediğimiz tarihte, 201'de karar kıldık; deniz görüyormuş. Şu deniz görme takıntısı da ne olacak bilemiyorum :))
Sweet Home Otel

tebrikler:87: allah bir ömür mutlu etsin inşallah:nazar: bu arada edindiğin tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.:71: keşke şunu yapsaydım,alsaydım veya tam tersi:27: Şimdiden teşekkürler:34:

tebrikler:87: allah bir ömür mutlu etsin inşallah:nazar: bu arada edindiğin tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.:71: keşke şunu yapsaydım,alsaydım veya tam tersi:27: Şimdiden teşekkürler:34:

Amiiin, teşekkür ederim. Cümlemize inşallah :)
Keşke o kadar nevresim takımı almasaydım diyorum, sadece bir takımı misafirler için kullandım ama hepsini birarada görünce fark ettim abarttığımı :(
Hisar'ın sahanları çok işime yarıyor, iyi ki tencereler yanında hediye gelmiş:)
Tantitoni'den aldığım renkli bardaklar sofraya neşeli, eğlenceli bir hava katıyor; 2 tane almıştım onu 6'ya tamamlamak istiyorum.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Düğün olsun her şeyi kullanmaya başlayayım inşallah ondan sonra daha ayrıntılı yazarım.
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :)

Amiiin, teşekkür ederim. Cümlemize inşallah :)
Keşke o kadar nevresim takımı almasaydım diyorum, sadece bir takımı misafirler için kullandım ama hepsini birarada görünce fark ettim abarttığımı :(
Hisar'ın sahanları çok işime yarıyor, iyi ki tencereler yanında hediye gelmiş:)
Tantitoni'den aldığım renkli bardaklar sofraya neşeli, eğlenceli bir hava katıyor; 2 tane almıştım onu 6'ya tamamlamak istiyorum.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Düğün olsun her şeyi kullanmaya başlayayım inşallah ondan sonra daha ayrıntılı yazarım.
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :)

canım benim çok teşekkür ederim paylaştığın için:71: devamını da bekliyorum:71: bu arada ben senin resimlerinin çoğunu göremiyorum ama:59: bir ömür mutluluklar diliyorum
sevdiğinle.

canım benim çok teşekkür ederim paylaştığın için:71: devamını da bekliyorum:71: bu arada ben senin resimlerinin çoğunu göremiyorum ama:59: bir ömür mutluluklar diliyorum
sevdiğinle.

Rica ederim, ne demek :)
Ben de göremiyorum, ama başka bir yerden girdiğimde açılmıştı fotoğraflar. İnternetin hızıyla alakalı sanırım ya da bir ara yeniden yüklerim hepsini.

Bunlar da benim avizelerim :)
Yatak odasınınki:
$Görüntü059.jpg
Koridorunki, girişte ve koridorda bundan var 2 tane :
$Görüntü058.jpg
Oturma odasınınki:
$Görüntü060.jpg
$Görüntü029.jpg

Oturma odasının bir kısmı :)
$Görüntü037.jpg

Bir şey daha aklıma geldi. Tefal tavalarımdan çok memnunum. Herkese tavsiye derim :)

Burası da balayı otelimiz, sadece iki güncük kalabileceğiz iznimiz yok :(
Umarım güzel bir yerdir de memnun kalırız .
Sweet Home Otel
Aslında 301 nolu odayı çok beğenmiştim ama doluymuş orası istediğimiz tarihte, 201'de karar kıldık; deniz görüyormuş. Şu deniz görme takıntısı da ne olacak bilemiyorum :))
Sweet Home Otel

ben de balayı ,için araştırma yapıyorum. tavsiye üzerine mi gidiyorsunuz yoksa rasgele mi acaba? umarım güzel geçer.

bide yatak odası avizemiz aynı. koçtaştan.

Son düzenleme:
ben de balayı ,için araştırma yapıyorum. tavsiye üzerine mi gidiyorsunuz yoksa rasgele mi acaba? umarım güzel geçer.

Rastgele, tamamen internet üzerinden görüp beğenmemle oldu. Umarım memnun kalırız. Sizin aklınızda nereler var ?

Aynı demek, yakından daha ışıltılı duruyor ama değil mi fotoğrafta daha silik :)
Abajurları da vardı ama almadım onları ben, odaya sığmadığı için komodinleri ayrı bir yere koyduk oraya da kablo yetişmiyor :) Mumluklar alacağım onların üstüne avizeyle aynı modelden.

Son düzenleme:
Paylaşım yapasım var bugün :)
Gelinliğim ( inşallah güzel bir şey çıkar ortaya, 22 ekim'de son prova ve teslim var )
$Görüntü018.jpg
Gelin çiçeğim ve ayakkabılarım. topuklu alamadım eşimle aramızda zaten çok az fark var :) Çiçeğimi Eminönü'nden uygun bir fiyata almıştım. İki düğün olacak birinde canlı çiçek diğerinde bunu kullanabilirim. Kimseye de vermeyeceğim, saklayacağım bende hatıra kalsın :))
$Görüntü002 (2).jpg

Back