How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Uzun yoldaki küçük adımlarım :) Ben de açıyorum sandığımı, buyrun :)

çeyizlerine baktım hepsini çok beğendim, güle güle kullan inşallah... kasımdaymış sanırım seninde düğünün, bende 1 eylülde evleniyorum kısmetse, nickinde 07 yazıyor yoksa antalyalımısın?

Lemlem merhaba, teşekkür ederim inşallah :)
1 Eylül mü, çok çok az kalmış. Sanırım o vakitlerde ben heyecandan bayılma durumlarında olurum. Hazır mı her şeyin ?
Allah tamamına erdirsin inşallah :)
Yok değilim, başka bir siteye üye olurken Almila007 :) adıyla üyelik oluşturacaktım, varmış öncesinde kalbul etmedi. Ben de 07'li halinde bıraktım sonraki üyeliklerde. Ordan kaldı.

Canim havlularina bayildim
yatak ortu takimlarin super
kahvalti takimlarin,bardak setlerin hepsi cok guzel cok kaliteli.
Allah agiz tadiyla kullanmani nasip etsin..

Klozet takiminda cok tatli ..
Rabbim nazarlardan korusun, mutluluklar dilerim size.. :nazar:

Canim havlularina bayildim
yatak ortu takimlarin super
kahvalti takimlarin,bardak setlerin hepsi cok guzel cok kaliteli.
Allah agiz tadiyla kullanmani nasip etsin..

Klozet takiminda cok tatli ..
Rabbim nazarlardan korusun, mutluluklar dilerim size.. :nazar:

:) Çok mutlu oldum teşekkür ederim :)
Şu an fotoğrafları göremiyorum ben, kahvaltı takımını kaldırsam iyi olacak. Çok niyet etmiştim ama sorun çıkınca alamamış, soğumuştum ne yazık ki o takımdan :))
Amin, ben de size mutluluklar diliyorum :)

Lemlem merhaba, teşekkür ederim inşallah :)
1 Eylül mü, çok çok az kalmış. Sanırım o vakitlerde ben heyecandan bayılma durumlarında olurum. Hazır mı her şeyin ?
Allah tamamına erdirsin inşallah :)
Yok değilim, başka bir siteye üye olurken Almila007 :) adıyla üyelik oluşturacaktım, varmış öncesinde kalbul etmedi. Ben de 07'li halinde bıraktım sonraki üyeliklerde. Ordan kaldı.

hımmm anladım canım... evet çok az kaldı heyecan dorukta, son haftalara girince artık koşturmaktan bitkin düşünüyorsun zaten, vücuden bi iş yapmadığın zamanlarda bile sürekli bişeyler düşünmekkten beyin yorgunluğu oluyor.. en azından benim öyle.. herşey hayırlısıyla olur inşallah.. kolay gelsin :34:

Sagol canim benim Amin cumlemiz mutlu olalim insallah
zevkine hayran kaldim,superrr gule gule kullan tekrar canim. :nazar:

:) İnşallah, amin :)
Bütçem elverdiği ölçüde gönlümce almaya çalışıyorum, tekrar çok teşekkürler :))

lemlem07
hımmm anladım canım... evet çok az kaldı heyecan dorukta, son haftalara girince artık koşturmaktan bitkin düşünüyorsun zaten, vücuden bi iş yapmadığın zamanlarda bile sürekli bişeyler düşünmekkten beyin yorgunluğu oluyor.. en azından benim öyle.. herşey hayırlısıyla olur inşallah.. kolay gelsin

Benim hayatım hep koşuşturma içinde stresle geçiyor, hem düğün telaşı hem tez-doktora telaşları içinde kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum, olmuyor. Şimdiden yorgunum çok :(
Bir de nişanlımın ailesini benimseyemedim hiç ona canım sıkılıyor acaip, of :(

Benim hayatım hep koşuşturma içinde stresle geçiyor, hem düğün telaşı hem tez-doktora telaşları içinde kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum, olmuyor. Şimdiden yorgunum çok :(
Bir de nişanlımın ailesini benimseyemedim hiç ona canım sıkılıyor acaip, of :([/QUOTE]

Canımm kolay gelsin stres yapma ailesiyle ilk defa görüştüysen ısınmamış olabilirsin. Bu onların kötü olduğundan değil insanların yapısından dolayıdır. Bazı insanlar çook sıcak kanlı oluyor. Nişanlanınca hemen annecim babacım :))) Ben kendi anneme annecim diyemiyorken nişanlımın ailesine hemen bu tarz kelimelerle hitap edemedim. Zamanla benimsersin. Öptüm :))

Canımm kolay gelsin stres yapma ailesiyle ilk defa görüştüysen ısınmamış olabilirsin. Bu onların kötü olduğundan değil insanların yapısından dolayıdır. Bazı insanlar çook sıcak kanlı oluyor. Nişanlanınca hemen annecim babacım :))) Ben kendi anneme annecim diyemiyorken nişanlımın ailesine hemen bu tarz kelimelerle hitap edemedim. Zamanla benimsersin. Öptüm :))

Yavaş yavaş kaynadı kanımız, ama hala anne-baba diyemiyorum :) Dilimin ucuna kadar geliyor olmuyor, mecburen olacak da bakalım ne zamana :)
Ben de öptüm, sana da kolay gelsin canım :)

Son düzenleme:
Hafta sonu birkaç şey aldım kızlar, onları paylaşayım :)
Mutfak avizem :

İki adet saklama kabı:

Renginden dolayı aldığım süzgeçli kap :)

sarımsak ezici:

kurabiye kalıpları

krema pompası

ölçü kaşıkları
$Görüntü043.jpg
fırça
$Görüntü045.jpg
soğan saklama kabı
$Görüntü044.jpg
faraş seti
$Görüntü031.jpg

Yavaş yavaş evi yerleştirmeye başladım kızlar, en yerleşmiş kısım mutfak şimdilik :)
Gerçi beyaz eşyalar hala gelmedi, tüple idare ediyorum :)
Perdeler tamam. Önce perdeleri astım evi temizleyip, içinde eşya olmasa da odaların en azından dışarıyla bağımız kesilsin :)
Beyaz eşya önümüzdeki hafta, mobilyalar da 25-26 sı gibi gelecek. Halılara da baktım ama mobilya yerleşmeyince ölçüleri netleştiremedim.
Ve ben çeyizlerimi kulllanmaya başladım tabii ki :)
Elektrikli süpürgenin çekim gücü acaip, her şeyi silip süpürüyor :)
Tencereleri ve günlük yemek takımını onun çatal-kaşığını kullandım. Bir de tavayı. Yanma yapışma vesaire yok şimdilik :) Asayiş berkemal. Günlük yemek takımı da çok şirin duruyor masada. Çay makinesini de kullandım. Gayet güzeldi çayı :)
Birkaç fotoğraf çektim, düzenleyince koyacağım inşallah.
Bir an önce Kasım gelsin :) Nişanlım kıskanıyor, maşallah bensiz yerleştin, beni almazsın artık eve diye :))

Burası oturma odam:
Şimdilik sadece perdeleri var :) Top avizelerden almak istiyorum. Koltuklar mavi olacak. Mobilyalar kahve- beyaz. Mavi- fuşya bir oda olsun istiyorum. Bakalım ne kadarı gerçekleşecek bu isteğin :)

$Görüntü003.jpg
$Görüntü002.jpg

Bu da mutfağım. İlk fotoğraf temizlenmeden önceki hali. Temizlenmiş halini de çektim ama temizlik bezleri ortada duruyormuş :))
Daha göze hoş görünür fotoğraflar çekmeye çalışacağım bu akşam :)
$Görüntü029.jpg
$Görüntü006.jpg
$Görüntü014.jpg

Burası oturma odam:
Şimdilik sadece perdeleri var :) Top avizelerden almak istiyorum. Koltuklar mavi olacak. Mobilyalar kahve- beyaz. Mavi- fuşya bir oda olsun istiyorum. Bakalım ne kadarı gerçekleşecek bu isteğin :)

Eki Görüntüle 243681
Eki Görüntüle 243682

Bu da mutfağım. İlk fotoğraf temizlenmeden önceki hali. Temizlenmiş halini de çektim ama temizlik bezleri ortada duruyormuş :))
Eki Görüntüle 243683
Eki Görüntüle 243684
Eki Görüntüle 243691

Çok zevkli seçimler yapmışsın hepsi çok güzeller,güle güle kullan canım :nazar:

Almilacım ev yerleşirme aşamasına geçmişin çok sevindim.Uzun süredir girmiyordum aklıma düştün bakayım dedim.Mutfağın rengi çok tatlı duruyor bence.İnan çeyiz ve düğün hazırlığının en tatlı kısımları ev yerleştirme süresi.Perdeleri ilk almakla çok iyi etmişin bende ilk perdelerden başlamıştım.Evin dışardan görünmesinden hiç haz etmiyorum.Umarım en kısa sürede yerleştirir mutlulukla oturursun :)Bu arada senle daha önceki üyeliğimde muhabbetimiz olmuştu ama onu iptal ettim.100 mesajım dolsun sana mesaj atar önceki ismimi söylerim sanırım tanırsın :1:

Son düzenleme:
Burası oturma odam:

Eki Görüntüle 243681
Eki Görüntüle 243682

Eki Görüntüle 243683
Eki Görüntüle 243684
Eki Görüntüle 243691

biz de evi tuttuk ama perdelerimizi henuz alamadigimizdan annem ceyizlik perdelerini gonderdi nisanlima onlari asti simdilik o da aldiklarimizi yerlestiriyo kullaniyo ama ben hala bi gdip goremedim evimi fotolariyla idare ediyorum simdilik bayramdan sonra gidip bi duzenlicem:D:D senin de herseyin cok guzel canim gule gule kullan herseyini:D:D

Almilacım ev yerleşirme aşamasına geçmişin çok sevindim.Uzun süredir girmiyordum aklıma düştün bakayım dedim.Mutfağın rengi çok tatlı duruyor bence.İnan çeyiz ve düğün hazırlığının en tatlı kısımları ev yerleştirme süresi.Perdeleri ilk almakla çok iyi etmişin bende ilk perdelerden başlamıştım.Evin dışardan görünmesinden hiç haz etmiyorum.Umarım en kısa sürede yerleştirir mutlulukla oturursun :)Bu arada senle daha önceki üyeliğimde muhabbetimiz olmuştu ama onu iptal ettim.100 mesajım dolsun sana mesaj atar önceki ismimi söylerim sanırım tanırsın :1:

Tam gelin evi gibi olmuyor tabii şimdilik, daha her yer örtü peçete olacak :)))
İnşallah dün en son eksik listemi yaptım gene bir sayfa doldu, nasıl baş edeceğim bilemiyorum :)
Aklımda biri var:) Hatta üyelik iptalini görünce neden iptal etti ki düğün tecrübelerini öğrenirdik diye düşünmüştüm :) Bir tüyo vereyim, beğendiğim bir havlunun ya da banyo takımının nereden alındığını söylemiştin :)) Umarım doğru tahmindir. Tekrar gördüğüme sevindim :)
Amin amin amin. Senin de mutluluğun daim olsun :)

mnskc
Biz de evi tuttuk ama perdelerimizi henuz alamadigimizdan annem ceyizlik perdelerini gonderdi nisanlima onlari asti simdilik o da aldiklarimizi yerlestiriyo kullaniyo ama ben hala bi gdip goremedim evimi fotolariyla idare ediyorum simdilik bayramdan sonra gidip bi duzenlicem:D:D senin de herseyin cok guzel canim gule gule kullan herseyini:D:D

Ben de evi ilk tuttuğumda komşudan bir perde almıştım da sadece bir odasına onu takmıştım :) Çok da uzak değil anlattığım bir ay bile olmadı :)
Böyle herkes uzakta olunca çoğu şey usulunce olamıyor maalesef, bir taraf erken yerleşiyor eve :)
Dağılmış olabilir ev evet :) Kolay gelsin , çok teşekkür ederim. Cümlemiz mutlu zamanlar yaşayalım inşallah :)

Tam gelin evi gibi olmuyor tabii şimdilik, daha her yer örtü peçete olacak :)))
İnşallah dün en son eksik listemi yaptım gene bir sayfa doldu, nasıl baş edeceğim bilemiyorum :)
Aklımda biri var:) Hatta üyelik iptalini görünce neden iptal etti ki düğün tecrübelerini öğrenirdik diye düşünmüştüm :) Bir tüyo vereyim, beğendiğim bir havlunun ya da banyo takımının nereden alındığını söylemiştin :)) Umarım doğru tahmindir. Tekrar gördüğüme sevindim :)
Amin amin amin. Senin de mutluluğun daim olsun :)

Evet,evet,evet :))) O benim işte.Diğer üyeliğimi iptal ettim yüzünü dahi görmek istemediğim şahsen tanıdığım birisi üyeliğimi öğrendi ben ne alsam alıyor ne yaparsam yapıyordu uzak kalabilmek için üyeliğimi iptal edip yeni üyelik aldım.
O gelin evi tam şamata zaten.Günlük kullanım için özene bezene aldığın kahvaltı takmın mutfakta yer kalmadı diye koltuğun altından çıkabiliyor,yemek masasının üstü züccaciye tükanı gibi;vazo,küllük,şekerlikle dolabiliyor,yatak odası için aldığın süs eşyası gümüşlükten çıkabiliyor,kapıların üstü havlularla dolu olabiliyor,mutfakta yer kalmadı diye mikrodalganı ve fırınını lavabonun altına saklayabiliyorlar vs vs. :) Bu listeyi daha da uzatabilirim.Nikah,kına, düğün,balayı herşey sorunsuz du.Mutlu huzurlu bitirdik şükür darısı sana inşallah.Eksikler ne kadar az olursa o kadar rahat ediyosun düğünden sonra.Düğünden sonra evim için sadece deterjanları koymak için plastik kap ve cips koymak için kase aldım.Bunlar haricinde hiçbirşey almadım.Ama itiraf etmek gerekirse insan bu çeyiz olayına çok kaptırıyor insan kendini.Herşey tam olsa bile içindeki şeytan birşeyler al diye dürtüyor resmen.Yiyeceklere verdik biz kendimizi sırf bu yüzden.İnşallah sende hayırlısı ile atlatır kocacınla birlikte binbir emekle kurduğun evinde huzurla oturursun inşallah..[/
FONT]

Son düzenleme:
Evet,evet,evet :))) O benim işte.Diğer üyeliğimi iptal ettim yüzünü dahi görmek istemediğim şahsen tanıdığım birisi üyeliğimi öğrendi ben ne alsam alıyor ne yaparsam yapıyordu uzak kalabilmek için üyeliğimi iptal edip yeni üyelik aldım.
O gelin evi tam şamata zaten.Günlük kullanım için özene bezene aldığın kahvaltı takmın mutfakta yer kalmadı diye koltuğun altından çıkabiliyor,yemek masasının üstü züccaciye tükanı gibi;vazo,küllük,şekerlikle dolabiliyor,yatak odası için aldığın süs eşyası gümüşlükten çıkabiliyor,kapıların üstü havlularla dolu olabiliyor,mutfakta yer kalmadı diye mikrodalganı ve fırınını lavabonun altına saklayabiliyorlar vs vs. :) Bu listeyi daha da uzatabilirim.Nikah,kına, düğün,balayı herşey sorunsuz du.Mutlu huzurlu bitirdik şükür darısı sana inşallah.Eksikler ne kadar az olursa o kadar rahat ediyosun düğünden sonra.Düğünden sonra evim için sadece deterjanları koymak için plastik kap ve cips koymak için kase aldım.Bunlar haricinde hiçbirşey almadım.Ama itiraf etmek gerekirse insan bu çeyiz olayına çok kaptırıyor insan kendini.Herşey tam olsa bile içindeki şeytan birşeyler al diye dürtüyor resmen.Yiyeceklere verdik biz kendimizi sırf bu yüzden.İnşallah sende hayırlısı ile atlatır kocacınla birlikte binbir emekle kurduğun evinde huzurla oturursun inşallah..[/
FONT]

Tam isabet o zaman :) Hoş geldin tekrar :)
Çok şükür, inşallah :)
Şeytan dürtüklüyor da dekoratif eşyalar kısmına geçemedim hiç, ıvır zıvırı almayı kesip onlara başlasam fena olmayacak. Onlar da hayli masraflı oluyor.
Herkes teker teker evleniyor, sırada Eylül gelinleri var. Acaip heyecanlı bir süreç, darısı Kasım gelinlerine inşallah :)

Back