How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Uzun yoldaki küçük adımlarım :) Ben de açıyorum sandığımı, buyrun :)

güle güle kullan canım... bir yastıkta eskitin inşallah.. nevresimlerine özellikle bayıldımmmmm...

Çok teşekkür ederim lazrail , ben de çok seviyorum nevresimlerimi, açıp açıp bakıyorum :)
Amin, inşallah :)

melikertan
canım hepsi çok şık güle güle kullan çok zevklisin maşallah

:) Sağ olasın Melike :)

Evlenince de oturacağım evi bugün tuttum, temizlik ve yerleşme faslı başlayacak şimdi inşallah çabucak halledebilirim. Dolayısıyla Kasım'a düğüne kadar çeyizimin bir kısmını kullanıyor olacağım :))
Birkaç parça bir şey aldım bu aralar onları paylaşayım:

Bunu yatak örtüsünün yanında hediye vermişlerdi unutmuştum eklemeyi şimdi ekliyorum :)
Merinos Line Gri nevresim takımı- misafirler için kullanmayı düşünüyorum.
$3438.jpg

Pijama takımım, gene sevimli bir şey aldım, beyaz ağırlıklı olanı benimki :)
$55943011.jpg

Önceden aldığım su takımımı annemler kullanıyor, ben de bundan aldım:
3466.bmp

Bu kaselerin büyüklerinden bir küçüklerinden 6 tane aldım:
$pr_01_2064_max.jpg

Son düzenleme:
cnm aldıklarını güle güle kullan mutlulukla eskit.

düğünümüz kasımda mı:nazar::nazar:

keşke evinin resmini de koysan :52:

cnm aldıklarını güle güle kullan mutlulukla eskit.

düğünümüz kasımda mı:nazar::nazar:

keşke evinin resmini de koysan :52:

Çok teşekkür ederim duygum, inşallah :)
Yalnız çok fazla eskitmesem iyi olacak yoksa nişanlım fena bozulabilir :)))

Bir aksilik olmazsa Kasım'da evet, henüz düğün salonu ayarlamadık ama araştırmalara devam ediyorum :)

Düzenleyince evi eklerim fotoğrafları tabii :)

Klozet takımım, benimki mavili olan:
5201.jpg

Misafir havlu setim:
5322.jpg

Havlularım:
5331.jpg

tatlım mrb:)
öncelkle tüm aldklarını güle güle kullan, hepsi birbirinden güzel, zevkli seçimler:69:

bende klozet takımını ve misafir havlularını nerden ve ne kdra aldığını mrk ettim papilla olan deilde diğeri çok hoşmuş hepsi:31:

Son düzenleme:
Aman Allahim ben buraya uğramayali neleer olmus neleer :)
Tebrik ederim canim sen nisan telasini atlatmisin darisi basima :)
Detaylarida isterim ama ben :) Allah tamamina erdirsin cnm :)
Demek ikimizde Kasim gelini olucaz :) yorucu bi 3 ay bizi bekliyor canim Allah yardim etsin bizlere :)
Son aldiklarini da gule gule kullan..

tatlım mrb:)
öncelkle tüm aldklarını güle güle kullan, hepsi birbirinden güzel, zevkli seçimler:69:

bende klozet takımını ve misafir havlularını nerden ve ne kdra aldığını mrk ettim papilla olan deilde diğeri çok hoşmuş hepsi:31:

Teşekkür ederim :)
Klozet takımım Taç'ın Elite modeli, 60 liraya aldım.
Misafir için olan havlu takımı Ermet diye bir markanındı 50 liraya aldım.
Daha güzelleri senin olsun inşallah :)

Aman Allahim ben buraya uğramayali neleer olmus neleer :)
Tebrik ederim canim sen nisan telasini atlatmisin darisi basima :)
Detaylarida isterim ama ben :) Allah tamamina erdirsin cnm :)
Demek ikimizde Kasim gelini olucaz :) yorucu bi 3 ay bizi bekliyor canim Allah yardim etsin bizlere :)
Son aldiklarini da gule gule kullan..

:)) Ah ah çok ara verdin ihmal ettin tabii buraları :)
Teşekkür ederim canım söz-nişan hepsini birarada atlattım evet amiiiin :)
Çok heyecanlıydım ben ne yaptığımı bilemedim :) Sevgilimle iki yabancı gibi pozlar vermişiz nişan boyunca ne yazık ki telafisi yok :)))
Feci yorucu hem de Allah güç,, kuvvet, sağlık ve de maddi imkanlar versin tabii :))
Benim iki düğünüm olacak, İstanbul'dakini ayın 13'üne ayarladık, salonu tuttuk. Memleketimde daha önce 8 gibi olsun isityoruz, bayramın üçüncü günü. Onun için çalışmalar sürüyor :)
İki gelinlik denedim, ilginç bir his :)
Gelinlik, davetiye, ayakkabı, damatlık ve kuaför işini yorgunluktan bayılmazsam bayramda halledeceğiz :)
Bu arada ben Samsun'da oturacağımız evi tuttum, evlenene kadar ben eskiteceğim evi :))
Halı, perde, mobilya peşinde koşturuyorum şu sıralar. Nişanlım İstanbul'da. Evin erkeği oldum resmen, her gören acıyarak bakıyor bana :))
Allah tamamına erdirsin cümlemiiznkini inşallah :))

Ve de çokça kolaylıklar diliyorum sana da kendime de :))9

ay çok çok güzeller
Allah güle güle kullanmauyı nasip etsin güzel günlerde
nevresimler bir hayli cok amayaw :D
banamı öyle geliyor
o kedililerde harika..
keşke fiyatta olsa yahuu

ay çok çok güzeller
Allah güle güle kullanmauyı nasip etsin güzel günlerde
nevresimler bir hayli cok amayaw :D
banamı öyle geliyor
o kedililerde harika..
keşke fiyatta olsa yahuu

:) Çok teşekkür ederim amin cümlemize inşallah :)
Fazla oldu evet ipin ucunu kaçırdık :)
Misafir için iki çift bir tek kişilik; kendimiz için 6 nevresimimiz var :)
Linenslerin ilk ikisine 375 diğerine 110, baştaki Sarev'e 93 mü ne ranforce olana 80'li bir şey, Taç olana da sanırım 100 vermiştim.
Kedili takım; bir tepsi, iki fincan, iki tabaktan oluşuyor. Bir de nihale ve duvar saati var. Sanırım 83 tutmuştu onlar da.
Kalem kalem yazmıştım da bir ara yaptığım harcamayı görüp sinirim bozulunca bıraktım :))

Çok heyecanlıydım ben ne yaptığımı bilemedim :) Sevgilimle iki yabancı gibi pozlar vermişiz nişan boyunca ne yazık ki telafisi yok :)))
Feci yorucu hem de Allah güç,, kuvvet, sağlık ve de maddi imkanlar versin tabii :))
Benim iki düğünüm olacak, İstanbul'dakini ayın 13'üne ayarladık, salonu tuttuk. Memleketimde daha önce 8 gibi olsun isityoruz, bayramın üçüncü günü. Onun için çalışmalar sürüyor :)
Gelinlik, davetiye, ayakkabı, damatlık ve kuaför işini yorgunluktan bayılmazsam bayramda halledeceğiz :)
Bu arada ben Samsun'da oturacağımız evi tuttum, evlenene kadar ben eskiteceğim evi :))
Halı, perde, mobilya peşinde koşturuyorum şu sıralar. Nişanlım İstanbul'da. Evin erkeği oldum resmen, her gören acıyarak bakıyor bana :))

Ya evet sorma cok ihmal ettim burayi :) Sanki her isim tammis gibi dugun muzigi fln pesindeyim baska topicleri takip ediyorum artik :)
Yalniz basina hallediyor olmana da uzuldum Allah guc kuvvet versin cnm.. Hem aklin yoruluyor hem beynin..
Evine cok sevindim ne guzel icindeyken yavas yavas tamamlarsin 3 ayda.. Arada resimle paylas bizimle de;)
Bende pazar memlekete donuyorum artik yavastan ev isine giricez..
Gitmeden Ankaradan gelinlik bakicam.. Ramazanda geldi..
Insallah hemen gecer biter bu gunleer :)

Ya evet sorma cok ihmal ettim burayi :) Sanki her isim tammis gibi dugun muzigi fln pesindeyim baska topicleri takip ediyorum artik :)
Yalniz basina hallediyor olmana da uzuldum Allah guc kuvvet versin cnm.. Hem aklin yoruluyor hem beynin..
Evine cok sevindim ne guzel icindeyken yavas yavas tamamlarsin 3 ayda.. Arada resimle paylas bizimle de;)
Bende pazar memlekete donuyorum artik yavastan ev isine giricez..
Gitmeden Ankaradan gelinlik bakicam.. Ramazanda geldi..
Insallah hemen gecer biter bu gunleer :)

:) Ben de düğün müziği sayfalarına bakıyordum evvelsi gün, nasılsa onları da düşüneceğiz erkenden bakmakta fayda var :))
Amin canım cidden zor, nikahı önce yapacağız biz inşallah son bir aydaki telaşa nişanlım ortak olabilecek :)
Paylaşırım tabii, aldıklarımı anneme yollamıştım haftaya gelecekler getirecekler oradakileri bir bakalım ortaya döküp nedir eksiğimiz fazlamız :)
İnşallah çabucak halledebilirsin, an itibariyle fena halde acıkmış susamış durumdayım ve gene başım ağrımaya başladı. Ramazanda hiçbir iş halledilmiyor ama mecburuz işte :(
Evet geçsin, bir an önce evli mutlu olalım :)))

hepsini güle güle huzurla kullan canım çok güzeller...

kahvaltı takımını,nevresim takımlarını ve bornoz setini çok beğendim............

hayırlı ramazanlar herkese

hepsini güle güle huzurla kullan canım çok güzeller...

kahvaltı takımını,nevresim takımlarını ve bornoz setini çok beğendim............

hayırlı ramazanlar herkese

Çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim :)
Kahvaltı takımım da bir sorun çıktı ne yazık ki o takım yok :(
Tüm kk ya hayırlı ramazanlar :)

frambuaz
Allah ağız tadıyla ,huzurla ,mutlulukla kullanmayı nasip etsin cnm..

frambuaz çok teşekkür ederim, amin. Cümlemize inşallah :)

Allah kolaylık versin canım gözüm korktu benim de ama Allah yuva kuranlara yardım ediyr. Bizim için uzakta olmak zok zor :( Sevgilim askerden geldi nişanlandık derken şimdi de iş bakıyor. Ankarayı hiç sevmemesine rağmen buralarda yana yakıla iş arıyorum ona :) Düğün organizasyonu gerçekten zor ama önemli olan mutlu lmanız bu şeylere kapılıpta anın mutluluğunu yaşamaktan alıkoymayın kendinizi :) Öptümmmm

Allah kolaylık versin canım gözüm korktu benim de ama Allah yuva kuranlara yardım ediyr. Bizim için uzakta olmak zok zor :( Sevgilim askerden geldi nişanlandık derken şimdi de iş bakıyor. Ankarayı hiç sevmemesine rağmen buralarda yana yakıla iş arıyorum ona :) Düğün organizasyonu gerçekten zor ama önemli olan mutlu lmanız bu şeylere kapılıpta anın mutluluğunu yaşamaktan alıkoymayın kendinizi :) Öptümmmm

:) Gözün korkmaması imkansız canım ne yazık ki :)
Evet ah şu uzaklıklar, nikahı erken yaparsak yanıma gelebilecek nişanlım düğüne bir ay kala falan işte :(
İnşallah bulursun Ankara'da iş, güzeldir yahu Ankara :)
Her şey yolunda gitsin, süper olsun :)
Öptüm ben de :)

Son düzenleme:
çeyizlerine baktım hepsini çok beğendim, güle güle kullan inşallah... kasımdaymış sanırım seninde düğünün, bende 1 eylülde evleniyorum kısmetse, nickinde 07 yazıyor yoksa antalyalımısın?

çeyizlerine baktım hepsini çok beğendim, güle güle kullan inşallah... kasımdaymış sanırım seninde düğünün, bende 1 eylülde evleniyorum kısmetse, nickinde 07 yazıyor yoksa antalyalımısın?

Back