cnm benm çok tebrik ederm:))))
ayy ne güzel yahuu darısı başımıza inşşş, nasıl geçti düğün uğrarsan anlat her bişiyciği
YoLcu41
Hayirli olsun canim tebirk ederim. Allah bir yastikta kocatsin insaAllah sayisini unutacagin nice 8 günler yasarsiniz Darisi en kisa zamanda bizlerin basina kizlar
Çok teşekkür ederim kızlar :) İnşallah :) Allah herkesi sevdiğine kavuştursun :)
İki düğünüm oldu benim, biri bayramın üçüncü günündeydi. Bayram dolayısıyla akrabalar da memleketteydi kalabalık bir düğün oldu. Pist hiç boş kalmadı, Karadenizli olduğum için horon hiç durmadı gerçi ben kalkamadım ayakkabım vurdu feci. Dansımı ettim oturdum :) Tek aksilik elektriğin kesilmesiydi ama o bile eğlenceye mani olmadı. Eski düğünler gibi oldu, lambayla düğün yaptık :) Hoş bir hatıra kaldı bize.
İkinci düğün İstanbul'daydı. Orda da kalabalık, eğlenceli bir düğün oldu. Stüdyo fotoğraflarını İstanbul'da çektirdik, düğün salonu kendi de albüm yaptı. Fotoğraflarımız da çok güzel çıkmış. Stüdyo fotoğraflarını daha alamadık, eşimin kardeşi alıp gönderecek biz görev yerlerimize geri döndük Cuma gecesi itibariyle :)
Düğünlerle alakalı çok net şeyler hatırlamıyorum açıkçası, ilk dansımız eşimin duvağımı açıp alnımı öpmesi, yığınla çektirilen fotoğraf ve son kare kameraya el sallama :)
Eğlenen, oynayan insanlar var gözümün önünde :) Bir de her an ağlamaya meyilli annem, babam
Düğün gecesi İstanbul'da bir otelde kaldık, sonra da iki günlüğüne balayına gittik. Ağva beklediğim kadar güzel değildi açıkçası ya da evlilik heyecanıyla kendimi gezmeye verememiş olabiliirm :)
Döndük iki gün daha İstanbul'da kayınvalidemlerle kaldık ve eve dönüş nihayet. Evliliğin keyfini sanırım kendi evimize gelince yaşadık. İkimize ait bir yuvanın varlığı ikimizi de acaip mutlu etti. Bir oyun gibi geliyor her şey :)
Hafta sonu hayli yoruldum bu arada, valizleri boşaltma, çamaşırları yıkama asma yerleştirme, mutfak alışverişi ve yemek derken bitap düştüm :)
Eşimin bir on gün daha izni var, bu sabah yolcu etti beni; erken kalkıp kahvaltı da hazırlamış :)
Çeyizlerimi kullanıyor olmak da çok güzel :) Aldıklarımı kullanacağım diye bir sürü şey bulaştırıyorum :)))
Arada can sıkıcı şeyler de olmadı değil. Kayınvalideme biraz kızgınım- kırgınım, ama eşime söz verdim söylenmeyeceğim :)) Takı meselesi, düğünde takılan para konusu cidden betermiş.
Çok şükür çalışıyoruz ve borçlarımızı ödemek de gene desteksiz eşimle bana kaldı :) Halbuki düğünde takılan paralarla birazını kapatabileceğimizi düşünüyorduk. Neyse artık :)
Her şey bir yana, her anı birlikte yaşıyor olmak harika. Allah nazarlardan saklasın :) Darısı evlilik için gün sayan herkesin başına.
Ne kadar sıkıntılı da olsa o sıkıntılar geçince yanınızda sevdiğiniz kalıyor. Bu da her şeye değer zaten :)