• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun yoldaki küçük adımlarım :) Ben de açıyorum sandığımı, buyrun :)

Canım lınens nevresımıne bayıldım :)

saten pamuk mu yoksa normal nevresım mı ?

birde lınense gıttıysen eger saten pamuk nevresımler kaç tl cıvarında hatırlıyormusun tatlım?

Canım lınens nevresımıne bayıldım :)

saten pamuk mu yoksa normal nevresım mı ?

birde lınense gıttıysen eger saten pamuk nevresımler kaç tl cıvarında hatırlıyormusun tatlım?

Çok teşekkür ederim :) Linens'ten aldıklarım hep pamuk saten. Bunu 110'a aldım. Genelde 110'du fiyatlar. Sadece bir nevresim gördüm onun fiyatı 140'tı.
Daha güzelleri senin olsun hatta aynısından da olabilir:) Zira emagazalinens.com.tr de bu nevresim de satışta :)

Çok teşekkür ederim :) Linens'ten aldıklarım hep pamuk saten. Bunu 110'a aldım. Genelde 110'du fiyatlar. Sadece bir nevresim gördüm onun fiyatı 140'tı.
Daha güzelleri senin olsun hatta aynısından da olabilir:) Zira emagazalinens.com.tr de bu nevresim de satışta :)

canım 110 cok uygun ya :) ben 150 yi gözden cıkarmıştım. yarın gidicektim bende lınensten alıcam.daha 2 sene var evlenmeme ama bu ındırımı de kaçırmak istemıyorum acaba 2 tane mı alsam 1 tane mi sence nasıl yapmalıyım..

nevresımın modası gecmez dıye düşünüyorum ama kafamda karısıyo :s..

Son düzenleme:
canım 110 cok uygun ya :) ben 150 yi gözden cıkarmıştım. yarın gidicektim bende lınensten alıcam.daha 2 sene var evlenmeme ama bu ındırımı de kaçırmak istemıyorum acaba 2 tane mı alsam 1 tane mi sence nasıl yapmalıyım..

nevresımın modası gecmez dıye düşünüyorum ama kafamda karısıyo :s..

Bence de çok uygun , gerçi bendeki renklerini mağzada göremedim ama önceden aldığım iki model de indirime girmişti. O zaman verdiğim parayla ( 2-3 ay önce almıştım ) şimdi üç tane alırmışım bu hesaba göre :) Bence kaçırma , iki tane al ! :) Önce bi sitedekilere göz at mağazada başka modeller de var. En son aldığımı da kesinlikle tavsiye ediyorum :)

Bence de çok uygun , gerçi bendeki renklerini mağzada göremedim ama önceden aldığım iki model de indirime girmişti. O zaman verdiğim parayla ( 2-3 ay önce almıştım ) şimdi üç tane alırmışım bu hesaba göre :) Bence kaçırma , iki tane al ! :) Önce bi sitedekilere göz at mağazada başka modeller de var. En son aldığımı da kesinlikle tavsiye ediyorum :)

Tamam canım ben yarın hemen bi uğriyim linense taksit yapar yinede alırım 2 tane :)

Sanırım senın aldıgın modelden alıcam çok beğendim :17::16:

baktım sıtesınede sıtedekılerden de begendım 2-3 tane bıran evvel gidip bakmalıyımmmmm :)

Tamam canım ben yarın hemen bi uğriyim linense taksit yapar yinede alırım 2 tane :)

Sanırım senın aldıgın modelden alıcam çok beğendim :17::16:

baktım sıtesınede sıtedekılerden de begendım 2-3 tane bıran evvel gidip bakmalıyımmmmm :)

Erkenden git canım , resmen talan ediliyor mağaza :))
İnşallah bulabilirsin :)

Canım bende sana aldım nevresımlerımı dicektim :) Görüp beğenmişsin teşekkür ederim :16:

Son düzenleme:
Almila bu aralar almıyor musun birşeyler sayfan arkalara düşmüş :26::26:

:))) Param suyunu çekti Source :) Sevgilim de yasak koydu almayacaksın daha bir şey diye çeyiz namına :)) Bilemiyorum ne kadar dayanabilirim, göreceğiz :)) Ama canım feci halde bir şeyler almak istiyor :( Sen ne durumdasın, her şey hazır mı ? Sayfayı güncellemiş oldun böylelikle, teşekkürler bu arada :)

:))) Param suyunu çekti Source :) Sevgilim de yasak koydu almayacaksın daha bir şey diye çeyiz namına :)) Bilemiyorum ne kadar dayanabilirim, göreceğiz :)) Ama canım feci halde bir şeyler almak istiyor :( Sen ne durumdasın, her şey hazır mı ? Sayfayı güncellemiş oldun böylelikle, teşekkürler bu arada :)

Sabah bu yorumu yaptım lakin çarşıya çıkınca ufak da olsa bir şey almadan eve dönemedim :)) Ah bu ben :))
Paşabahçe Antalya Bardak- 12 adet. Kadehlerle takım olarak düşündüm bunları:

6354.jpg

Paşabahçe Ekmeklik- Bunun meyveliği de var bende ama sanırım her ikisinde de aynı fotoğrafı ekledim :))
6543.jpg

Son düzenleme:
Hep söylüyorum bu çeyiz olayı bizi alışveriş çılgınlarına çevirdi diye yine haklı çıktım:1::1: Bende birşeyler almak istiyorum..Benim düğünüm yaklaştı almilacım sadece 42 gün kaldı herşey tamam gibi görünüyor sadece banyoya dolap almam gerek o kadar onun dışında bıraktım almayı.Düğün yaklaştıkça farklı farklı harcamalar çıkıyor istesemde alamıyorum.:43::43::43:Son aldıklarında çok güzel güle güle kullan tatlım..Bu arada sen mi sormuştun ilk sayfaya taşımayı tüm çeyizini..

Hep söylüyorum bu çeyiz olayı bizi alışveriş çılgınlarına çevirdi diye yine haklı çıktım:1::1: Bende birşeyler almak istiyorum..Benim düğünüm yaklaştı almilacım sadece 42 gün kaldı herşey tamam gibi görünüyor sadece banyoya dolap almam gerek o kadar onun dışında bıraktım almayı.Düğün yaklaştıkça farklı farklı harcamalar çıkıyor istesemde alamıyorum.:43::43::43:Son aldıklarında çok güzel güle güle kullan tatlım..Bu arada sen mi sormuştun ilk sayfaya taşımayı tüm çeyizini..

Geçenlerde 'Türk kadını evine bakıyor, kendine bakmıyor.' başlıklı bir haber okumuştum; işte ben diye geçirdim içimden :) Tahmin edebiliyorum, ben de söz için elbise-ayakkabı telaşına düştüm. Bu ay sonuna dek onları halledeceğim. Ama ilerisini düşündükçe bunalmıyorum desem yalan olur ; bakalım düğün sonunda ne kadar borçlanmış olacağız ? Allah kolaylık versin cümlemize :)
Teşekkürler beğenin için :) Yok canım ben sormamıştım, ben direkt word dosyasına kopyalıyorum linkleri mesajı yazar yazmaz :)

yeni aldığın cicilerini de güle güle kullan canım :71: çeyiz işi hem zor hem de zevkli gerçekten dün kaya&maya porland serisinden bişeyler beğendim hemen onları almam lazım mesela artık kendime kıyafet alışverişi yapmıyorum nişanlım yakında isyan bayrağını çekmezse iyidir :24:

yeni aldığın cicilerini de güle güle kullan canım :71: çeyiz işi hem zor hem de zevkli gerçekten dün kaya&maya porland serisinden bişeyler beğendim hemen onları almam lazım mesela artık kendime kıyafet alışverişi yapmıyorum nişanlım yakında isyan bayrağını çekmezse iyidir :24:

Teşekkür ederim :)
Madden daha rahat bir durumda olsaydım en azından seneye yaza kadar zamanım olsaydı her şey daha güzel olabilecekti nasıl yetiştireceğiz, ne kadar borca gireceğiz diye düşünmeyecektim; ama en geç Kasım'da düğünü düşündüğümüz için hepsi üstüste geliyor. Sevgilim için de aynı şey geçerli. İkimizde Mart'ta işe başladık ve o da nasıl altından kalkacağız diye düşünüyor. Zaten birbirimizden uzakta olduğumuz için düğünü de ertelemek istemiyoruz :( Bu konuda cidden dertliyim umarım güzel olur her şey. Sözden sonra mobilyalara bakacağız, en azından düğüne dek birkaç taksidini ödemiş oluruz.
O seriyi ben de seviyorum canım, umarım alabilirsin :) Erkekler sürekli isyan halinde zaten, duymazlıktan gel :)

biz de aynı durumdayız canım nişanlım askerden geldi 2 hafta içinde iş buldu ben daha iş bile bulamadım önce o sorunu halletmem gerekiyor beyaz eşyaları aldık önce onun taksidi bitsin mobilyalara bakıcaz inş.bizde baya borçlancaz gibi gözüküyo nisanda düşünüyoruz biz de kısmetse düğünü bakalım allah yardımcımız olsun hepimizin ev kurmak zor

Canım güle güle kullan iyi günlerde heppsi çok güzel.

Süpürgenden memnun musun? Kullanmamışsındır ama :) bi fikrin vardır belki tavsiye üzerine falan almışsındır ben de bosch almayı düşünüyorum.

Canım güle güle kullan iyi günlerde heppsi çok güzel.

Süpürgenden memnun musun? Kullanmamışsındır ama :) bi fikrin vardır belki tavsiye üzerine falan almışsındır ben de bosch almayı düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsun inşallah :)
Ben rastgele aldım açıkçası :) Ama sonradan forumları dolanınca iyi şeyler okudum hakkında :) Kullanınca yazarım da o zaman da sana geç olacak sanırım :))

burchecan
biz de aynı durumdayız canım nişanlım askerden geldi 2 hafta içinde iş buldu ben daha iş bile bulamadım önce o sorunu halletmem gerekiyor beyaz eşyaları aldık önce onun taksidi bitsin mobilyalara bakıcaz inş.bizde baya borçlancaz gibi gözüküyo nisanda düşünüyoruz biz de kısmetse düğünü bakalım allah yardımcımız olsun hepimizin ev kurmak zor

Karşıki dağları yıkacak bir of çekip amin amin amin diyorum :))İnşallah tez vakitte iş de bulursun.

Çok teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsun inşallah :)
Ben rastgele aldım açıkçası :) Ama sonradan forumları dolanınca iyi şeyler okudum hakkında :) Kullanınca yazarım da o zaman da sana geç olacak sanırım :))

Evet canım ben de bir iki haftaya alcam bakalım şansıma:))
Ekim gibi falan benim de inşallah..

Back