- 17 Aralık 2010
- 861
- 59
- 323
Sonunda aldın canım güle güle kullan![]()
Evet çok şükür, daha da nevresim görmek istemiyorum :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonunda aldın canım güle güle kullan![]()
Canım lınens nevresımıne bayıldım :)
saten pamuk mu yoksa normal nevresım mı ?
birde lınense gıttıysen eger saten pamuk nevresımler kaç tl cıvarında hatırlıyormusun tatlım?
Çok teşekkür ederim :) Linens'ten aldıklarım hep pamuk saten. Bunu 110'a aldım. Genelde 110'du fiyatlar. Sadece bir nevresim gördüm onun fiyatı 140'tı.
Daha güzelleri senin olsun hatta aynısından da olabilir:) Zira emagazalinens.com.tr de bu nevresim de satışta :)
canım 110 cok uygun ya :) ben 150 yi gözden cıkarmıştım. yarın gidicektim bende lınensten alıcam.daha 2 sene var evlenmeme ama bu ındırımı de kaçırmak istemıyorum acaba 2 tane mı alsam 1 tane mi sence nasıl yapmalıyım..
nevresımın modası gecmez dıye düşünüyorum ama kafamda karısıyo :s..
Bence de çok uygun , gerçi bendeki renklerini mağzada göremedim ama önceden aldığım iki model de indirime girmişti. O zaman verdiğim parayla ( 2-3 ay önce almıştım ) şimdi üç tane alırmışım bu hesaba göre :) Bence kaçırma , iki tane al ! :) Önce bi sitedekilere göz at mağazada başka modeller de var. En son aldığımı da kesinlikle tavsiye ediyorum :)
Tamam canım ben yarın hemen bi uğriyim linense taksit yapar yinede alırım 2 tane :)
Sanırım senın aldıgın modelden alıcam çok beğendim
baktım sıtesınede sıtedekılerden de begendım 2-3 tane bıran evvel gidip bakmalıyımmmmm :)
Canım bende sana aldım nevresımlerımı dicektim :) Görüp beğenmişsin teşekkür ederim![]()
Almila bu aralar almıyor musun birşeyler sayfan arkalara düşmüş :26::26:
:))) Param suyunu çekti Source :) Sevgilim de yasak koydu almayacaksın daha bir şey diye çeyiz namına :)) Bilemiyorum ne kadar dayanabilirim, göreceğiz :)) Ama canım feci halde bir şeyler almak istiyorSen ne durumdasın, her şey hazır mı ? Sayfayı güncellemiş oldun böylelikle, teşekkürler bu arada :)
Hep söylüyorum bu çeyiz olayı bizi alışveriş çılgınlarına çevirdi diye yine haklı çıktımBende birşeyler almak istiyorum..Benim düğünüm yaklaştı almilacım sadece 42 gün kaldı herşey tamam gibi görünüyor sadece banyoya dolap almam gerek o kadar onun dışında bıraktım almayı.Düğün yaklaştıkça farklı farklı harcamalar çıkıyor istesemde alamıyorum.
Son aldıklarında çok güzel güle güle kullan tatlım..Bu arada sen mi sormuştun ilk sayfaya taşımayı tüm çeyizini..
yeni aldığın cicilerini de güle güle kullan canımçeyiz işi hem zor hem de zevkli gerçekten dün kaya&maya porland serisinden bişeyler beğendim hemen onları almam lazım mesela artık kendime kıyafet alışverişi yapmıyorum nişanlım yakında isyan bayrağını çekmezse iyidir
![]()
Canım güle güle kullan iyi günlerde heppsi çok güzel.
Süpürgenden memnun musun? Kullanmamışsındır ama :) bi fikrin vardır belki tavsiye üzerine falan almışsındır ben de bosch almayı düşünüyorum.
burchecan
biz de aynı durumdayız canım nişanlım askerden geldi 2 hafta içinde iş buldu ben daha iş bile bulamadım önce o sorunu halletmem gerekiyor beyaz eşyaları aldık önce onun taksidi bitsin mobilyalara bakıcaz inş.bizde baya borçlancaz gibi gözüküyo nisanda düşünüyoruz biz de kısmetse düğünü bakalım allah yardımcımız olsun hepimizin ev kurmak zor
Çok teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsun inşallah :)
Ben rastgele aldım açıkçası :) Ama sonradan forumları dolanınca iyi şeyler okudum hakkında :) Kullanınca yazarım da o zaman da sana geç olacak sanırım :))