Hayır barışmak istedigi yok. Ceza alma ihtimalinden, tazminattan ya da nafakadan kaçıyordur.Yada barışmak mi istiyor ne istiyor.
27 yaşında bekar ben şokBarışmak isteyen insan 14 aydır öylece beklemez. Madem istemiyorsunuz siz neden kendi avukatınızla iletişime geçip anlaşmalıya dönmüyorsunuz? Bir an önce bitmesi yararınıza olur, süre çok uzamış. Bence psikolojik destek alın yaşıtlarınız daha 26 yaşında nasıl 2.çocuklarını kucaklarına aldılar ona da ayrıca şaşırdım. Neyse daha yaşınız çok genç önünüzde uzun bir hayat var, zamanla her şey yoluna girecek. Sizi yoran bu belirsizlik bence
27 yaşında bekar ben şok
Darp şiddet yazmışsınız boyutu nedir bunların?
Anasına bakıp sana ve ailene sıkıntı yaşayan adam değişmez de düzelmez de . Gençsin, çocuğun da yok. Bence geriye dönme. Şimdi yola çıkmışsın, karşıdan sana bir teklif de yokken kendi kendine adım atarsan barışsanız bile bir sıfır yenik duruma düşersin. Eski günleri düşünmen çok normal. Zamana ihtiyacın varAnnesinin tavırlar yüzünden sürekli kavga tartışma çıkarıyordu sonra biz birbirimize düşüyorduk . Ama ayrılmaya neden olan kavga darp bana ve aileme yapıldi
Gerçekten anlamak için soruyorum.Darp,şiddet var yazmışsınız.Bu nasıl sevgi?Döverken aşkım diye mi dövüyordu?Vurduğum yerde gül mi biter diyordul
Hiç kimsenin numarası kayıtlı değil engel yaptılar ben aradım ya onları bazen bı ağlamalar iç sıkıntıları gelince watsapta resimleri çıkmışmi engeli kaldırmış mi diye kendimi bakarken buluyorum sonra yine kendimle kavgaam başlıyorTelefondan numarayı öncelikle sil lütfen kendine bu kadar psikolojik eziyet etme.
Dava konusunda şiddet var ki baban sonuna kadar haklı lütfen dik dur ve Boşan.
Şimdi barışırsan sen geldin, sen istedin diye barıştık gibi konular yüzüne vurulacak. Şiddette devam edecek.
Seven sevdiğine kıyamaz.
Keşke sadece kendinize değer verseniz.İnsanlar nankördür.Kıymet bilmesini beklemeyin.Tabiki oyle değil. Ama ben bu insanlara yakıştıramadıgim ne varsa yaptılar. Benim verdiğim değeri onlar bana vermedi kıymet bilemediler
İlk başta zaten 5 aylık evlilik olduğu için çekişmeli oldu. Haklarımdan feragat etmiyorum. Açıkçası hiç avukatla konuşamadık anlaşmalı olursa nasıl olur diye haklarımı verirmi ziynetlerim onlarda hepsi.Barışmak isteyen insan 14 aydır öylece beklemez. Madem istemiyorsunuz siz neden kendi avukatınızla iletişime geçip anlaşmalıya dönmüyorsunuz? Bir an önce bitmesi yararınıza olur, süre çok uzamış. Bence psikolojik destek alın yaşıtlarınız daha 26 yaşında nasıl 2.çocuklarını kucaklarına aldılar ona da ayrıca şaşırdım. Neyse daha yaşınız çok genç önünüzde uzun bir hayat var, zamanla her şey yoluna girecek. Sizi yoran bu belirsizlik bence
Sizden eşiniz gelse özür dilese geri dönermişsiniz gibi bir izlenim alıyorum.Yine de kararınızdan dönmeyin.Tekrar aynı şeyler yaşanacak bu sefer ailenizi arkanızda bulamayacaksınız.İlk başta zaten 5 aylık evlilik olduğu için çekişmeli oldu. Haklarımdan feragat etmiyorum. Açıkçası hiç avukatla konuşamadık anlaşmalı olursa nasıl olur diye haklarımı verirmi ziynetlerim onlarda hepsi.
o kavga anında odamdan almışlar.
Çeyizimi bile yarım yamaalak aldı ailem ordan
Maddi manevi tazminat davası açtım. Haklıyım ama mahkemede çıkan sonuçlar beni çok şaşırtıyor
Haklı hakkını alamıyor
Haksız olan haklıymis gibi elini kolunu sallayarak geziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?