Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Evet valla trip yapacak zamanı iyi belirlemek lazımmmmm yoksa kalayı yeriz :)) Canım yaa planları suyada düşermişşş :)

Maşallah canım dilimizi ısıralımda nazar değmesin :) Kızlar yaa ben denizi, güneşiii, sıcacık kumları özledimmmmm :97:

bende özledım valla
ya kızlar ben şikayetiyim benımkınden yaa düğün gunu postiş takamazmışım ya butun gelınler sacı daha hoş dursun dıye takıyo,hadı gunluk takıodum bazen kızdı artık takmıyom sırf onun ıcın ama dugun gunune nıye karısıo yaa,bide oje süremezmişim manyak mı ne yaaa offf ona noluyo ,

Balım söyleme onları bunları ya erkeklere herşeyi söylemeye gelmiyooo hiç konusunu yapma öyle süslenicem deme madem böyle düşünüyor o gün geldiğinde istediğin gibi süslenirsin öyle görür seni..Ne demek oje sürme, postiş takma gelinliğinin dekoltesine falanda karışır ozaman :26:

ya canım hadı gunlukte o ıstıyo dıye oje surmedım postiş takmadım ok de düğün gününe nıye karısıo yaaa,canm dekolteye zaten cok karsı,gwerçi gelınlıkte dekolteyı bnde sevmıyorum masumıyetı sımgelıyo bnm ıcın

Amann bişey derse kuaför taktııı daha güzel olacak dedi dersinnn senin saçların topuz zor olur dedi dersin erkekler anlamıyo topuzdan falan zaten inanır :) oje olarakta french yaptırr hem daha güzel olurr ona karışmaz sanırımm kırmızıya falan kızıyodur.

oyle yaparım artık canm,bnde sımdılık kacıyım tatlım yemek yerım snra da dizilerim var gece gorsz...muckk

Off canım sıkılıyo çok yaa benımkinin telefonu bozulmuşş tel ayarlayabilecek mi hemen acabaa

Off canım sıkılıyo çok yaa benımkinin telefonu bozulmuşş tel ayarlayabilecek mi hemen acabaa

Sen olsan hemen bi telefon ayarlardin ama ondan oyle bi performans beklemiyorum

Erkekler bizim kadar dusunceli degiller malum

Ben de midemi usutmusum ders fln calismadim en son ciktigimdan beri uyumaya calisiyorum

Sen olsan hemen bi telefon ayarlardin ama ondan oyle bi performans beklemiyorum

Erkekler bizim kadar dusunceli degiller malum

Ben de midemi usutmusum ders fln calismadim en son ciktigimdan beri uyumaya calisiyorum

O performansı gösterdi kuzum ayarlamış tel :))) Çok geçmiş olsun bugun bende bi ara kötü oldum midem falan bulandı ama şimdi iyiyim :)

Yurtta kalmanin en kotu yani gurultuler ya

İki gun once ders calisiyorum, mutfakta kizlar parti yapiyorlar

Gittim ders calisiyorum sessiz olun yaw dedim

Az once biri odamin kapisinin onunde telefonla konusuyor

Ay zaten uyuyamiyorum cildirmisim

Dayanamadim gittim baska yerde konus dedim

Koskoca yurtta yer mi kalmadi yaw

Aksam belli bi saatten sonra sessiz olun arkadas okuyom ben yaaa

Anlıyorm canım kuzenımde yurtta kalıyo o da böyle söylemiştii sen ders çalışmak ıstıyosun diğerleri gülüp eğleniyolar falan diye...

senin ki baya kıskanç kısıtlayıcı sanırım bu konularda oje de sürdürmüyo hadi anladım da bari düğünde karışmasın
benim ki ne kırmızı ojeme karışır ne kırmızı rujuma bilemiyorum ilerde ne olur gerçi orasını ALLAH bilir artık
aman kızıyorsa yapma sende postiş takmasanda güzel olursun bende güzel bir topuz yaptırırsın şekerim ya üzülme değer mi ikinizi de üzmeye oej de sürmezsin french yaptırırsın
gelinliğini askılı ya da straplez aldırıyor mu bari

canım gelınlıge karısmaz fazla dekolte olmakdıkca,ama straplezıde ben ıstemıyorum zten,ewet french dusunuyorum ama postiş istiyodum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…