- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #24.941
evet bazen dıyorum kı tamam ıste surda alınganlık yapıyım trıp yapıyım sonra o gelsın guzel sözler soylesın şımartsın benı, sonra bı bakıyorum bızımkı kırmızı görmüş boğa gıbı,yaptıgım trıbı yutup bıde ustune ben gönül almaya kalkıyom planlar suya düşüyo
Maşallah canım dilimizi ısıralımda nazar değmesin :) Kızlar yaa ben denizi, güneşiii, sıcacık kumları özledimmmmm :97:
haha üstüne gidiyim dedım bıraz kız.şaka tabı kı olur hem goz acıp kapayıncaya geçer dogru dıyosunAaaa niye ki
Hem ben benim evlenebilme ihtimalimi sevdim
Allah' tan umut kesilmez hem
Sayılı gün de çabuk geçer
haha üstüne gidiyim dedım bıraz kız.şaka tabı kı olur hem goz acıp kapayıncaya geçer dogru dıyosun
bende özledım valla
ya kızlar ben şikayetiyim benımkınden yaa düğün gunu postiş takamazmışım ya butun gelınler sacı daha hoş dursun dıye takıyo,hadı gunluk takıodum bazen kızdı artık takmıyom sırf onun ıcın ama dugun gunune nıye karısıo yaa,bide oje süremezmişim manyak mı ne yaaa offf ona noluyo ,
Balım söyleme onları bunları ya erkeklere herşeyi söylemeye gelmiyooo hiç konusunu yapma öyle süslenicem deme madem böyle düşünüyor o gün geldiğinde istediğin gibi süslenirsin öyle görür seni..Ne demek oje sürme, postiş takma gelinliğinin dekoltesine falanda karışır ozaman :26:
ya canım hadı gunlukte o ıstıyo dıye oje surmedım postiş takmadım ok de düğün gününe nıye karısıo yaaa,canm dekolteye zaten cok karsı,gwerçi gelınlıkte dekolteyı bnde sevmıyorum masumıyetı sımgelıyo bnm ıcın
Amann bişey derse kuaför taktııı daha güzel olacak dedi dersinnn senin saçların topuz zor olur dedi dersin erkekler anlamıyo topuzdan falan zaten inanır :) oje olarakta french yaptırr hem daha güzel olurr ona karışmaz sanırımm kırmızıya falan kızıyodur.
oyle yaparım artık canm,bnde sımdılık kacıyım tatlım yemek yerım snra da dizilerim var gece gorsz...muckk
İnşallah balım çok sağol düşündüğün içinn
Off canım sıkılıyo çok yaa benımkinin telefonu bozulmuşş tel ayarlayabilecek mi hemen acabaa
Sen olsan hemen bi telefon ayarlardin ama ondan oyle bi performans beklemiyorum
Erkekler bizim kadar dusunceli degiller malum
Ben de midemi usutmusum ders fln calismadim en son ciktigimdan beri uyumaya calisiyorum
O performansı gösterdi kuzum ayarlamış tel :))) Çok geçmiş olsun bugun bende bi ara kötü oldum midem falan bulandı ama şimdi iyiyim :)
Waaaaay guzeeeeeel :))
Bu arada sana da gecmis olsun kuzumm
Yurtta kalmanin en kotu yani gurultuler ya
İki gun once ders calisiyorum, mutfakta kizlar parti yapiyorlar
Gittim ders calisiyorum sessiz olun yaw dedim
Az once biri odamin kapisinin onunde telefonla konusuyor
Ay zaten uyuyamiyorum cildirmisim
Dayanamadim gittim baska yerde konus dedim
Koskoca yurtta yer mi kalmadi yaw
Aksam belli bi saatten sonra sessiz olun arkadas okuyom ben yaaa
bende özledım valla
ya kızlar ben şikayetiyim benımkınden yaa düğün gunu postiş takamazmışım ya butun gelınler sacı daha hoş dursun dıye takıyo,hadı gunluk takıodum bazen kızdı artık takmıyom sırf onun ıcın ama dugun gunune nıye karısıo yaa,bide oje süremezmişim manyak mı ne yaaa offf ona noluyo ,
senin ki baya kıskanç kısıtlayıcı sanırım bu konularda oje de sürdürmüyo hadi anladım da bari düğünde karışmasın
benim ki ne kırmızı ojeme karışır ne kırmızı rujuma bilemiyorum ilerde ne olur gerçi orasını ALLAH bilir artık
aman kızıyorsa yapma sende postiş takmasanda güzel olursun bende güzel bir topuz yaptırırsın şekerim ya üzülme değer mi ikinizi de üzmeye oej de sürmezsin french yaptırırsın
gelinliğini askılı ya da straplez aldırıyor mu bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?