• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Sevgilim ile Düğünümüze 2 yıl 8 ay 3 gün kaldı.

Ah ah ne kadar az kalmış göz açıp kapayıncaya kadar geçer :27:

Bizde kız isteme, söz ve nişan bir arada olacak büyük ihtimal

Mayıs ayında mezun olacağız inşallah işte 4 ay gibi kısa bir nişanlılığımız olacak inşaAllah :69:

Ben de böyle kendi kendime konuşuyorum nedense :27:

Sevgilim ile Düğünümüze 2 yıl 8 ay 3 gün kaldı.

Ah ah ne kadar az kalmış göz açıp kapayıncaya kadar geçer :27:

Bizde kız isteme, söz ve nişan bir arada olacak büyük ihtimal

Mayıs ayında mezun olacağız inşallah işte 4 ay gibi kısa bir nişanlılığımız olacak inşaAllah :69:

Ben de böyle kendi kendime konuşuyorum nedense :27:

Kuzum zaman cok çabuk geçiyor aslında, biz kendimizi üzüyoruzz :) İnşallah babamız iyi olunca bizimde söz olacak, kısa süre bekler nişn yaparız fazla beklemeyiz demişti :) Olsun sağlık en önemlisi o yerinde olsunda acele etmiyorum ben artık yeterki sorunsuz olsun :31:

Kuzum zaman cok çabuk geçiyor aslında, biz kendimizi üzüyoruzz :) İnşallah babamız iyi olunca bizimde söz olacak, kısa süre bekler nişn yaparız fazla beklemeyiz demişti :) Olsun sağlık en önemlisi o yerinde olsunda acele etmiyorum ben artık yeterki sorunsuz olsun :31:

Benim de öyle bir acelem bir sabırsızlığım kalmadı ya

Günler geçecek ne de olsa güneş batacak ve doğacak her gün

Benim de öyle bir acelem bir sabırsızlığım kalmadı ya

Günler geçecek ne de olsa güneş batacak ve doğacak her gün

bende sabırsızlık bu nişan muhabbetı evlılık muhabbetı cıktıktan snra basladı bırden heves geldı onceden de sevıyordum ıstıyordum ama ona hiç belırtmedım önümü göremıyordum cunku

Yok canım estafurullah

Senin de kendine göre haklı sebeplerin vardı öyle deme :)
Şimdi düşününce gerçekten baya saçmalamışımm neyse artık geçti bitti bundan sonra yapmam :27:
ben hiç baskı yapmadım,
her şeyin bır zamanı var canım işte

Ben çok takıntılıyım tanımışsındır az cok beni kuzum doluyodum kafama ona baskı yapıyodum o da kaçıyodu doğal olarak :)

Şimdi düşününce gerçekten baya saçmalamışımm neyse artık geçti bitti bundan sonra yapmam :27:

Ben çok takıntılıyım tanımışsındır az cok beni kuzum doluyodum kafama ona baskı yapıyodum o da kaçıyodu doğal olarak :)

evet canım erkekler cok baskıya gelemıyor trıbı takıntıyı sevmıyorlar, benım trıplerım genelde evlenelım söz yapalım dıye deılde, benı sevmıyorsun işte dıyıp suratımı dökmek oluyordu en fazla,hoş hala bu huyumdan vazgecmedım,alıskanlık oldu
:10:bazen olur mu hiç bilmem ne dıye dil dokuyo ıkı saat hoşuma gıdıyo ama bazende manyakmısın dıye fırcayı basıo ozaman yaptıgım trıpler yol su elektrk olarak gerı donuyo:27:

evet canım erkekler cok baskıya gelemıyor trıbı takıntıyı sevmıyorlar, benım trıplerım genelde evlenelım söz yapalım dıye deılde, benı sevmıyorsun işte dıyıp suratımı dökmek oluyordu en fazla,hoş hala bu huyumdan vazgecmedım,alıskanlık oldu
:10:bazen olur mu hiç bilmem ne dıye dil dokuyo ıkı saat hoşuma gıdıyo ama bazende manyakmısın dıye fırcayı basıo ozaman yaptıgım trıpler yol su elektrk olarak gerı donuyo:27:

Hahaha :D erkekler tribe gerçekten gelemiyolarr sıkılgan varlıklar onlar :) Bide sağları solları gerçekten belli olmuyoo bazen hiç ummadıgın anda tepki verebiliyolarr dediğin gibii :1:

Hahaha :D erkekler tribe gerçekten gelemiyolarr sıkılgan varlıklar onlar :) Bide sağları solları gerçekten belli olmuyoo bazen hiç ummadıgın anda tepki verebiliyolarr dediğin gibii :1:

evet bazen dıyorum kı tamam ıste surda alınganlık yapıyım trıp yapıyım sonra o gelsın guzel sözler soylesın şımartsın benı, sonra bı bakıyorum bızımkı kırmızı görmüş boğa gıbı,:9:yaptıgım trıbı yutup bıde ustune ben gönül almaya kalkıyom planlar suya düşüyo:5:

Back