Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ayy ben de benimkine diyorum şarap açarız diye, verdiği tepki aynen şu, ''ben şarap içmem ayran içerim''
bari dedim vişne suyu iç de görüntü bozulmasın, şarapmış gibi hayal ederim ben de dedim
ay benımkıde içmıyo hiç bişi öf

evet canm bızım önümüzdekı ay ınsallah Allah nasip ederse

ayy ben de benimkine diyorum şarap açarız diye, verdiği tepki aynen şu, ''ben şarap içmem ayran içerim''
bari dedim vişne suyu iç de görüntü bozulmasın, şarapmış gibi hayal ederim ben de dedim

Sedefçim enişteye ne güldüm yaaaaaaaaa Allah iyiliğini versinnnnn :)))) Doğru söylemişsinnn vişne suyu daha iyii Bende 'ama ben kırmızısından içerim o rengi daha cok seviyorum' diyorum o da tmm diyo gülüyo :)

Aaaa tarih belli oldu demekkk cok sevındımm :) Güzel bi gün secmişsiniz kuzumm ramazanda olmaz dediğin gbiii zor olur herkes içinnn..

ay benımkıde içmıyo hiç bişi öf

evet canm bızım önümüzdekı ay ınsallah Allah nasip ederse
içkici olmasınlar ama arada bir de şarap içmenin bi zararı olmaz ortama uyum sağlamak lazım
ayy hürremim çok sevindim yahuuu yaza da düğün vardır o zamannnn topikten ilk gelinimizi uçuruyoruz galibaaa duygulandım çok

kırmızı daha güzel kuzum vallahi arada içmek güzel olur kanımca

Evet yaa şöyle loş bi ışıkta kırmızı şarap çok romantik olurrrr

Aaaa tarih belli oldu demekkk cok sevındımm :) Güzel bi gün secmişsiniz kuzumm ramazanda olmaz dediğin gbiii zor olur herkes içinnn..
[COLOR=""]
10 haziran benim doğumgünüm, biliyosun hep o günü düşünüyoduk ama sınav stresim olabilir, o yüzden ramazan diye istedi onur, ama ramazanda da ben istemiyorum, gene biz büyük ihtimal ya bayramda ya da bayramdan sonraki günlerde yaparız [/COLOR]

kızlar mehmet ali birand ölmüş ya çok üzüldümmmm
Allah rahmet eylesin, çok seviyodum ben onu

Anladım dostum hayırlısı olsun inşallah nlünüze uyan, sorunsuz bi nişan olur :)

semiramiss canım ne oldu senin sevdiceğin babasının durumu ? :26:

semiramiss canım ne oldu senin sevdiceğin babasının durumu ? :26:

Çok şükür iyi kuzum.Dün aksam telde konustuk sesi iyi geliyodu bol bol meyve yediriyolarmışş sabahtan beri bıktım diyodu :) İnşallah tedavisini olacakk iyileşecekk fatihinde doğal olarak morali düzgündü o da banada yansıdı :))

Sevindim canım bak moralinizi yüksek tutmakta fayda varmış Umarım iyileşir bir an önce

Bu sene biz de sevgililer gününde bir şey yapmayacağız canım geçen sene de bir şey yapmamıştık
ablamın vefatından beri öyle sevgililer günüdür yok anneler babalar günüdür doğum günüdür filan kutlamıyorum canım
kızlar mehmet ali birand ölmüş ya çok üzüldümmmm
Allah rahmet eylesin, çok seviyodum ben onu

Allah rahmet eylesin ben de üzüldüm ya

Son düzenleme:

Anladım canımm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…