- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #24.901
ay benımkıde içmıyo hiç bişi öfayy ben de benimkine diyorum şarap açarız diye, verdiği tepki aynen şu, ''ben şarap içmem ayran içerim''
bari dedim vişne suyu iç de görüntü bozulmasın, şarapmış gibi hayal ederim ben de dedim
sağol hürremim, hep diyorum hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diye.. belki bayramda ya da bayramdan sonraki günlerde olması daha mantıklı geliyor bana, hem sınav stresimi de atmış olurum
senin nasıl gidiyo kuzum ilişkin sizde var mı söz nişan bakiim
ayy ben de benimkine diyorum şarap açarız diye, verdiği tepki aynen şu, ''ben şarap içmem ayran içerim''
bari dedim vişne suyu iç de görüntü bozulmasın, şarapmış gibi hayal ederim ben de dedim
Anlıyorum tatlım olsun gösterirsin bi ara merak ettım bendeee ama bu güzel kıza ne olsa yakışırrr :))
ahh canım evet sorma şu lanet olası okul beni çok yordu bu yıl + bi de kpss var, aylak aylak durmayı özledim
kısmetse 10 haziranda canımama 6 temmuzda kpss var, o yüzden sınav sonrasına erteliyebiliriz, sınav öncesi kapı kapı kaynanamla bohça alışverişi yapmak eminim ki beni yorar
9 temmuzda da ramazan başlıyo, onur ramazanda da olur diyo ama olmaz bence, insanlar bütün gün aç, bizim bohçamız için mi koşturcak hem yazın çok geç top patlıyo o saatten sonra söz olması zor olur yani..
içkici olmasınlar ama arada bir de şarap içmenin bi zararı olmaz ortama uyum sağlamak lazımay benımkıde içmıyo hiç bişi öf
evet canm bızım önümüzdekı ay ınsallah Allah nasip ederse
Sedefçim enişteye ne güldüm yaaaaaaaaa Allah iyiliğini versinnnnn :)))) Doğru söylemişsinnn vişne suyu daha iyiiBende 'ama ben kırmızısından içerim o rengi daha cok seviyorum' diyorum o da tmm diyo gülüyo :)
canısı resımlerı atabılırsem pc ye mesaj olarakta yollarım
içkici olmasınlar ama arada bir de şarap içmenin bi zararı olmaz ortama uyum sağlamak lazım
ayy hürremim çok sevindim yahuuuyaza da düğün vardır o zamannnn topikten ilk gelinimizi uçuruyoruz galibaaa duygulandım çok
kırmızı daha güzel kuzumvallahi arada içmek güzel olur kanımca
bennnnnnnnnnnnnnnnnn :)
[COLOR=""]Aaaa tarih belli oldu demekkk cok sevındımm :) Güzel bi gün secmişsiniz kuzumm ramazanda olmaz dediğin gbiii zor olur herkes içinnn..
[COLOR=""]
10 haziran benim doğumgünüm, biliyosun hep o günü düşünüyoduk ama sınav stresim olabilir, o yüzden ramazan diye istedi onur, ama ramazanda da ben istemiyorum, gene biz büyük ihtimal ya bayramda ya da bayramdan sonraki günlerde yaparız[/COLOR]
kızlar mehmet ali birand ölmüş ya çok üzüldümmmm
Allah rahmet eylesin, çok seviyodum ben onu
semiramiss canım ne oldu senin sevdiceğin babasının durumu ? :26:
Hadi yaa sabah okudum bende ama sonradan ölmemiş yalan haber falan yazdılar...Eğer öldüyse Allah rahmet eylesin bende severdimm kendisiniii
Sevindim canım bak moralinizi yüksek tutmakta fayda varmışÇok şükür iyi kuzum.Dün aksam telde konustuk sesi iyi geliyodu bol bol meyve yediriyolarmışş sabahtan beri bıktım diyodu :) İnşallah tedavisini olacakk iyileşecekk fatihinde doğal olarak morali düzgündü o da banada yansıdı :))
Bu sene biz de sevgililer gününde bir şey yapmayacağız canım geçen sene de bir şey yapmamıştıkAynen :) Buarada sevgililer günü için bi düşüncen var mııı ? Bizim yok Fatihle konustuk bana hediye alma cok anlamsız bi gün benım senınle geçirdiğim her günüm sevgililer günü dedi cok mantıklı buldum bende :)
kızlar mehmet ali birand ölmüş ya çok üzüldümmmm
Allah rahmet eylesin, çok seviyodum ben onu
Sevindim canım bak moralinizi yüksek tutmakta fayda varmışUmarım iyileşir bir an önce
Bu sene biz de sevgililer gününde bir şey yapmayacağız canım geçen sene de bir şey yapmamıştık
ablamın vefatından beri öyle sevgililer günüdür yok anneler babalar günüdür doğum günüdür filan kutlamıyorum canım
Allah rahmet eylesin ben de üzüldüm ya
Anladım canımm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?