• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım gelınlıge karısmaz fazla dekolte olmakdıkca,ama straplezıde ben ıstemıyorum zten,ewet french dusunuyorum ama postiş istiyodum yaaaa:5:

belki izin verir kız düğün gününe kadar belli mi olur ALLAH izin verirse takarsın o gün gelince
kız iki kırıt cilve yap adamı kandır aa bunlarıda sana ben mi öğreteyim bebişim ama ya:9:

çok hamaratımdır ben beni alan yaşadı azıcık nazlıyımdır ama aynı zamanda evde temizlikci,mutfakta aşçı,yatakda ki kısmını da evlenince görücem artık:9:

Ohhh maşallahh ne ararsan mevcut diyorsun yaniii :)) Bende gene bişe yok beni alan süs bebeği gibi karşısına koyup bakacaksa alsın :27:

Hıımmm..Senın patlaman olmuş kısacası tartışmanız.Bazen banada oluyo durduk yere sinirleniyorum..

Evet cnm birden patladim

Uzun zamandir nazik nazik istar etmeden soyluyordum hep iste odani toplayalim mi, temizlik yapalim mi, bi beZ dolap alsan, calisma masasi alsan kendine diye

Hep tamam diyip duruyordu

En sonunda patladim iste sana sunu bunu yap demekten usandim dedim

Evet cnm birden patladim

Uzun zamandir nazik nazik istar etmeden soyluyordum hep iste odani toplayalim mi, temizlik yapalim mi, bi beZ dolap alsan, calisma masasi alsan kendine diye

Hep tamam diyip duruyordu

En sonunda patladim iste sana sunu bunu yap demekten usandim dedim

Haklısın.Bi ara anlatmıştın ya kişisel temizliğine falanda dikkat etmiyomuş ozamanda hak vermiştim sana canım.

Haklısın.Bi ara anlatmıştın ya kişisel temizliğine falanda dikkat etmiyomuş ozamanda hak vermiştim sana canım.

Kişisel bakımı hallettik

Ama işte oda temizliği, sorumluluklar filan bunları halledemedik

Sevgilimin çok gıcık bir huyu var bir şeye tamam der ama yapmaz

Mesela dayısı bi film istemişti ondan cd ye çekmesini tamam dedi yapmadı

Dayısı bi daha hatırlattı yine tamam dedi yapmadı filan

Bir şey söylersin 1 yıl sonra anca yapar yani

En çok buna gıcık oluyorum

İşte dolaba masaya da tamam diyor 2 yıldır

Ne zaman alacak Allah bilir

Kişisel bakımı hallettik

Ama işte oda temizliği, sorumluluklar filan bunları halledemedik

Sevgilimin çok gıcık bir huyu var bir şeye tamam der ama yapmaz

Mesela dayısı bi film istemişti ondan cd ye çekmesini tamam dedi yapmadı

Dayısı bi daha hatırlattı yine tamam dedi yapmadı filan

Bir şey söylersin 1 yıl sonra anca yapar yani

En çok buna gıcık oluyorum

İşte dolaba masaya da tamam diyor 2 yıldır

Ne zaman alacak Allah bilir

Sorumsuzluğu bende sevmem yaa bişey yapılacaksa bende o an olacak sonraya bırakılınca sinir küpü oluyorum resmen :/ Off benımde moralim bozuk benimki dün aksamda tuhaftı bugünde öyle işten çıktı aramadı bende hayatım? yazdım arkadasıylaymış aklı dağınıkmış ne oldu babanın rahatsızlığıyla ilgili bişey mi oldu dedim yooo olmadı bişey canım sıkkın yazmış bende ee neden ozaman dedim neden olabilir üstüme gelme yazmış bende babanla mı ilgili diye sormuştum ama neyse yazdım.Babasının rahatsızlığına canı sıkkn heralde ama madem düzgünce yaz dmi ? babam için canım sıkkın bitanem de anlarım :ssz:

Sorumsuzluğu bende sevmem yaa bişey yapılacaksa bende o an olacak sonraya bırakılınca sinir küpü oluyorum resmen :/ Off benımde moralim bozuk benimki dün aksamda tuhaftı bugünde öyle işten çıktı aramadı bende hayatım? yazdım arkadasıylaymış aklı dağınıkmış ne oldu babanın rahatsızlığıyla ilgili bişey mi oldu dedim yooo olmadı bişey canım sıkkın yazmış bende ee neden ozaman dedim neden olabilir üstüme gelme yazmış bende babanla mı ilgili diye sormuştum ama neyse yazdım.Babasının rahatsızlığına canı sıkkn heralde ama madem düzgünce yaz dmi ? babam için canım sıkkın bitanem de anlarım :ssz:

Bak ya :47: seninki de gıcıklık yapmış :47:

Ya sorumsuzluğu ben de hiç hiç sevmiyorum işte

Bir şeye tamam diyorsan onu hemen yapacaksın

Ben bugunun işinin yarına bırakılmasını hiç sevmem

Mesela sevgilim yola çıkacak otobusu var diyelim son yarım saatte alelacele valiz hazırlar otobuse de koşa koşa gider

Biz buluşacağız diyelim, son yarım saatte banyo yapar traş olur buluşma yerine de koşa koşa gelir

Of off onu böyle kabullenmekten başka çarem yok da işte arada patlıyorum böyle :ssz:

Bir de neye sinirlendim

Oyundan kazandığın ilk parayla ne yapacaksın dedim

(400 lira) Napayım ıslatırız dedi :47:

Deli oldum ya bissürü borcu var bissürü eksiği var ilk kazandığı parayı ıslatacakmış

Bu çocuk beni deli ediyor :47:

Bir de neye sinirlendim

Oyundan kazandığın ilk parayla ne yapacaksın dedim

(400 lira) Napayım ıslatırız dedi :47:

Deli oldum ya bissürü borcu var bissürü eksiği var ilk kazandığı parayı ıslatacakmış

Bu çocuk beni deli ediyor :47:

Islatmak derken anlamadım canım ? Ya fatihte haklı canı sıkkındır hastalık sonucta ama bana sadece 1 mesaj 'bitanem babama canım sıkkın' yazsa hem üzerine gitmicem hemde kırılmıcam :31:

Islatmak derken anlamadım canım ? Ya fatihte haklı canı sıkkındır hastalık sonucta ama bana sadece 1 mesaj 'bitanem babama canım sıkkın' yazsa hem üzerine gitmicem hemde kırılmıcam :31:

Islatmak demek canım yani keyfi harcayacak

Fatihin canı bence baska bişeye sıkkın canım

Hem sen de hiç üzerine gitmedin ki hemen üstüme gelme demiş

Islatmak demek canım yani keyfi harcayacak

Fatihin canı bence baska bişeye sıkkın canım

Hem sen de hiç üzerine gitmedin ki hemen üstüme gelme demiş
Anladım tatlım..Fatih msj atmış babasının kanser oldugu kesinleşmiş o yüzden böyleymişş offff bende burda kırıldım bilmem ne diyorum :43:

Back