- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #24.921
Sevgilim ile Düğünümüze 2 yıl 8 ay 3 gün kaldı.
Ah ah ne kadar az kalmış göz açıp kapayıncaya kadar geçer
Bizde kız isteme, söz ve nişan bir arada olacak büyük ihtimal
Mayıs ayında mezun olacağız inşallah işte 4 ay gibi kısa bir nişanlılığımız olacak inşaAllah
Ben de böyle kendi kendime konuşuyorum nedense
Kuzum zaman cok çabuk geçiyor aslında, biz kendimizi üzüyoruzz :) İnşallah babamız iyi olunca bizimde söz olacak, kısa süre bekler nişn yaparız fazla beklemeyiz demişti :) Olsun sağlık en önemlisi o yerinde olsunda acele etmiyorum ben artık yeterki sorunsuz olsun
Benim de öyle bir acelem bir sabırsızlığım kalmadı ya
Günler geçecek ne de olsa güneş batacak ve doğacak her gün
Aynen :) Eskiden başının etini yiyodum çocuğun yaaaa söz söz diye ne salakmışımmm iyi dayanmış gene bana
Aynen :) Eskiden başının etini yiyodum çocuğun yaaaa söz söz diye ne salakmışımmm iyi dayanmış gene bana
Aöf vize sonuçları ne zaman açıklanacak acaba
Finallere de 1 aydan az kaldı
Benim de öyle bir acelem bir sabırsızlığım kalmadı ya
Günler geçecek ne de olsa güneş batacak ve doğacak her gün
Şimdi düşününce gerçekten baya saçmalamışımm neyse artık geçti bitti bundan sonra yapmamYok canım estafurullah
Senin de kendine göre haklı sebeplerin vardı öyle deme :)
ben hiç baskı yapmadım,
her şeyin bır zamanı var canım işte
Şimdi düşününce gerçekten baya saçmalamışımm neyse artık geçti bitti bundan sonra yapmam
Ben çok takıntılıyım tanımışsındır az cok beni kuzum doluyodum kafama ona baskı yapıyodum o da kaçıyodu doğal olarak :)
Şimdi düşününce gerçekten baya saçmalamışımm neyse artık geçti bitti bundan sonra yapmam
Ben çok takıntılıyım tanımışsındır az cok beni kuzum doluyodum kafama ona baskı yapıyodum o da kaçıyodu doğal olarak :)
Canım kendini suçlayıp durma lütfen ya
evet canım erkekler cok baskıya gelemıyor trıbı takıntıyı sevmıyorlar, benım trıplerım genelde evlenelım söz yapalım dıye deılde, benı sevmıyorsun işte dıyıp suratımı dökmek oluyordu en fazla,hoş hala bu huyumdan vazgecmedım,alıskanlık oldubazen olur mu hiç bilmem ne dıye dil dokuyo ıkı saat hoşuma gıdıyo ama bazende manyakmısın dıye fırcayı basıo ozaman yaptıgım trıpler yol su elektrk olarak gerı donuyo
Tmm canmmm :) Ama ben kendimi düzelttiğimden beri hiç tartışmadık
Hahahaerkekler tribe gerçekten gelemiyolarr sıkılgan varlıklar onlar :) Bide sağları solları gerçekten belli olmuyoo bazen hiç ummadıgın anda tepki verebiliyolarr dediğin gibii
O zaman ne güzel işte :)
Biz de büyük kavgalar etmiyoruz artık çok şükür
O zaman ne güzel işte :)
Biz de büyük kavgalar etmiyoruz artık çok şükür
berceste bu tarıhe cetvel hazırlamaya utanmadın mı leynn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?