- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #24.961
canım gelınlıge karısmaz fazla dekolte olmakdıkca,ama straplezıde ben ıstemıyorum zten,ewet french dusunuyorum ama postiş istiyodum yaaaa
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nerelerdesinizzzz
ben burdayım beybiiii
Nasılsın bakalımm :) Yemek bölümünde görüyorum senii hamarat hatun
çok hamaratımdır ben beni alan yaşadı azıcık nazlıyımdır ama aynı zamanda evde temizlikci,mutfakta aşçı,yatakda ki kısmını da evlenince görücem artık
Aşkımla kavga ettik
İkimiz de inat ediyoruz şu an msj atmama konusunda
Bakalım kim galip gelecek
Nerden çıktı o kavga kız alemsiniz valla
Dun gun boyu bi gerginlik vardi aramizda
Nedenini bilmiorum
Aksama da iste "sana sunu bunu yap demekten biktim ne halin varsa gor" dedim
Hıımmm..Senın patlaman olmuş kısacası tartışmanız.Bazen banada oluyo durduk yere sinirleniyorum..
Evet cnm birden patladim
Uzun zamandir nazik nazik istar etmeden soyluyordum hep iste odani toplayalim mi, temizlik yapalim mi, bi beZ dolap alsan, calisma masasi alsan kendine diye
Hep tamam diyip duruyordu
En sonunda patladim iste sana sunu bunu yap demekten usandim dedim
Haklısın.Bi ara anlatmıştın ya kişisel temizliğine falanda dikkat etmiyomuş ozamanda hak vermiştim sana canım.
Kişisel bakımı hallettik
Ama işte oda temizliği, sorumluluklar filan bunları halledemedik
Sevgilimin çok gıcık bir huyu var bir şeye tamam der ama yapmaz
Mesela dayısı bi film istemişti ondan cd ye çekmesini tamam dedi yapmadı
Dayısı bi daha hatırlattı yine tamam dedi yapmadı filan
Bir şey söylersin 1 yıl sonra anca yapar yani
En çok buna gıcık oluyorum
İşte dolaba masaya da tamam diyor 2 yıldır
Ne zaman alacak Allah bilir
Sorumsuzluğu bende sevmem yaa bişey yapılacaksa bende o an olacak sonraya bırakılınca sinir küpü oluyorum resmen :/ Off benımde moralim bozuk benimki dün aksamda tuhaftı bugünde öyle işten çıktı aramadı bende hayatım? yazdım arkadasıylaymış aklı dağınıkmış ne oldu babanın rahatsızlığıyla ilgili bişey mi oldu dedim yooo olmadı bişey canım sıkkın yazmış bende ee neden ozaman dedim neden olabilir üstüme gelme yazmış bende babanla mı ilgili diye sormuştum ama neyse yazdım.Babasının rahatsızlığına canı sıkkn heralde ama madem düzgünce yaz dmi ? babam için canım sıkkın bitanem de anlarım
Bir de neye sinirlendim
Oyundan kazandığın ilk parayla ne yapacaksın dedim
(400 lira) Napayım ıslatırız dedi
Deli oldum ya bissürü borcu var bissürü eksiği var ilk kazandığı parayı ıslatacakmış
Bu çocuk beni deli ediyor
Islatmak derken anlamadım canım ? Ya fatihte haklı canı sıkkındır hastalık sonucta ama bana sadece 1 mesaj 'bitanem babama canım sıkkın' yazsa hem üzerine gitmicem hemde kırılmıcam
Anladım tatlım..Fatih msj atmış babasının kanser oldugu kesinleşmiş o yüzden böyleymişş offff bende burda kırıldım bilmem ne diyorum
Islatmak demek canım yani keyfi harcayacak
Fatihin canı bence baska bişeye sıkkın canım
Hem sen de hiç üzerine gitmedin ki hemen üstüme gelme demiş
Anladım tatlım..Fatih msj atmış babasının kanser oldugu kesinleşmiş o yüzden böyleymişş offff bende burda kırıldım bilmem ne diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?