Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ooo düşünsene 43 yıl sonra 63 yaşında olurum

Torunlarım bile olur belki

Torunlarıma örgü örüyor filan olurum hehehe

Aynen :) Buarada sevgililer günü için bi düşüncen var mııı ? Bizim yok Fatihle konustuk bana hediye alma cok anlamsız bi gün benım senınle geçirdiğim her günüm sevgililer günü dedi cok mantıklı buldum bende :)

kardeşim bana da çok saçma geliyo sevgililer gününde hediye almak.. hani ilk yıllarda hoş olabilir ama artık zaten her an birbirine aldığın şeyler hep hediyeden olabiliyo, onu görmen bile bi hediye
ama adet olmuş biz kutluyoruz, onura dicem ben de kutlamasak mı acaba falan diye, onun vereceği tepkiye göre artık

Çok haklısın kardeşim :) Bizde kutluyoduk hep bide bizim mesela onun doğum günü 28 ocak sonra 14 subat sevgililer günü sonra 24 subat benım doğum nüm arka arkaya dizeleniyo Çevremdeki kız arkadaslarıma sordugumda herkes yooo cok gereksiz bi gün falan dediler o zaman bi acaba öyle mi diye düşünmüştüm Fatihte böyle deyince gerçekten anlamsız dedimm :))

ıkı yıldır bırbırımıze 14 subatta hedıye almadık hiç ne bılıyım oyle bı alıskanlıgımız yok ama yemege cıktık hep

kızlar ben geldım napıyosunuz yaa gwen ıcın cok uzgunum ya goruyosunuz kımseye guven yok

Hoşgeldin balım napıyım bildiğin gibi bütün gün evdeydimm..Sorma yaa konusunu okurken benım bile içim acıdı Gweni düşünemiyorum ama güçlü kız o atlatacak bunuda..Sen napıyosunn canımcım ?

yaniii, diğer günlerden bi farkı yok kuzum
biz yılbaşını kutlamıyoruz. o daha da saçma, bizim bayramımız değil ki o, para tuzağı başka hiçbir şey değil

hürremim ben de çok üzüldüm ya hiçbir seven böyle bişeyi hak etmez, nasıl bi vicdan vardır onda anlamadım ki

Aynen tatlımmm bizde kutlamıyoruz yılbaşını hele o sevgililer günündende saçma bi gün :) Evlendiğimizde evimizde bişeyler yeriz içeriz falan öyle ufaktan kutlarız :) Evlenınce şarap içeriz özel günlerde diyo benımkii bkalım tadını beğenirsemmm

tatlım Allah kımseyı sevdıklerıyle sınamasın cok acı gercekten, ama kımseye guvenmemek gerek bu hayatta ben bunu öğrendım bugun canım dedıgım yarın canımı alabılır.Allah korusun tabı ama hiçbbir sey benı sasırtmaz bu hayatta.Allah ahlaksız vıcdansız ınsanları bızden uzak tutsun.kızcagız en kısa zamanda atlatır ınsallah

En güzeli canımmm önemli olan birlikte olabilmek, illa hediye değil kii :)

aynen canm yaaa o hedıyeler ekonomıye can vermek ıcın uydurulmus

sedefcım sözlenıyor musun vaay haberım yok gorusemıyoruz ne zamandır

ahh canım evet sorma şu lanet olası okul beni çok yordu bu yıl + bi de kpss var, aylak aylak durmayı özledim
kısmetse 10 haziranda canım ama 6 temmuzda kpss var, o yüzden sınav sonrasına erteliyebiliriz, sınav öncesi kapı kapı kaynanamla bohça alışverişi yapmak eminim ki beni yorar
9 temmuzda da ramazan başlıyo, onur ramazanda da olur diyo ama olmaz bence, insanlar bütün gün aç, bizim bohçamız için mi koşturcak hem yazın çok geç top patlıyo o saatten sonra söz olması zor olur yani..

nolsun canm hep aynı, sıze ayakkabılarımı felan gostercektım ama pc değişti telden resım atamıyorum hem bı yandan fazla da bahsetmek gelmıyor ıcımden şu durumda

ben yeni ve çokta online olmayan bir üyeyim ama bu topic hemen dikkatimi çekti belki çok bile olmuştur açılalı ama yinede yazdım. benim de 9 yıllık bi beraberliğim var ama hala beklemedeyiz. Artık evlenmezsem mi ne

babana bile güvenme demişler, ki bu lafa semiramisle ben canlı örneğiz. bi de insanlar artık öyle güzel oyuncu olmuşlar ki tanıyamıyosun, Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın, inşallah atlatıcak gweinimiz, dualarımız onunla

ramazandan sonra olursa daha ıyı olur canım acele etme bencede ha bır ay once ha bır ay sonra cok cabuk gecer zaten.yada ramazandan oncede olabılır tabı.hadı ınsallah her sey gonlune gore olsun.

ayy ben de benimkine diyorum şarap açarız diye, verdiği tepki aynen şu, ''ben şarap içmem ayran içerim''
bari dedim vişne suyu iç de görüntü bozulmasın, şarapmış gibi hayal ederim ben de dedim

ramazandan sonra olursa daha ıyı olur canım acele etme bencede ha bır ay once ha bır ay sonra cok cabuk gecer zaten.yada ramazandan oncede olabılır tabı.hadı ınsallah her sey gonlune gore olsun.

sağol hürremim, hep diyorum hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diye.. belki bayramda ya da bayramdan sonraki günlerde olması daha mantıklı geliyor bana, hem sınav stresimi de atmış olurum
senin nasıl gidiyo kuzum ilişkin sizde var mı söz nişan bakiim

nolsun canm hep aynı, sıze ayakkabılarımı felan gostercektım ama pc değişti telden resım atamıyorum hem bı yandan fazla da bahsetmek gelmıyor ıcımden şu durumda

Anlıyorum tatlım olsun gösterirsin bi ara merak ettım bendeee ama bu güzel kıza ne olsa yakışırrr :))

Hoşgeldin canımm topik açılalı 1 yıl oldu nerdeyse ama olsunnn zaman önemli değill :) Maşallah maşallah 9 yıldır ne için beklediniz ve hala bekliyosunuz kuzum yaşlar kaç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…