- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
- 108
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #24.861
bu yazdığını gördüm nasıl canım yandı topik açıp yardımlaşacaktık
sanmıyorum düzelmez canım
Günaydın kızlar
Semiramis sen ne sanssizsin kuzum ya tam soz isini konusmaya basladiniz sevgilinin babasi ameliyat oldu ii mi
Ama bu meselelere dikkat et Kuzum sen gerci dikkat ediyorsun da
Benim ablam öldükten 3 ay sonra kuzenimin dugun yapmaya kalkmasina cok bozulmustuk ve dugunune gitmemistik ailecek
Ve ben o kuzenimle konusmuyorum artik
Kızlar Fatih'in annesi ve babasıyla telde konuştumm :) Annesi biraz daha üzgündü , babasının sesi gayet neşeli geliyodu bol bol meyve yiyin, su için, stresten uzak durun bu hepimiz için geçerli sizin için özellikle dedim haklısın kızım sabahtan beri meyve yiyorum zaten dedi :) Evlerinden kahkaha sesleri geliyodu babalarıyla gülüşüyolardı çok mutlu oldumm Allahım maşallahhh
Annesi yani müstakbel kayınvalidem senin yüreğin çok temiz ettiğin dualar kabul olur bol bol dua et kızım dediii :))
canım bizimde 4 buçuk yıllık bir ilişkimiz var masallah askım askerde bende okuyorum bir 3 yıl var önümüzde herhalde :)
inşallah hemencecik olurrrr
Kızlarr nerelerdesinizzzz
selam kızlar
canım bizimde 4 buçuk yıllık bir ilişkimiz var masallah askım askerde bende okuyorum bir 3 yıl var önümüzde herhalde :)
inşallah hemencecik olurrrr
Selam canım nasılsın bakalım :)
iyim canım siz nasılsınız , sevgilinin ailesi nasıl oldu?
Ben buradayım canım
Ve aleykum selam
Masallah Allah tamamına erdirsin
Dün akşam konustum hepsiyle gayet iyiler canımm Allaha şükür :) Babası dedi bugun daha iyiyim diye bende netten hastalığına iyi gelen meyvelerı falan araştırdım onları falan söyledimm :)
Hoşgeldin canım nasılsın bakalımmm buarada gwenın konusunu okudun mu hala etkisindeyim inşallah bi an önce toparlar kendisini
Hahaha bu cetvel bazen kafayı yiyor galiba az önce şöyle yazıyordu
Eki Görüntüle 608143
inşaAllah o günleri de görürüz
hahahahh güldürdün benı yaaainşallah canım o günleride görürsünüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?