- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #24.841
kızlar sevgılınız facede bı öğretmenınınzle(erkek) gayet saygı cercevesı ıcerısınde kısacık bır konusma yaptıgınızı gorup kıskansa bagırsa normal karsılar mıydınız ve öğretmenınızı onun demesıyle siler mıydınız?
ilk gece korkusu başladı mı bakıyımmm bende şimdiden varda bi de evliliğe bu kadar yakın olanlar nasıl acaba :)))
Normal bi konuşmaysa karşımdaki hiç bi şekilde bana asılır tarzda bi laf söylemediyse kızardım bende ne var bunda diye. ama şöyle bişey var ben Fatih normal bile konussa kıskançlıktan içim içimi kemiriyo yani bilemedim ama sil dese silerdim bu yüzden sevgilimle aramı bozmazdım
yok canım yaaa bende hiç korku felan:)))
sende takma valla Allah korusun o kadar korkmak ıyı deıl,kk da bırcok muzdarıp kadın var bılıyosun malum topıkte.
yalnız şöyle bir şey keşfettım konuyla alakasız ama göğüslerimde ciddi bir büyüme var,adet olcam dıyedır dıye dusundum basta ama sonra adetım gectı gıttı ınmedıler,ayy ınsallah boyle kalır neden boyle buyudu acaba:26:
canım bende bunda bır sey yok dıye tepkı gosterdım ama acayıp sınırlendı bende korktum sıldım valla:18:
kılo almıs olabılırım canım ne zamandır tartılmıyorum ama aldım herhalde bende oyle hıssedıyorumKilo almış olabilir misin kuzum ya da sana öyle geliyodur :) göğüsler durduk yere büyümez çünkü gelişme çağlarınıda geçtik :) ay ne güzel korkmuyosun ben korkuyorum yaa ne bileyimmm bi yandan düşünüyorum sevdiğinle o anı yaşamak güzeldir diyorum sonra canım acıyacak gibi düşünüyorum :)
Benım facemde kuzenım hariç hiç erkek yok :) Fatih karışmam ekle istersen diyo ama tüm konusmalarımı okuyo dikkatliceeee eklersen ekle ama sorun olursa sana hesabını sorarım demeyi ihmal etmediğinden eklememeyi tercih ediyorum :) onunkinde arkadasları, öğrencileri falan var öğrencisinden bile kıskanıyorum ya düşün artıkiyi yapmssın silmekle boşver yok yere sorun olmasın :)
azonce koca tabak makarna ındırdım mıdeye off duramıyorum yaaa ne gerek vardı halbukı bu saatte
korkulcak bişi yoktur canm yaaa anlatılanlardan etkılenıyosundur hiç kasma kendını bence
Bende yiyorum gece falann Allahtan şimdilik kilo almıyorum genelde aynıyım aslında yemememiz gerekiyo sağlık açısındnda iyi değilmiş geç saatlerde yemek yemek..haklsın kuzum inş yoktur gerçekten korkulacak bişey :)
kızlar sevgılınız facede bı öğretmenınınzle(erkek) gayet saygı cercevesı ıcerısınde kısacık bır konusma yaptıgınızı gorup kıskansa bagırsa normal karsılar mıydınız ve öğretmenınızı onun demesıyle siler mıydınız?
yok canım yaaa bende hiç korku felan:)))
sende takma valla Allah korusun o kadar korkmak ıyı deıl,kk da bırcok muzdarıp kadın var bılıyosun malum topıkte.
yalnız şöyle bir şey keşfettım konuyla alakasız ama göğüslerimde ciddi bir büyüme var,adet olcam dıyedır dıye dusundum basta ama sonra adetım gectı gıttı ınmedıler,ayy ınsallah boyle kalır neden boyle buyudu acaba:26:
Kızlar selam.. :)
Berceste canım bir şey söylicem ama kızmazsın umarım...
Her ölüm erken gelir sevdiklerimiz için...
Çok üzülürüz çok ağlarız ama ölüm acısı en büyük acı olmasına rağmen diner...
Yada hafif bi sızı haline gelir...
Ve ateş düştüğü yeri yakar... Hiç kimsenin canı sizin yandığınız kadar yanmamıştır...
Kuzeninin 3 ay sonra düğün yapması ne şekilde oldu bilmiyorum ama önceden alınan bi tarihse değiştirmemişlerdir.
Kızlar biraz alakasız olucak ama 14 şubat için bana hediye fikirleri verirmisiniz tam bi kararsızlık yaşıyorum ve ayrı şehirlerdeyiz şubatın başında görüşücez o zamana kadar yapmam lazım bulamıyorum istediğim gibi bir şey...
bu sabaha kadar bende düşünüyordumyardımlaşacaktık birde
Canım dur bakalım bence o zamana düzelirsiniz siz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?