• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Günaydın kızlar :3::3:

Semiramis sen ne sanssizsin kuzum ya tam soz isini konusmaya basladiniz sevgilinin babasi ameliyat oldu ii mi

Ama bu meselelere dikkat et Kuzum sen gerci dikkat ediyorsun da

Benim ablam öldükten 3 ay sonra kuzenimin dugun yapmaya kalkmasina cok bozulmustuk ve dugunune gitmemistik ailecek :47::47:

Ve ben o kuzenimle konusmuyorum artik :20::20:

Kuzum şuanda söz falan düşünemiyorum önemli olan babamız iyileşsin nasıl olsa yapılır evde kalmadım ya :) Bugün Fatihle konustuk biraz daha toparlanmış gibi o ilk şoku atlattığını söyledi..Bitkisel şeylere falan baktım bende akciğere iyi gelen vitamin, meyve falan.Önemli olan ilk önce doktor tedavsi tabiki ama böyle meyve falan ek olarak verilebilir diye düşündüm Fatihte mantklı buldu araştır bitanem dedi inşallah iyi olacak ya inanıyorum :)) Canım tabi zordur ama 3 ay bence yeterli bi süre aile için 3 yılda geçse 30 yılda geçse içindeki acı dinmez.Genede siz evinizin içindeki yaşananları daha iyi bilirsiniz tabi cnm...

Kızlar Fatih'in annesi ve babasıyla telde konuştumm :) Annesi biraz daha üzgündü , babasının sesi gayet neşeli geliyodu bol bol meyve yiyin, su için, stresten uzak durun bu hepimiz için geçerli sizin için özellikle dedim haklısın kızım sabahtan beri meyve yiyorum zaten dedi :) Evlerinden kahkaha sesleri geliyodu babalarıyla gülüşüyolardı çok mutlu oldumm Allahım maşallahhh :nazar::nazar::nazar:
Annesi yani müstakbel kayınvalidem senin yüreğin çok temiz ettiğin dualar kabul olur bol bol dua et kızım dediii :))

Son düzenleme:
Kızlar Fatih'in annesi ve babasıyla telde konuştumm :) Annesi biraz daha üzgündü , babasının sesi gayet neşeli geliyodu bol bol meyve yiyin, su için, stresten uzak durun bu hepimiz için geçerli sizin için özellikle dedim haklısın kızım sabahtan beri meyve yiyorum zaten dedi :) Evlerinden kahkaha sesleri geliyodu babalarıyla gülüşüyolardı çok mutlu oldumm Allahım maşallahhh :nazar::nazar::nazar:
Annesi yani müstakbel kayınvalidem senin yüreğin çok temiz ettiğin dualar kabul olur bol bol dua et kızım dediii :))

aman aman ıyı canım cok sevındım.

canım bizimde 4 buçuk yıllık bir ilişkimiz var masallah askım askerde bende okuyorum bir 3 yıl var önümüzde herhalde :)
inşallah hemencecik olurrrr

canım bizimde 4 buçuk yıllık bir ilişkimiz var masallah askım askerde bende okuyorum bir 3 yıl var önümüzde herhalde :)
inşallah hemencecik olurrrr

Hoşgeldin canım Allah kavuştursun :) Aynı şehirde ve çoğu zaman görüşüyorsanız askerlik dahada zor gelmiştir..Hayırlısıyla inş yüzüklerimizi takarız :)

iyim canım siz nasılsınız , sevgilinin ailesi nasıl oldu?

n akşam konustum hepsiyle gayet iyiler canımm Allaha şükür :) Babası dedi bugun daha iyiyim diye bende netten hastalığına iyi gelen meyvelerı falan araştırdım onları falan söyledimm :)

n akşam konustum hepsiyle gayet iyiler canımm Allaha şükür :) Babası dedi bugun daha iyiyim diye bende netten hastalığına iyi gelen meyvelerı falan araştırdım onları falan söyledimm :)

Allah ana-babalarımıza sağlık uzun ömür versin canım inş atalatacaklardır moral çok önemli:D

Hahaha bu cetvel bazen kafayı yiyor galiba az önce şöyle yazıyordu

$inþ.webp

inşaAllah o günleri de görürüz :69:

Back