• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar sevgılınız facede bı öğretmenınınzle(erkek) gayet saygı cercevesı ıcerısınde kısacık bır konusma yaptıgınızı gorup kıskansa bagırsa normal karsılar mıydınız ve öğretmenınızı onun demesıyle siler mıydınız?

Normal bi konuşmaysa karşımdaki hiç bi şekilde bana asılır tarzda bi laf söylemediyse kızardım bende ne var bunda diye. ama şöyle bişey var ben Fatih normal bile konussa kıskançlıktan içim içimi kemiriyo yani bilemedim ama sil dese silerdim bu yüzden sevgilimle aramı bozmazdım :31:

ilk gece korkusu başladı mı bakıyımmm bende şimdiden varda bi de evliliğe bu kadar yakın olanlar nasıl acaba :)))

yok canım yaaa bende hiç korku felan:)))
sende takma valla Allah korusun o kadar korkmak ıyı deıl,kk da bırcok muzdarıp kadın var bılıyosun malum topıkte.
yalnız şöyle bir şey keşfettım konuyla alakasız ama göğüslerimde ciddi bir büyüme var,adet olcam dıyedır dıye dusundum basta ama sonra adetım gectı gıttı ınmedıler,ayy ınsallah boyle kalır neden boyle buyudu acaba:26:

Normal bi konuşmaysa karşımdaki hiç bi şekilde bana asılır tarzda bi laf söylemediyse kızardım bende ne var bunda diye. ama şöyle bişey var ben Fatih normal bile konussa kıskançlıktan içim içimi kemiriyo yani bilemedim ama sil dese silerdim bu yüzden sevgilimle aramı bozmazdım :31:

canım bende bunda bır sey yok dıye tepkı gosterdım ama acayıp sınırlendı bende korktum sıldım valla:18:

sende takma valla Allah korusun o kadar korkmak ıyı deıl,kk da bırcok muzdarıp kadın var bılıyosun malum topıkte.
yalnız şöyle bir şey keşfettım konuyla alakasız ama göğüslerimde ciddi bir büyüme var,adet olcam dıyedır dıye dusundum basta ama sonra adetım gectı gıttı ınmedıler,ayy ınsallah boyle kalır neden boyle buyudu acaba:26:

Kilo almış olabilir misin kuzum ya da sana öyle geliyodur :) göğüsler durduk yere büyümez çünkü gelişme çağlarınıda geçtik :) ay ne güzel korkmuyosun ben korkuyorum yaa ne bileyimmm bi yandan düşünüyorum sevdiğinle o anı yaşamak güzeldir diyorum sonra canım acıyacak gibi düşünüyorum :)

canım bende bunda bır sey yok dıye tepkı gosterdım ama acayıp sınırlendı bende korktum sıldım valla:18:

Benım facemde kuzenım hariç hiç erkek yok :) Fatih karışmam ekle istersen diyo ama tüm konusmalarımı okuyo dikkatliceeee eklersen ekle ama sorun olursa sana hesabını sorarım demeyi ihmal etmediğinden eklememeyi tercih ediyorum :) onunkinde arkadasları, öğrencileri falan var öğrencisinden bile kıskanıyorum ya düşün artık :D iyi yapmssın silmekle boşver yok yere sorun olmasın :)

Kilo almış olabilir misin kuzum ya da sana öyle geliyodur :) göğüsler durduk yere büyümez çünkü gelişme çağlarınıda geçtik :) ay ne güzel korkmuyosun ben korkuyorum yaa ne bileyimmm bi yandan düşünüyorum sevdiğinle o anı yaşamak güzeldir diyorum sonra canım acıyacak gibi düşünüyorum :)
kılo almıs olabılırım canım ne zamandır tartılmıyorum ama aldım herhalde bende oyle hıssedıyorum

Benım facemde kuzenım hariç hiç erkek yok :) Fatih karışmam ekle istersen diyo ama tüm konusmalarımı okuyo dikkatliceeee eklersen ekle ama sorun olursa sana hesabını sorarım demeyi ihmal etmediğinden eklememeyi tercih ediyorum :) onunkinde arkadasları, öğrencileri falan var öğrencisinden bile kıskanıyorum ya düşün artık :D iyi yapmssın silmekle boşver yok yere sorun olmasın :)

bende oyle duusndum tatlım sorun olmasın gereksız yere

azonce koca tabak makarna ındırdım mıdeye off duramıyorum yaaa ne gerek vardı halbukı bu saatte:(

korkulcak bişi yoktur canm yaaa anlatılanlardan etkılenıyosundur hiç kasma kendını bence

Bende yiyorum gece falann Allahtan şimdilik kilo almıyorum genelde aynıyım aslında yemememiz gerekiyo sağlık açısındnda iyi değilmiş geç saatlerde yemek yemek..haklsın kuzum inş yoktur gerçekten korkulacak bişey :)

Bende yiyorum gece falann Allahtan şimdilik kilo almıyorum genelde aynıyım aslında yemememiz gerekiyo sağlık açısındnda iyi değilmiş geç saatlerde yemek yemek..haklsın kuzum inş yoktur gerçekten korkulacak bişey :)

bnmde bu yemeye kılom ıyı gene metabolızmalarımız hızlı demekkı

kızlar sevgılınız facede bı öğretmenınınzle(erkek) gayet saygı cercevesı ıcerısınde kısacık bır konusma yaptıgınızı gorup kıskansa bagırsa normal karsılar mıydınız ve öğretmenınızı onun demesıyle siler mıydınız?

Normal karsilamam ama erkeklerin sagi solu belli olmuyor o nedenle norrmaldir derim :27:

Konu buyumesin diye de silerim amaaan sevgilimle huzurumuzdan onemli degil ya bir erkegi sulmek ya da silmemek

Canim kilo almissindir

Ben de kilo aldim ve ayni mutlulugu yasiyorum

Kilo vereyim diyordum vazgectim goguslerim buyuyunce :27:

Günaydın kızlar :3::3:

Semiramis sen ne sanssizsin kuzum ya tam soz isini konusmaya basladiniz sevgilinin babasi ameliyat oldu ii mi

Ama bu meselelere dikkat et Kuzum sen gerci dikkat ediyorsun da

Benim ablam öldükten 3 ay sonra kuzenimin dugun yapmaya kalkmasina cok bozulmustuk ve dugunune gitmemistik ailecek :47::47:

Ve ben o kuzenimle konusmuyorum artik :20::20:

Son düzenleme:
Kızlar selam.. :)
Berceste canım bir şey söylicem ama kızmazsın umarım...
Her ölüm erken gelir sevdiklerimiz için...
Çok üzülürüz çok ağlarız ama ölüm acısı en büyük acı olmasına rağmen diner...
Yada hafif bi sızı haline gelir...
Ve ateş düştüğü yeri yakar... Hiç kimsenin canı sizin yandığınız kadar yanmamıştır...
Kuzeninin 3 ay sonra düğün yapması ne şekilde oldu bilmiyorum ama önceden alınan bi tarihse değiştirmemişlerdir.

Kızlar selam.. :)
Berceste canım bir şey söylicem ama kızmazsın umarım...
Her ölüm erken gelir sevdiklerimiz için...
Çok üzülürüz çok ağlarız ama ölüm acısı en büyük acı olmasına rağmen diner...
Yada hafif bi sızı haline gelir...
Ve ateş düştüğü yeri yakar... Hiç kimsenin canı sizin yandığınız kadar yanmamıştır...
Kuzeninin 3 ay sonra düğün yapması ne şekilde oldu bilmiyorum ama önceden alınan bi tarihse değiştirmemişlerdir.

Yok canim onceden alinan bir tarih degildi ablamin vefatindan sonra alindi
tarih

Zaten dayilarim filan herkes tepki gosterdi acimiz varken dugune gelip eglenemeyiz diye

Bizim de dugune gelmemizi istediler ama madem gelmemi istiyosun ona uygun bi tarih sececeksin

Biz de gidecek morali bulamadik kendimizde gitmedik

Size bir orneek daha vereyim

Benim babamin abisi yillar once vefat etmis iki yetimi var

İste buyuk olan evlenecekti dugununu de babam yapacak her seyini babam yapacakti

Cunku babam onlarin babasi gibiydi

Ablamin hastalgini ogrendik ilk kemoterapi seansi yapildi

Kuzenim tutturdu kiz istemeye gidelim nisan yapalim diye, babam diyor ki oglum su an nisan yapacak kiz isteyecek moral mi var bende? Hem dugun yapacak maddiyat mu var simdi kizim hastanede yatiyorken dedi

Ama Babami dinlemediler gittiler iki gun sonra kendi kafalarina gore kiz istediler nisan yaptilar baslarinda bir buyuk olmadan bir amca olmadan yani

Babam da onlara kizdi dugunlerine gitmedik

Son düzenleme:
Kızlar biraz alakasız olucak ama 14 şubat için bana hediye fikirleri verirmisiniz tam bi kararsızlık yaşıyorum ve ayrı şehirlerdeyiz şubatın başında görüşücez o zamana kadar yapmam lazım bulamıyorum istediğim gibi bir şey...

Kızlar biraz alakasız olucak ama 14 şubat için bana hediye fikirleri verirmisiniz tam bi kararsızlık yaşıyorum ve ayrı şehirlerdeyiz şubatın başında görüşücez o zamana kadar yapmam lazım bulamıyorum istediğim gibi bir şey...

bu sabaha kadar bende düşünüyordum :14::14: yardımlaşacaktık birde :14:

Back