Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Çıkmış ameliyattan uyuyormuş şuanda babası..Sonuçlar 20 gün sonra alınacakmış kızlar.

böyle düşünür bence, onu yaptım bunu yaptım dıye haber verme suan durum farklı

Aynen bende böyle düşünüyorum ama cok zor şuanki durumum her söylediğimi 3 kez düşünüyorum şuanda ben bukadar üzgünsem onu tahmin edemiyorum

normal canım ınsanın sevdıgı üzgünken bızde mahvoluyoruz onlarla bırlıkte,sevmek boyle bir şey..
gönlünüzü ferah tutun iyi düşünün iyi olsun..

Kuzum kız resmen seni kullanıyor hala anlamadın mı ? Bidaha gönderme benimde ihtiyaclarım var ailem para basmıyor de bence araya mesafe koy. Bu lafların cok daha ağırlarını haketmiş ama neyse..

Anladim canim tamam sagol tavsiye icin

bizimkinde de şömine var kız cok romantık
buatrada arkadasına bıdaha para yollama

Ooo siz de somineyi yakarsiniz, romantik muzikler dinlersiniz oh oh

Çıkmış ameliyattan uyuyormuş şuanda babası..Sonuçlar 20 gün sonra alınacakmış kızlar.

20 gun sonra gelecek sonuclar tertemiz gelir insaAllah canim

iyiyim tatlım.nolsun.gwen heyecanın doruklarındadır:)))
sen napıyosun,yavrucum sız bu cetvellerı nasıl yapıyosunuz:44:

Kullanıcı kontrol panelinden profili düzenle diyosun, özel gün tarihi, hitap şekliniz,özel gün türü falan yazıyo onları doldur sonra oluyo tatlım.Benim silmem daha mantıklı aslında çünkü babası bu durumdayken sözü düşünmemiz çok saçma ve yersiz olur. Bi iyileşsin sonra tekrar konusulur zaten

anladım canım,nasıl fatıhın moralı?
sen sımdı sızın konuları acman normal olmaz zaten canım benım

anladım canım,nasıl fatıhın moralı?
sen sımdı sızın konuları acman normal olmaz zaten canım benım

Bozuk baya morali bu banada doğal olarak yansıyor tabi :( Yarında arkadaşım çağırdı moralimde bozuk ya kafam dağılır azıcık diye düşündüm anlamış sesimden bozuk olduğumu Fatihe söylesem bi dert söylemesem bi dert.Alışmışım msj atmaya her yaptığımı şimdi sanki yanlış bişey yapıyomusum gibi geliyo ama söylersemde ben ne haldeyim o geziyo eğleniyo gibilerinden düşünmesni istemem :(

anladım canım sende fazla moralını bozma,arar nasıl oldugunu sorarsın o sırada sende soylersın yaptıklarını boylece sırf onun ıcın aramıs gıbı olmazsın

anladım canım sende fazla moralını bozma,arar nasıl oldugunu sorarsın o sırada sende soylersın yaptıklarını boylece sırf onun ıcın aramıs gıbı olmazsın

Tmm balım haklısın neyse artık bakıcam :( Evinizde şöminede varmışşşş ohhh ne güzell romantık romantikk oturursunuz kocanlaa :))

Semiramis okudum yazdıklarını çok üzüldüm.
Geçmiş olsun,İnşallah ciddi bir şey yoktur.
Allah acil şifalar versin.

kızlar sevgılınız facede bı öğretmenınınzle(erkek) gayet saygı cercevesı ıcerısınde kısacık bır konusma yaptıgınızı gorup kıskansa bagırsa normal karsılar mıydınız ve öğretmenınızı onun demesıyle siler mıydınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…