Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Bitirince foto koyalım kızlaar.

Mathilda özellikle sevgili eldiveni nasıl olacak merak ediyorum. Bitince kesin fotola.

Tamam eğer hayırlısıyla biterse kesin foto koyucam burayada Ben şimdi kaçıyorum hepinize iyi işler deyim herkes el işiyle uğraşıyo

Benim annem şiş bilmiyo. Tığ işi biliyo. Bende youtube dan öğrendiğim kadar yapmaya çalışıyorum işte.

Neyse kızlar hafta sonu aöf sınavı var biliyosunuz. Ben şimdi ders çalışmaya devam ediyorum. Öptüm sizii.

Kolay gelsin canım öptüm

Ben nokta atış soruları aldım onlara bakacağım sadece

Ben de dusunuyorum lazere baslamayii

Bugün diğer yerlerime de gittim,acıdan ölüyorum korkutmak istemem ama.

Buarada kızlar ne hamaratsınız öyle,benimde annişim öğretmişti bana ama vakit bulup geliştirememiştim,yani oturup öremem sevgilime.Zaten seveceğini de sanmıyorum onu
Gidip bi atkı almak en iyisi

ooo sizde mı örgücü çıktınız ben neler ördüm neler çeyizime ne yelekler gıymeye hırkalar sewgılıme bıle ördüm

Oooo maşallah kuzum

Ehehehh ben de sevgilime söz verdim öreceğim diye dertsiz başıma dert aldım yaw

Gidip almak en iyisi aslında

Ama işte sevgilim maneviyata maddiyattan daha çok önem veriyor parayla bir şey alırsam kabul etmiyor

Evet çok güzel bir de düzgün yapabilirsem daha güzel olucak

Süper bir şeymiş anneme bundan yaptırayım

BngAnl

Lol nasıl gidiyor kuzum :)

Sevgilim düşük seviyeli bir hesapla bana yardım ediyor hep

Ezip geçiyorum onun sayesinde

Son düzenleme:
Açıkçası ben beceremem,yani sıkılır oof yapamıyorum ya diyip bırakırım
Oda zaten romantik şeyler sevmez böyle.

BngAnl

BngAnl

Ben ailemin yanındayım 6 gündür,o yüzden oynamıyorum hiç onları daha çok göriyim diye.
Öncede vizeler vardı oynayamadım pek,şimdi sırada finaller var pek oynayamayacağım herhalde bu aralar.
Hadi ya sevindim senin adına canım,geliştirirsin kendi öylece

Ayrıca Amsterdam resimlerine bayıldım,kıskandım daa.Bende gitmek istiyoruum.Siz nasıl gittiniz canım,turla falan mı?Kendiniz mi ayarladınız?

Anladım canım ne güzel

Ben de yurttayken oynayamıyorum çünkü yurdun interneti oyuna erişime izin vermiyor

Ben de şu an evimdeyim doya doya oynuyorum fırsattan istifade

Amsterdam soruna cevap vereyim bizim okuldaki öğrenciler organize etmiş canım ucuzdu 280 euro ucak otel dahil

Ben de sevgilimi de araya kattım 40 kişi gittik güzeldi

Herkes sevgilisiyle gelmiş zaten

Ovv ne güzel olmuş o zaman,280 euroya hemdee
Evet yurttayken öyle oluyordu benimde eskiden.Nette sorun oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…