- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #24.361
Kız sen bunu düşünüyosan sevgilin ne düşünür bilmiyorum ikinizde aynı gün yemek organize etmeyin de
ahahasöylerim ona eğer annemlerin gideceği belli olursa bizim evdeyiz diye ama yalan olur herhalde bu düşüncem, bu soğukta ne işleri var yazlıkta bizimkilerin, gitmezler.
eveeeetttt işteee kendimi dahil edebileceğim bir topik5 yıllık bi ilişkim var ama ne zaman evleneceğimi bilmiyorum kiii 2012 gelinleri 2013 2014 ben bilmiyorum kaç olduğumu o yüzden bu topiği açana sevgilerimi sunuyorum ayrıca yukarıdaki fikre bayıldımmmm
canım doğum gününde hediyelerden oluşan kutu yapmıştım güzel olmuştu beğendi ama çok masraf yapmışssın diye üzüldü kızdı biraz.
o yüzden bu sefer kendim birşeyler yapmak istiyorum ama bulamadım işte ya
yiyecek yapmayı düşündüm pasta kurabiye cupcake gibi
ama hemen yenir biter
bilemedim ki
Bende daha çok seviyorum uğraşılmış emekle yapılan şeyleri
Biri sevgililer günümü dedi
Banada fikir lazım banada :)
Aynı zamanda şubatta doğumgünüde var sıpanın birde o yüzden hediye düşünmem lazım :)
Aslında ben de güzel bir romantik akşam hazırlamayı istiyorum, kendi ellerimle yaptığım yemek, şarap, mumlar, kırmızı güller falan evi o şekilde dekore etmeyi.. ama annemle babamın yazlığa gitmesi lazım tabi evi o şekilde ayarlamak için, onlarda giderler mi gitmezler mi bilmiyorum :/
Di mi kışın ne yazlığıYa eve falan çağıracak olan varsa bende bi foto var fikir olsun diye koyuyorum belki birisi yapmak isteyebilir :26:
[/IMG]
eveeeetttt işteee kendimi dahil edebileceğim bir topik5 yıllık bi ilişkim var ama ne zaman evleneceğimi bilmiyorum kiii 2012 gelinleri 2013 2014 ben bilmiyorum kaç olduğumu o yüzden bu topiği açana sevgilerimi sunuyorum ayrıca yukarıdaki fikre bayıldımmmm
Hoşgeldin canım sende dün oyun bölümünde tanışmıştık birazcık
off ben çok düşünüyorum ya bu hediye süpriz işleriniBende kalpli kurabiyelerden yapmak istiyorum uzun süredir canım ama dediğin gibi yenir biter. Bide ayrı şehirlerde olunca biz görüşmemiz ne zamana denk gelicek bakalım 14 şubat perşembeye geliyor hafta içi olunca o gün kalır bizim :)
off ben çok düşünüyorum ya bu hediye süpriz işlerini
bu arada ticker'larımız aynıymış yaaa
off ben çok düşünüyorum ya bu hediye süpriz işlerini
Ay evet sen güzel gözlerine tutulalı ben güzel gözlümle
evettt bide saçlarımızın rengi sadece aradaki iki fark
Sizin koskoca 5 yıl olmuş ama biz daha yeniyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?