Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kız sen bunu düşünüyosan sevgilin ne düşünür bilmiyorum ikinizde aynı gün yemek organize etmeyin de

ahaha söylerim ona eğer annemlerin gideceği belli olursa bizim evdeyiz diye ama yalan olur herhalde bu düşüncem, bu soğukta ne işleri var yazlıkta bizimkilerin, gitmezler.

ahaha söylerim ona eğer annemlerin gideceği belli olursa bizim evdeyiz diye ama yalan olur herhalde bu düşüncem, bu soğukta ne işleri var yazlıkta bizimkilerin, gitmezler.

Di mi kışın ne yazlığı Ya eve falan çağıracak olan varsa bende bi foto var fikir olsun diye koyuyorum belki birisi yapmak isteyebilir :26:

[/IMG]

eveeeetttt işteee kendimi dahil edebileceğim bir topik 5 yıllık bi ilişkim var ama ne zaman evleneceğimi bilmiyorum kiii 2012 gelinleri 2013 2014 ben bilmiyorum kaç olduğumu o yüzden bu topiği açana sevgilerimi sunuyorum ayrıca yukarıdaki fikre bayıldımmmm

Hoşgeldiniz Yukarıdaki fikre bende bayılıyorum bi gün yapıcam ama ne gün bilmiyorum hiç

Bende kalpli kurabiyelerden yapmak istiyorum uzun süredir canım ama dediğin gibi yenir biter. Bide ayrı şehirlerde olunca biz görüşmemiz ne zamana denk gelicek bakalım 14 şubat perşembeye geliyor hafta içi olunca o gün kalır bizim :)

Bende çok severim böyle baş başa romantik şeyleri :)

Hoşgeldin canım sende dün oyun bölümünde tanışmıştık birazcık

off ben çok düşünüyorum ya bu hediye süpriz işlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…