• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Mrb kizlar benimde 4 sene 4 ay oldu dun itibariyle ikimizde üni son siniftayiz ben yarim dönem uzattim o bitirecek insallah hemen iş basvurularina baslicaz.. Cok istiyoruz evlenmek ikimizinde gözlerinden okunuypr bu bizim hersey tesadufiydi tanismamis karsilasmamiz ve onun aesinin onunla uniyi kazandigi icin gelmesi ve benim daymla onun babasinin karsilasmalari ve askerlik arkadasi olduklarni ogrenmemiz ailelerin tanismasi ama hala bikac kisi haricinde canimi bilmeyisleri hersey tesadüftu asli da KADER demek lazim cok istiyoruz ama askerlik vs vs var onumuzde nasil yapicaz nasil olacak bilmiyoruz ama cabuk olsun zaman hemen gecsin istiyoruz virbirimizi ilk günki gibi cok seviyoruz.

Ben daha atkıya başlayamadım iyi mi bi dışarı çıkıpta ip alamadım ya :9: Bugün çıkıcam umarım bi aksilik çıkmazsa:1:

Ama yok vazgeçtim atkıdan ben direkt sevgili eldiveninden giricem olaya :1:

Son düzenleme:
Sevgili eldiveni işine giricem hayrılısıysa kuzum sen ne düşünüyorsun :61:

Benim aklımda hiçbir şey yok maalesef canım uzun zamandırda bişeyler yapmıyorum ama güzel olsun istiyorum.
El emeği olunca daha çok hoşuna gidiyor napsam ki :)

Son düzenleme:
Benim aklımda hiçbir şey yok maalesef canım uzun zamandırda bişeyler yapmıyorum ama güzel olsun istiyorum.

şu el emeği konusunda benden beceriksizi yoktur :/ hiç beceremiyorum, kolay fikirleriniz varsa yapabilirim. az kaldı 14 şubata

şu el emeği konusunda benden beceriksizi yoktur :/ hiç beceremiyorum, kolay fikirleriniz varsa yapabilirim. az kaldı 14 şubata

Ay sen mi ben mi canım :1: Ben daha beterim emin ol.
Napsak ki 1 ay kaldı şurda son günlerede bırakmak istemiyorum :26:

Ay sen mi ben mi canım :1: Ben daha beterim emin ol.
Napsak ki 1 ay kaldı şurda son günlerede bırakmak istemiyorum :26:

yaa yılbaşı için normal hediyenin yanında bir de romantik hediye yapıyım dedim, ajanda yapmaya karar verdim, 2013 ajandası alıp her sayfasına bişi yazıcaktım, özel günlerimizi işaretlicektim vs.. büyük bi hevesle gittim ajanda aldım, renkli kalemler aldım, sonra oturdum başına, bir kelime bile yazamadım. başlarım böyle işe dedim, ajandayı da babama hediye ettim :))

bana biraz romantizm yüklemesi yapılmalı :)

yaa yılbaşı için normal hediyenin yanında bir de romantik hediye yapıyım dedim, ajanda yapmaya karar verdim, 2013 ajandası alıp her sayfasına bişi yazıcaktım, özel günlerimizi işaretlicektim vs.. büyük bi hevesle gittim ajanda aldım, renkli kalemler aldım, sonra oturdum başına, bir kelime bile yazamadım. başlarım böyle işe dedim, ajandayı da babama hediye ettim :))

bana biraz romantizm yüklemesi yapılmalı :)

Biz yılbaşında bi ayrı bi barışık gibi olduğumuz için hiçbir şey yapmadım. Fakat bi el beceriksizliği var sanırım bende bide kötü yapıcam diye düşünüp duruyorum.
Normal hediye alsam oda olmaz sürekli öyle yapıyorum zaten. Değişik,yaratıcı fikirler lazım banada.

Aklımada gelmiyor odunlaştım mı ne :1:

Biz yılbaşında bi ayrı bi barışık gibi olduğumuz için hiçbir şey yapmadım. Fakat bi el beceriksizliği var sanırım bende bide kötü yapıcam diye düşünüp duruyorum.
Normal hediye alsam oda olmaz sürekli öyle yapıyorum zaten. Değişik,yaratıcı fikirler lazım banada.

Aklımada gelmiyor odunlaştım mı ne :1:

bende de var bi odunluk, hiç gitmio :)

düşünelim bakalım biraz, illa gelir bir şeyler. yazarız buraya

14 şubatı duyunca daldım hemen topiğee :52:
kızlar güzel fikirleri paylaşalım lütfenn

Var mı senin düşündüğün bişey canım ?
canım doğum gününde hediyelerden oluşan kutu yapmıştım güzel olmuştu beğendi ama çok masraf yapmışssın diye üzüldü kızdı biraz.:50:
o yüzden bu sefer kendim birşeyler yapmak istiyorum ama bulamadım işte ya
yiyecek yapmayı düşündüm pasta kurabiye cupcake gibi
ama hemen yenir biter
bilemedim ki

Bende daha çok seviyorum uğraşılmış emekle yapılan şeyleri :61:

Biri sevgililer günümü dedi :1:
Banada fikir lazım banada :)
Aynı zamanda şubatta doğumgünüde var sıpanın birde o yüzden hediye düşünmem lazım :)

Aslında ben de güzel bir romantik akşam hazırlamayı istiyorum, kendi ellerimle yaptığım yemek, şarap, mumlar, kırmızı güller falan evi o şekilde dekore etmeyi.. ama annemle babamın yazlığa gitmesi lazım tabi evi o şekilde ayarlamak için, onlarda giderler mi gitmezler mi bilmiyorum :/

Aslında ben de güzel bir romantik akşam hazırlamayı istiyorum, kendi ellerimle yaptığım yemek, şarap, mumlar, kırmızı güller falan evi o şekilde dekore etmeyi.. ama annemle babamın yazlığa gitmesi lazım tabi evi o şekilde ayarlamak için, onlarda giderler mi gitmezler mi bilmiyorum :/

Kız sen bunu düşünüyosan sevgilin ne düşünür bilmiyorum ikinizde aynı gün yemek organize etmeyin de :1:

Back