• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

valla bende tam bilmiyorum ama nişandan sonra başlanır alışverişlere kuzum bizde misafir ve yatak odasını kız tarafı oturma ve mutfağı erkek tarafı alıyor diye biliyorum ama tabi paylaşılıyor mesela tvyi kız alırsa buzdolabını erkek çamaşır makinesi kız bulaşık erkek falan filan...:1: fatih bu paylaşımdan hiç hoşlanmıyor bi kere söylemiştim herşeyi biz alırız cok saçma ben kimseye benım borcumu ödetmem falan demişti ama ne derse desin herşey usulüne uygun olacak :8:

yok cnm nisan bohcası falan yapıyormusunuz siz

Biz aslında dışarı çıkacaktık sonra bazı pürüzler oldu arkadaşlarla ilgili.Bizde çıkmayalım dedik,bende ben o zaman eve gidiyorum annemi özledim dedim,sınavlardan falanda bıkmıştım zaten atladım uçağa ailemin yanına geldim.Anneciğim,babacığım ve ben 3 müz girdik eskisi gibi :1:
Benim süper sosyal sevgilimde internet cafede oyun oynayarak girdi :1:
Çok romantiktir çook :1:

olsun canımmm bidahakine birlikte geçirirsinizzz :16:

bebeklerim bende çıkayım artıkk uyku bastırdı birdenn tekrar sizleri burda görmek istiyorum yarın gecee iyi geceler öpüldünüzz :54:

Oooo kizlar gece muhabbet olmus ben uyuyordum kacirmisim :14:

Ben de oyun oynuyorum iste lol oynuyoruz sevgilimle

Turnuvalara katilip zengin olacagiz soylemistim :27:

Yurtta oda arkadasimla kavga ettik oda degisiklgi yapacagim uff bussuru esya tasimak zor oluyor yaw

Ama iyi oldu bu kavga vesilesiyle tek kisilik odaya gececegim artik yehuuu :52:

Bende muhabbeti gördüm ama ders çalışıyorum gece gündüz ondan katılamadım.

Yeni yıl hepimize mutluluk aynı zamanda söz nişan düğün felan getirsin kızlar :23::21::21:

Berceste tatil nasıl geçti. Foto çektiysen özel albüm yapta bi amsterdam görelim kız :52:

Bende muhabbeti gördüm ama ders çalışıyorum gece gündüz ondan katılamadım.

Yeni yıl hepimize mutluluk aynı zamanda söz nişan düğün felan getirsin kızlar :23::21::21:

Berceste tatil nasıl geçti. Foto çektiysen özel albüm yapta bi amsterdam görelim kız :52:

super gecti canim bundan sonra svgilimle firsat buldukca yurtdisina gidecegiz

yesil pasaportun tadini cikaracagiz oh ohh

foto boyutlari 2mb den kucukse ozel album yapayim canim bakarim simdi

yok canım biz ilk tanıştığımızdan beri ayrı şehirdeyiz :)

Aa hadi ya :)
E siz o zaman özleme alışmışsınızdır.
Ben şimdiden özledim valla sevgilimi,neyseki 2 gün sonra gidiyorum yanına.Keşke annem,sevgilim,ben 3 müz aynı evde yaşasak
:1:
*

Of bende bugün lazere başladım,kollarım kıpkırmızı oldu korkuyorum.:26:

Aa hadi ya :)
E siz o zaman özleme alışmışsınızdır.
Ben şimdiden özledim valla sevgilimi,neyseki 2 gün sonra gidiyorum yanına.Keşke annem,sevgilim,ben 3 müz aynı evde yaşasak
:1:
*

Of bende bugün lazere başladım,kollarım kıpkırmızı oldu korkuyorum.:26:

Ben de dusunuyorum lazere baslamayii

Kızlarrr sevgilime süveter örüyorum :69:

Daha önce kaşkol ve bere örmüştüm :69:

Annem de yardım ediyor sağolsun yoksa ben pek becerikli değilimdir :1:

Kızlarrr sevgilime süveter örüyorum :69:

Daha önce kaşkol ve bere örmüştüm :69:

Annem de yardım ediyor sağolsun yoksa ben pek becerikli değilimdir :1:

Bende boyunluk örüyorum :6::6:

12 gün sonra gelicek Allah'ın izniyle. O zaman vericem. Becerebilirsem birde bere örücem. Beceremezsem bi bere birde eldiven alıp takım yapıp öyle vericem :1::1:

Herkeste aynı telaş bende atkı örücem bir de sevgili eldiveni :1:

Son düzenleme:
Back