- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #24.341
Ehehe hadi ya ne güzel,ben hiç mid karakter oynamadım. :44:
Sevgilimden yardım aldığım için mid e gitmiyorum bot a gidiyoruz biz
14 şubat için bişeyler düşünen yapmaya başlayan varmı kızlar :26:
Sevgili eldiveni işine giricem hayrılısıysa kuzum sen ne düşünüyorsun
Benim aklımda hiçbir şey yok maalesef canım uzun zamandırda bişeyler yapmıyorum ama güzel olsun istiyorum.
El emeği olunca daha çok hoşuna gidiyor napsam ki :)
şu el emeği konusunda benden beceriksizi yoktur :/ hiç beceremiyorum, kolay fikirleriniz varsa yapabilirim. az kaldı 14 şubata
Ay sen mi ben mi canımBen daha beterim emin ol.
Napsak ki 1 ay kaldı şurda son günlerede bırakmak istemiyorum :26:
yaa yılbaşı için normal hediyenin yanında bir de romantik hediye yapıyım dedim, ajanda yapmaya karar verdim, 2013 ajandası alıp her sayfasına bişi yazıcaktım, özel günlerimizi işaretlicektim vs.. büyük bi hevesle gittim ajanda aldım, renkli kalemler aldım, sonra oturdum başına, bir kelime bile yazamadım. başlarım böyle işe dedim, ajandayı da babama hediye ettim :))
bana biraz romantizm yüklemesi yapılmalı :)
Biz yılbaşında bi ayrı bi barışık gibi olduğumuz için hiçbir şey yapmadım. Fakat bi el beceriksizliği var sanırım bende bide kötü yapıcam diye düşünüp duruyorum.
Normal hediye alsam oda olmaz sürekli öyle yapıyorum zaten. Değişik,yaratıcı fikirler lazım banada.
Aklımada gelmiyor odunlaştım mı ne
bende de var bi odunluk, hiç gitmio :)
düşünelim bakalım biraz, illa gelir bir şeyler. yazarız buraya
14 şubatı duyunca daldım hemen topiğee
kızlar güzel fikirleri paylaşalım lütfenn
canım doğum gününde hediyelerden oluşan kutu yapmıştım güzel olmuştu beğendi ama çok masraf yapmışssın diye üzüldü kızdı biraz.Var mı senin düşündüğün bişey canım ?
Benim aklımda hiçbir şey yok maalesef canım uzun zamandırda bişeyler yapmıyorum ama güzel olsun istiyorum.
El emeği olunca daha çok hoşuna gidiyor napsam ki :)
Aslında ben de güzel bir romantik akşam hazırlamayı istiyorum, kendi ellerimle yaptığım yemek, şarap, mumlar, kırmızı güller falan evi o şekilde dekore etmeyi.. ama annemle babamın yazlığa gitmesi lazım tabi evi o şekilde ayarlamak için, onlarda giderler mi gitmezler mi bilmiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?