Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

semiramis nasıl yapmayı dusunuyonuz sizinkilerde uzaktan gelicekler dimi

valla canım fatihle konusmamız şu şekilde önce ailelerle konuşulup fatihe göre hemen ama bana göre nisan ayı gibi gelecekler isteme olacak sonra aile arası söz takılacak biraz bekler nişan yaparız dedi..bana görede mantıklı aama anneme göre gelsinler söz ve nişan aynı anda olsunmuş ne gerek varmış kırk kere hemende verecek beni kadın yaa :)) evet 3 saatlik yoldan gelecekler

Son düzenleme:
Aynı şehirdeyiz :)
Bende 2-3 haftadır giremiyorum,sizi ilk kez görüyorum valla
Hep böyle canlı olmuyor malesef topic.

eskiden nasıl canlıydı ahh ahh saatlerce muhabbetler ederdik sonra bi ara dağılıştık şimdi tekrar toplandık bakalım inş eskisi gibi oluruzz

uzakta olunca zor he butun is kıza kalıyor su alıncak bu yapılcak diyip duruyosun aman ya soz nisan olsun bitsin valla sende rahat edersin

Son düzenleme:
eskiden nasıl canlıydı ahh ahh saatlerce muhabbetler ederdik sonra bi ara dağılıştık şimdi tekrar toplandık bakalım inş eskisi gibi oluruzz

ehehe inşallah güzel oluur Sınavlardan zaman bulabilirsem uğrarım bende sık sık
Ee yılbaşı geceniz nasıldıı?

uzakta olunca zor he butun is kıza kalıyor su alıncak bu yapılcak diyip duruyosun aman ya soz nisan olsun bitsin valla sende rahat edersin

doğru canmda işte ben özeniyorumm nişanım için ayrı heyecanlanmak istiyorumm zaten aklımda bi cafe var orayı tutucazz uzaklık ayrı bi zor gerçektenn hele düğün alışverişi eminimmm coooooooooooooook zor olacakk

Kızlar ben yatarım artık
Sabah ders çalışmam gerek sonra tüm gün sevgilimle telefonda geçiyor ulen askerlik bit artık

siz nişan alısverisini dugun zamanımı yapıyorsunuz nasıl adetler de bakim bizimkiler gibimi

kızlar içim bi tuhaf oldu yaa :) bundan sadece 2-3 ay öncesi ne kadar umutsuzduk, mutsuzduk evlilikten konusmuyolar diye kızıp duruyoduk..şimdi gene kimimizin nişanı olacak onun heyecanı var kimimizin sözü olacak Allahım hiçbirimizin mutluluğunu bozmasınn prensesler gibi olalımm nişanlarımızda, sözlerimizde inşallahhh

haklısın kuzum neyse aman moralimi bozmayayım dmii senın kova nasıll

Benim kova maşallah diyeyim çok değişti hiç beklemiyordum ama bambaşka biri
Değişir dedim eski halini alır ama kaç ay geçti hala aynı sanırım ayrılık ona bazı şeyleri kafasına dank ettirdi ve bambaşka biri çok iyiyim ben ve çok mutlu
Herkesin mutluluğu daim olsun :)

aman maşallah canımmm :) hepimizin mutluluğu daim olsunnn

Söz nişan düğün fotolarını burda paylaşalım kızlar
Sırayla kim gidiyorsa ekler

siz nişan alısverisini dugun zamanımı yapıyorsunuz nasıl adetler de bakim bizimkiler gibimi

valla bende tam bilmiyorum ama nişandan sonra başlanır alışverişlere kuzum bizde misafir ve yatak odasını kız tarafı oturma ve mutfağı erkek tarafı alıyor diye biliyorum ama tabi paylaşılıyor mesela tvyi kız alırsa buzdolabını erkek çamaşır makinesi kız bulaşık erkek falan filan... fatih bu paylaşımdan hiç hoşlanmıyor bi kere söylemiştim herşeyi biz alırız cok saçma ben kimseye benım borcumu ödetmem falan demişti ama ne derse desin herşey usulüne uygun olacak

benım için cok güzeldi sevgilimle geçirdimm :) senın nasıldıı :)

Biz aslında dışarı çıkacaktık sonra bazı pürüzler oldu arkadaşlarla ilgili.Bizde çıkmayalım dedik,bende ben o zaman eve gidiyorum annemi özledim dedim,sınavlardan falanda bıkmıştım zaten atladım uçağa ailemin yanına geldim.Anneciğim,babacığım ve ben 3 müz girdik eskisi gibi
Benim süper sosyal sevgilimde internet cafede oyun oynayarak girdi
Çok romantiktir çook

Bizde de kova ve koç bi köprüde
Ama gül gibi geçinip gidiyoruz.
Kova erkekleri dengesiz olur biraz. Umursamaz olurlar

Canım benimki umursamaz değil de takıntılıydı :)
Uzun zamandır da gayet mantıklı :)
Aman diyeyim
ama genel olarak biz ikimiz zor burçlarız :)
İnatçı ve ikimizde dediğim dedik :) Ama orta yolu buluyoruz artık :)

ayy ne güzel ya bende o günler gelsin istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…