- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.904
- 158
- Konu Sahibi delibirselvi
-
Evet kesinlikle hesap kitapla olmuyor nasipte varsa olacak olan olur zaten :) teşekkür ederim güzel yorumlar için Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahçocukluk aşkımla evlendim ben14 yasında masumane baslayan bir yaz askı. 27 yasında evlendim eşim 30 tu. suan 3 senelik de evliliğimiz var. Değişen zaman ve koşullara ayak uydurabilirseniz ne mutlu.
biz eşimle üniversite dönemimde de birlikteydik. ben onun yaşadığı şehre geldim.
Fakat çok değiştik haliyle insanın naturasında var. Değişimimize ayak uyduramadığımız zamanlar oldu ve ilşkimizi noktaladık inişli çıkışlı bir süreçti. Ama sonuç olarak aynı olgunluk ve mantalitede uzalştığımızda da evlenmeyi istedik.
Yani biraz da çok hesap kitap yapmadan akışına bırakmak lazım, bol şans
amin canımEvet kesinlikle hesap kitapla olmuyor nasipte varsa olacak olan olur zaten :) teşekkür ederim güzel yorumlar için Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Onlar basina gelsin diye buyuk konusuyoBüyük konuşanlar hep ilk evlenenler olur hatta :)
Allah tamamına erdirsin, darısı isteyen herkesin başına inşallah :)
Biz tam üçüncü senemizde evlendik. Ablam lise aşkıyla 10. Yılında evlendiMerhaba hanımlar
Lafı uzatmayacağım, eşiyle sevgililik dönemi 6-7 sene sürdükten sonra evlenen hanımlar var mı? Bir ay sonra erkek arkadaşımla 3. Senemizi doldurucaz bir sıkıntımız yok çok şükür birbirimizi seviyoruz ve mutluyuz. Evlilik planları yapıyoruz fakat yeni mezun olduk, iş bulmak ve belli bir birikim derken evlilik ancak 2-3 sene sonra (belki daha uzun seneler) mümkün olacak, Allah bilir tabi. Fakat çevremde ve internette uzun süreli ilişkilerin evlilik ihtimalini azalttığını gördüm hatta erkek arkadaşımın abisiyle sevgilisinin 5 senelik ilişkisi evlilik teklifi yapılmış olmasına rağmen yeni bitti. Bu durum moralimi çok bozdu açıkçası çünkü erkek arkadaşımla hayatımı paylaşmayı çok istiyorum. Var mı aranızda eşiyle sevgililik dönemi uzun sürmüş olan? Endişelerim yersiz mi?
Çok sevindim sizin adınıza maşallah Allah nazarlardan korusun :)Eşimle 17 yaşında tanıştım lise arkadaşımdı. 8 sene sonra evlendik, şuanda iki yıllık evliyiz 10 senedir de beraberiz ve birbirimize çoook aşığızsevgi kelebeği gibiyiz adeta
Hatta şimdi askerlik yapıyor bedelli gitti ama hiç bu kadar ayrı kalmadığımız için gitmeden önce geceleri ağlayıp ağlayıp durduk
Yani gerçekten kısmet bu işler ama gerçek aşk diye bişi var arkadaşlar, ruh eşi de var
Çok teşekkür ederim. O yüzden siz de hiç kafaya takmayın, bizim de önümüzde lise vardı,üniversite sınavı vardı, sonra İstanbul’a gittik, sonra üniti bitirdik ki 5 yıllıktı bölümlerimiz, sonra da nişanlanıp bir sene çalıştık ve evlendiiik. Yani gerçek aşksa hiç bir şey engel olamaz ne zaman ne mekan. İsterse 20 yıl sonra olsun gene kavuşmak istersiniz. Hayırlısı olsun.Çok sevindim sizin adınıza maşallah Allah nazarlardan korusun :)
Ben ayrıldım. Arkadaşımın 3-4 tanesi evlendi. Biri boşandı, biri sevgiliyken ayrıldı. Bu tamamen ilişkiye bağlıMerhaba hanımlar
Lafı uzatmayacağım, eşiyle sevgililik dönemi 6-7 sene sürdükten sonra evlenen hanımlar var mı? Bir ay sonra erkek arkadaşımla 3. Senemizi doldurucaz bir sıkıntımız yok çok şükür birbirimizi seviyoruz ve mutluyuz. Evlilik planları yapıyoruz fakat yeni mezun olduk, iş bulmak ve belli bir birikim derken evlilik ancak 2-3 sene sonra (belki daha uzun seneler) mümkün olacak, Allah bilir tabi. Fakat çevremde ve internette uzun süreli ilişkilerin evlilik ihtimalini azalttığını gördüm hatta erkek arkadaşımın abisiyle sevgilisinin 5 senelik ilişkisi evlilik teklifi yapılmış olmasına rağmen yeni bitti. Bu durum moralimi çok bozdu açıkçası çünkü erkek arkadaşımla hayatımı paylaşmayı çok istiyorum. Var mı aranızda eşiyle sevgililik dönemi uzun sürmüş olan? Endişelerim yersiz mi?
Kesinlikle haklısınız hayırlısı neyse o olsun :)Çok teşekkür ederim. O yüzden siz de hiç kafaya takmayın, bizim de önümüzde lise vardı,üniversite sınavı vardı, sonra İstanbul’a gittik, sonra üniti bitirdik ki 5 yıllıktı bölümlerimiz, sonra da nişanlanıp bir sene çalıştık ve evlendiiik. Yani gerçek aşksa hiç bir şey engel olamaz ne zaman ne mekan. İsterse 20 yıl sonra olsun gene kavuşmak istersiniz. Hayırlısı olsun.
sorun yok evet ama internette her yerde UZUN İLİŞKİ EVLİLİĞE GİTMİYOR vs yazınca biraz tribe girdim7 yıllık sevgiliyken sonra evlendik 4 yıllık evliyiz mutluyuz çok şükür bir de bebişimiz olursa daha da güzel olur yani anlaşamadığım insanla neden yıllarca takılayım ki sorun yoksa evlenirsiniz
hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBen ayrıldım. Arkadaşımın 3-4 tanesi evlendi. Biri boşandı, biri sevgiliyken ayrıldı. Bu tamamen ilişkiye bağlı
tabii ki. asla asla dememek lazım.Asla evlenmem, hayatimda evlilige yer yoooook diyenler bile evleniyor.
Ben varım 9 seneden sonra evlendim 1 yıl geçmeden boşandımMerhaba hanımlar
Umarım şimdi mutlusunuzdur Rabbim gönlünüze göre versinBen varım 9 seneden sonra evlendim 1 yıl geçmeden boşandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?