Uzun süreli ilişkiden sonra evlenen var mı?

Selam, biz de üniversite başında tanışıp yedi yıl sonra evlendik. Eşimin okulu uzadı. İş güç derken ancak toparlandık. Öyle ya da böyle olacağı varsa oluyor yani. Kendinizi koşullamayın.

çocukluk aşkımla evlendim ben 14 yasında masumane baslayan bir yaz askı. 27 yasında evlendim eşim 30 tu. suan 3 senelik de evliliğimiz var. Değişen zaman ve koşullara ayak uydurabilirseniz ne mutlu.
biz eşimle üniversite dönemimde de birlikteydik. ben onun yaşadığı şehre geldim.
Fakat çok değiştik haliyle insanın naturasında var. Değişimimize ayak uyduramadığımız zamanlar oldu ve ilşkimizi noktaladık inişli çıkışlı bir süreçti. Ama sonuç olarak aynı olgunluk ve mantalitede uzalştığımızda da evlenmeyi istedik.
Yani biraz da çok hesap kitap yapmadan akışına bırakmak lazım, bol şans

Evet kesinlikle hesap kitapla olmuyor nasipte varsa olacak olan olur zaten :) teşekkür ederim güzel yorumlar için Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Uzun sayılır mı bilmiyorumama 1 yıl sevgili olduk 10 ay nişanlı kaldık evlendik

Biz evlendik, hemde bu kadar güzel olacağını tahmin bile etmezdik. 10 sene farklı şehirlerde sevgililik. 10. Sene evlilik evliyken 6 ay başka şehirlerde evlilik, 6 ayın sonunda kendi evimizde yaşamaya başladık. 3. Senedeyiz evlilikte. Eşim en yakın arkadaşım yıllardır birlikte olduğumuz için de gizli sakli da yok yalan dolan da yok. Beraber büyüdük. Okul bitir is bul maddi gücü topla derken de ne yaptiysak birlikte yaptık kurduk evimizi. Eşimi, geçen yılları güç bir şeye değişmem. O yüzden uzun süreli ilişki zordur ama evliliği inanılmaz keyifli. 13. Yıldayiz eşimin adımı sevgi sozcuksuz kullandığı olmadığı hiç.

Biz tam üçüncü senemizde evlendik. Ablam lise aşkıyla 10. Yılında evlendi Arada aşk sevgi uyum varsa olur. Toksik bir ilişkiyse yada arada uyumsuzluk tartışma varsa olmaz tabii. Tamamen ilişkiyle alakalı

Eşimle 17 yaşında tanıştım lise arkadaşımdı. 8 sene sonra evlendik, şuanda iki yıllık evliyiz 10 senedir de beraberiz ve birbirimize çoook aşığız sevgi kelebeği gibiyiz adeta
Hatta şimdi askerlik yapıyor bedelli gitti ama hiç bu kadar ayrı kalmadığımız için gitmeden önce geceleri ağlayıp ağlayıp durduk
Yani gerçekten kısmet bu işler ama gerçek aşk diye bişi var arkadaşlar, ruh eşi de var

Son düzenleme:
Çok sevindim sizin adınıza maşallah Allah nazarlardan korusun :)

Çok sevindim sizin adınıza maşallah Allah nazarlardan korusun :)
Çok teşekkür ederim. O yüzden siz de hiç kafaya takmayın, bizim de önümüzde lise vardı,üniversite sınavı vardı, sonra İstanbul’a gittik, sonra üniti bitirdik ki 5 yıllıktı bölümlerimiz, sonra da nişanlanıp bir sene çalıştık ve evlendiiik. Yani gerçek aşksa hiç bir şey engel olamaz ne zaman ne mekan. İsterse 20 yıl sonra olsun gene kavuşmak istersiniz. Hayırlısı olsun.

Eşimle neredeyse 10 yıldan sonra evlendik. Çünkü liseden beri beraberiz. Ara ara soğukluklarımız vs oldu ama her zaman sevgiliden ziyade arkadaş gibi olduk. Bu herkesin yapısı, ilişkisini nasıl yürüttüğü ile ilgili...
Hiç bir zaman ben prenses hissetmedim, evlilik teklifi vs ayy rüya gibi bir ilişki demedim. Eşim de demedi. Zaten aynı şehirde okumadık üniversiteyi de. Senede bir kaç kez ancak görüştük ama liseden beri aynı çevreye sahip olduğumuz için yabancılık çekmedik bir çok açıdan.
Dediğim gibi daha doğal ve arkadaşça idi ilişkimiz.

7 yıllık sevgiliyken sonra evlendik 4 yıllık evliyiz mutluyuz çok şükür bir de bebişimiz olursa daha da güzel olur yani anlaşamadığım insanla neden yıllarca takılayım ki sorun yoksa evlenirsiniz

Ben ayrıldım. Arkadaşımın 3-4 tanesi evlendi. Biri boşandı, biri sevgiliyken ayrıldı. Bu tamamen ilişkiye bağlı

Kesinlikle haklısınız hayırlısı neyse o olsun :)
7 yıllık sevgiliyken sonra evlendik 4 yıllık evliyiz mutluyuz çok şükür bir de bebişimiz olursa daha da güzel olur yani anlaşamadığım insanla neden yıllarca takılayım ki sorun yoksa evlenirsiniz
sorun yok evet ama internette her yerde UZUN İLİŞKİ EVLİLİĞE GİTMİYOR vs yazınca biraz tribe girdim
Ben ayrıldım. Arkadaşımın 3-4 tanesi evlendi. Biri boşandı, biri sevgiliyken ayrıldı. Bu tamamen ilişkiye bağlı
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Asla evlenmem, hayatimda evlilige yer yoooook diyenler bile evleniyor.
tabii ki. asla asla dememek lazım.
mesela benim şu an evlilik planım yok, olursa da gerçekten bana evlilik hayali kurdurabilecek kadar güzel bir aşk olması lazım, o da yok
ben bıraktım love işlerini, kendimle evlenicem

Ben varım 9 seneden sonra evlendim 1 yıl geçmeden boşandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…