Uzun süredir üyeyim fakat hala doğru dürüst arkadaş edinemedim diyelenlerr buyruuuuun

Aynen canım ya .. Hallettim zaten bugün.. ee sen nasılsın bakalım :KK16: nasıl gidiyor anlat.. :KK16: ne zamandır üyesin kk ' ya neden üye oldun :KK70:

a iyi çok sevindim
hoşgeldinn bu araada :) güzellik bölümünü takip ediyodum dedim artık resmileştirim durumu olmuyo böyle ziyaretçilik falan bozuyodu beni :KK1:

a iyi çok sevindim
hoşgeldinn bu araada :) güzellik bölümünü takip ediyodum dedim artık resmileştirim durumu olmuyo böyle ziyaretçilik falan bozuyodu beni :KK1:

Ahahah :KK60::KK60::KK60: Kopardın beni bende parfüm delisiyim parfümleri araştırırken burda bulmustum kendimi ordan şeettim :KK60:

Allaha şükür canım :nazar:
sende benim gibi tripcansın desene :KK1::KK1:
istanbulda ikamet ediyorum balım ismim Selen bu arada :KK17:

Off hemde nasıl kuzum sorma :KK1:

Trip attığımda genelde "." koyuyorum.. Artık Noktana bile aşığım diyo :KK70: O derce :KK1:
Bende Konya.. Demişmiydim hatırlamıyorum ama :KK1:

Off hemde nasıl kuzum sorma :KK1:

Trip attığımda genelde "." koyuyorum.. Artık Noktana bile aşığım diyo :KK70: O derce :KK1:
Bende Konya.. Demişmiydim hatırlamıyorum ama :KK1:

:KK1::KK1::KK1:
ay o klaasik zaten :KK1::KK1:
bende eğer sınırlarımı çok zorlamışsa aşkım bile demiyorum ismiyle hitap edip noktayıda yapıştırınca çocuk feleğini şaşırıyo :KK1:
yok hayatım bilmiyodum konyadaa yaşadığını :)

:KK1::KK1::KK1:
ay o klaasik zaten :KK1::KK1:
bende eğer sınırlarımı çok zorlamışsa aşkım bile demiyorum ismiyle hitap edip noktayıda yapıştırınca çocuk feleğini şaşırıyo :KK1:
yok hayatım bilmiyodum konyadaa yaşadığını :)

:KK70: Aynen hele İsmini söyleyince küfür gibi geliyomuş ona :KK1: Sakın ismimle hitap etme bana diyo . :KK1:

X