Uzun süredir üyeyim fakat hala doğru dürüst arkadaş edinemedim diyelenlerr buyruuuuun

Hoşgeldin Hazalcım :)
umarım güzel arkadaşlıklar ediniriz.
tanıt istersen kendini :))

teşekkür ederim canım hoşbuldum tabi canım anlatayım :) ismim hazal 20 yaşındayım üniversite 2. Sınıfm 2 yıllık bölümüm ve bilgisayar bu arada memnun oldum canım :)

teşekkür ederim canım hoşbuldum tabi canım anlatayım :) ismim hazal 20 yaşındayım üniversite 2. Sınıfm 2 yıllık bölümüm ve bilgisayar bu arada memnun oldum canım :)

bende Selen canım çok memnun oldum :))
ben geçen sene hazırlık okudum şimdi 1.sınıftayım koşuşturmaaca halindeyiz işte :)
ee var mı bakalım erkek arkadaş söz vs :KK1:

hoşgeldinnnnn :)
tanıt istersen canım kendiiinii :)

Hoşbulduk canım.. Uzun bi süre kk ya üyeydim.. Bi süre ayrıldım sonra tekrar geldim :)

20 yasındayım 2 yıllık okuyorum bu yıl bitcek inşallah hatta 3 ay sonra :KK16: çok şükür.. :KK1:

3 yıllık bi ilişkim var.. Ayrı şehirlerdeyiz..

Öyle işte..

SEN? :103:

Hoşbulduk canım.. Uzun bi süre kk ya üyeydim.. Bi süre ayrıldım sonra tekrar geldim :)

20 yasındayım 2 yıllık okuyorum bu yıl bitcek inşallah hatta 3 ay sonra :KK16: çok şükür.. :KK1:

3 yıllık bi ilişkim var.. Ayrı şehirlerdeyiz..

Öyle işte..

SEN? :103:

Hoşgeldin o halde canım :)
ismim Selen 20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim
3.5 seneye yaklaşan bir ilişkim var :)
dudulluda mı oturuyor sevgilin yoksa :))

Hoşgeldin o halde canım :)
ismim Selen 20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim
3.5 seneye yaklaşan bir ilişkim var :)
dudulluda mı oturuyor sevgilin yoksa :))

:KK1::KK1::KK1: Yok tatlım ya öylesine yazdım Batesmatelpro nun bi videosu vardı ya ondan ağzıma takıldı yazdım bende :KK1::KK1:

Bi gelişme yok bebeğim geçen hafta cumartesi konuşmuştuk en son o kadar.
Sessizlik şuanda...

ya demekki hayırlısı buymuş bebeğim.
özleyip birbirinizi daha çok mutlu olacaksınız belki belli mi olur.
kavga gürültü olmasında sessiz kalmak daha doğru bence birbirinizi kırmamak adına

X