Uzun süredir üyeyim fakat hala doğru dürüst arkadaş edinemedim diyelenlerr buyruuuuun

Ben Ankara danım 23 yaşındayım ünv de okuyorum haaala bitmedi :KK1: Öyle işte memnun oldum bu arada tanıştığımıza :KK34:

merhaba selena topiğin hayırlı olsun iyi düşünmüssün gerçekten :)

dernsu sende hoşgeldin hayatım
ben bi yemek yiyp geleyim okuldan geldim kurt gibi açııııııım burda olursanız laflarız
öptüüm :))

kızlar herkese merhabalar bende kaç yıldır üyeYim ama benim de öyle dostluk ve arkadaşlarım olmadı :KK43: belki bu topic de güzel arkadaşlıklar bulurum bu topici samimi buldum sevgilerimle.p

bende 2009 dan beri üyeyim fakat fazla giremiyorum 2çocukla zor oluyor ama muhabettelerinize hayranım...çanakkalenin ilçesinde yaşıyorum aslen istanbulluyum biri 6 biri 2yaşında iki oğlum var 32yaşındayım tanışalım kaynaşalım :KK16:

kızlar herkese merhabalar bende kaç yıldır üyeYim ama benim de öyle dostluk ve arkadaşlarım olmadı :KK43: belki bu topic de güzel arkadaşlıklar bulurum bu topici samimi buldum sevgilerimle.p

Hoşgeldin Hazalcım :)
umarım güzel arkadaşlıklar ediniriz.
tanıt istersen kendini :))

bende 2009 dan beri üyeyim fakat fazla giremiyorum 2çocukla zor oluyor ama muhabettelerinize hayranım...çanakkalenin ilçesinde yaşıyorum aslen istanbulluyum biri 6 biri 2yaşında iki oğlum var 32yaşındayım tanışalım kaynaşalım :KK16:

Allah bağışlasın canıım oğluşlarını :)
gel buyur hoşgeldin :))
bende istanbuldanım yaşım 20 ve bekarım :emir_bebek:

hepimiz bir arada denk gelsek kaynaşcaz da bi türlü denk gelmiyo kiii:KK51:

X